2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046697 بازدید | 684537 پست
عزیزم شما بیمه هزینه ی پانکچرتونو  داد ؟

پاپیون جان ببخش من جواب دادم بیمه هامون یکیه بگم که ببری بیمه ۷۰ درصدشو بهت برمیگردونن

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاپیون جان ببخش من جواب دادم بیمه هامون یکیه بگم که ببری بیمه ۷۰ درصدشو بهت برمیگردونن

مرسی عزیزم . ممنونم ازت 

والا رفتم بیمه ، گفت کلمه تعیین جنسیت اگه تو پرونده نوشته باشن بهت هیچیو نمیدن . پرونده رو بیمارستان فعلا نداده . 

خوبه ۷۰ درصد . خدا کنه بدن 

من امروز خیلی فکرم درگیر شده . نمیدونم‌دوباره پانکچر کنم یا انتقال بدم ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
خداروشکر که جنین داری.. چن تا انتقال ناموفق داشتی تاحالا؟آزمایشات ایمنی وانعقادی انجام دادی؟  ...

اولین انتقالم بود عزیزم، نه آزمایش ایمنی ندادم اما فروردین باید انجام بدم، نه اصلا نرفتم سونوی ساک بتام به ۱۰۰ هم نرسید روز یازده انتقال ۷۹ بود روز ۱۴ شد ۲۰ و بعدش هم با قطع قرص ها دفع شد

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم . ممنونم ازت   والا رفتم بیمه ، گفت کلمه تعیین جنسیت اگه تو پرونده نوشته باشن ...

ببین برا شما فکر نکنم بنویسن چون هنوز تعیین جنسیت نشدن جنینات که تازه شما پانکچر شدی وجنین تشکیل شده تو برگه اتاق عملم احتمالا بزنن ۸تا تخمک و۴تا جنین باز میخواستی برا خیالت راحتیت به اتاق عمل بیمارستان میگفتی که نزنن

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم شما اون موقع که مثبت شدی چه علامت هایی از بارداری داشتی؟

عزیزم خیلی از علائمم بخاطر پروژسترون بود که اکثرا از قبل انتقال شروع شد اما فکر میکنم علامتی که مربوط به لانه گزینی بود درد سمت چپ رحم و لگن و پای چپ بود که از روز هشت انتقال شروع شد تا دو روز و از شب نهم انتقال لکه بینی و تکرر ادرار شدید، مابقیش همه بخاطر پروژسترون بود

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم . ممنونم ازت   والا رفتم بیمه ، گفت کلمه تعیین جنسیت اگه تو پرونده نوشته باشن ...

انقدر فکرشو نکن عزیزم بسپار به خدا هرکاری که فکر میکنی راضی ترت میکنه انجام بده واقعا نمیتونه آدم پیش بینی کنه شاید شانست تو همین جنینا باشه 

کاش تعیین جنسیت کرده بودن حداقل 

گفتم گفتن نه تو تعیین جنسیتی دیگه . 

ای بابا آخه هنوز تعیین جنسیت نشدن که چه مسخره اس کاراشون

انقدر فکرشو نکن عزیزم بسپار به خدا هرکاری که فکر میکنی راضی ترت میکنه انجام بده واقعا نمیتونه آدم پی ...

اره اگه تعیین‌میکردن که راحت بودم 

تو جای من باشی همینا رو فعلا انتقال میدی یا نه پانکچر میکنی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
اره اگه تعیین‌میکردن که راحت بودم   تو جای من باشی همینا رو فعلا انتقال میدی یا نه پانکچر ...

من عزیزم یه بار دیگه پانکچر میکردم که جنینام بیشتر بشه حداقل چندتا پسر بشه که بتونم تو چند بار انتقال بدم 

ولی میگم که این راه هیچیش معلوم نیست دیدی که تو تاپیکم با یه دونه جنین مامان شدن با چندتا جنین نه هنوز 

سلام من باز اومدم 

بچه ها کسی اینجا ای یو ای شده ؟؟؟

من ذخیره تخمدانم زیر یک هست 

با اصرار خودم رضایت گفتم برای ای وی اف کنید آمپول های ای وی اف تا روز 12هم پریود زدم 

روز یازدهم گفتن ب درد ای وی اف نمیخوری فقط یه تخمک سایز 19داری سمت راست دوتا 12سمت چپ رشد نکردن 

گفت ای یو ای کن 

من روز چهاردهم ای یو ای شدم (با بی هوشی)از اسپکلومم ک دهنه واژ ن باهاش باز میکنن وحشت دارم 

بچه ها روز دوازدهم ترشح تخمک گذاری شدید داشتم 

روز سیزدهم نداشتم صبح چهاردهم ک ای یو ای شدم نداشتم 

ینی روز دوازدهم آزاد شده بوده تمام ؟؟؟؟

حالا 9روز از ای یو ای میگذره حالت پریودی دارم یکم دل درد میکرد درد تیر می کشه تو سینه ها 

هر لحظه انگار فکر میکنم از واژ ن خون میاد نگاه میکنم میبینم هیچی نیس خیس میشه 

سرمعده م میسوزه

آخه من باید 21هم پریود بشم هر ماه 5روز جلوتر میشدم اگه بخوام 5روز جلوتر بشم سه شنبه وقتش هست ن الان 

بچه ها با دقت بخوانید جواب بدید ممنون از همگی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹