2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
دوستان عزیز لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید. خیر ببینید. إن شاالله هر چه زودتر نتیجه بگیرید یعنی ...

نه عزیزم، من کلا بجز یکنفر از هیچکس نشنیدم دومیش هم شمایی که میشنوم در اینمورد 

ثابت هم نشده که تاثیر داشته باشه

سخته اینکار، یک کم هم ترسناکه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم، من کلا بجز یکنفر از هیچکس نشنیدم دومیش هم شمایی که میشنوم در اینمورد  ثابت هم نشده ک ...

ممنون عزیزم از پاسخگویی تون. خیلی لطف کردید

ولی شنیدم مخصوصا برای واریکوسل که زالو خون کثیف را میمکه طب سنتی خیلی بهش اعتقاد داره ولی بازم میترسم چون جاش حساسه میخوام اگه دوستان چیزی میدونن راهنماییم کنن

مرسی عزیزم . ممنونم ازت   والا رفتم بیمه ، گفت کلمه تعیین جنسیت اگه تو پرونده نوشته باشن ...

فعلا نه گلم نداده دوباره چرا مگه جنین چندتا شد 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

سلام مهربونای گل.عیدتون مبارک .ان شاءالله  به حق این شبای عزیز خدا دلتون شاد کنه به همه ما عیدی بده. حی علی کرامت گهواره حسین.ارباب تولدت مبارک    

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
همون بار اول که بی بی چک زدی حسابه بعدیا که زدی که ادرارت اون غلظت اول رو نداره  منم دیروز روز ...

لعنت به هرچی بی بی چکه 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
چقدر عجولی تو من بی بی چک خودم روز سیزده نشون داد و روز چهارده بتام 90بود که گفتن زیر صد مشکوکه و د ...

نمیدونم‌واقعا کاش از اول نمیزدم😔

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ان شاءالله با خبر خوش میای بی بی چک الکی مثبت نمیشه حتما بارداری

توکل به خدا ولی اگه خبری بود همه مینداختن 

مدیکور قطره چکانی؟ اون بیخودی هاله نمیندازه

مدیکور قطره چکونی زدم مثبت شد ولی ویور منفیه 

عزیزم واس دوماهه بعصیا دوتا میخورن که اصلا لازم نیس دوتا خورده بشه باید از ۱۶ پریودی تا ۱۰ روز میخور ...

ای کاش از روز اول سرچ میکردم یا اینجا میپرسیدم🥺 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم راجب قرص اطلاعی ندارم ولی منم بعد انتقالام پریودم بهم میریخت دوره هام ۲۷ روزه بود اول بعد انتق ...

یعنی دیگه روی ۳۰ روز منظم شده بود؟ ۲۷ روزه نبود؟

انتقال اولم خرداد بود که بهم ریخت تا مهر که رفتم برا انتقال دوم. از مهر تا الانم دیگه ۲۸ روزه نیست فکر کنم ۳۳ روزه شدم

خیلی اینجا پرسیدم همه میگفتن فقط یکی دو ماه اول نامنظم بودن برا همین قرص خوردم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستان عزیز لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید. خیر ببینید. إن شاالله هر چه زودتر نتیجه بگیرید یعنی ...

من توی یکی از تاپیکها خونده بودم یه خانمی نوشته بود ،شوهرش چند جلسه رفته کلی فرق کرده اسپرمهاش ولی بچه دار نشده بودن بعدا فهمیده بوده که انگار خودشم‌ مشکل داره ولی شوهرش خیلی بهتر شده بوده 

اگه فرصت داری انجام بده ،خیلی از مراکز معتبر انجام میدن ،اینجور چیزا فایده نداشته باشه ضرر هم‌نداره ،فقط اگه دارو مصرف میکنه قبلش بگید بخصوص آسپرین 

من خودم شوهرم قبل اینکه عمل واریکوسل بشه یک جلسه رفتیم طب سنتی که من فرار کردم نرفتم الانم خیلی پشیمونم اون موقع زالو درمانی گفتن من گفتم این کارا چیه و‌فلان ،خیلی مدرن فکر میکردم گفتم عمل کنیم دیگه همه ارولوژیستها عمل میگفتن ،بعد دیدم اصلا نباید عمل میشده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من توی یکی از تاپیکها خونده بودم یه خانمی نوشته بود ،شوهرش چند جلسه رفته کلی فرق کرده اسپرمهاش ولی ب ...

ممنون عزیزم 

ما هم عمل کردیم اما بعد از چند سال دوباره بد شد 

البته همون روز هم عمل خیلی تاثیر نداشت

إن شاالله خدا برات خوب بخواد