2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام  بچه ها عطسه کردن اشکال داره اگه جنین تشکیل شده باشه باعث کنده شدنش نمیشه؟

نه عزیزم اشکالی نداره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم ناراحت نباش حالت رو درک میکنم من بعد ۱۸ سال تو نهمین انتقالم بالاخره مثبت شدم اونم دو قلو &nbs ...

چقد سخت😭😭😭مبارکت باشه عزیزم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما هم سرکلاژ کردین؟۳۶ تو انومالی و و ۲۷ سونو واژنال بودن؟

سلام مامانی 

جنسیت فرشته هات معلوم شد ؟

شما هم همچنان تهوع دارین یا نه ؟ 

من اگه قرص نخورم همچنان بالامیارم 

سلام خواهرها فردا پانکچر دارم تست کرونام مثبت شده دیگه پانکچر نمیشم

مرکز ما در صورت مثبت بودن تست هم پانکچر میکردن عزیزم چون نمیشه که همینجوری ول کنن به امون خدا، الان تخمدانها تحریک شدن و حتما باید تخلیه بشن.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
فدات شم ممنونم عزیرم ....در هر صورت من سرکلاژ کردم .....اینجوری خیالم راحت خره

ساقی بانو‌جان  شما میگفتین نی نی هاتون دوقلوی همسان هستن چه‌جوریه ؟ یعنی یکدونه جنین‌انتقال داده بودین دوقلو‌شده ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم ناراحت نباش حالت رو درک میکنم من بعد ۱۸ سال تو نهمین انتقالم بالاخره مثبت شدم اونم دو قلو &nbs ...

آخی عزیزم چه خوب خداروشکر😍😍😍  ۸بار منفی شد؟ یا سقط هم داشتین؟ 

اگه دوست داشتید یکمی از شرایط و علت میکروتون بگید لطفا

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرکز ما در صورت مثبت بودن تست هم پانکچر میکردن عزیزم چون نمیشه که همینجوری ول کنن به امون خدا، الان ...

آره والله پانکچر نکنند با این همه آمپول زورم  میاد  

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام من باز اومدم  بچه ها کسی اینجا ای یو ای شده ؟؟؟ من ذخیره تخمدانم زیر یک هست  ...

عزیزم من اطلاعی از ای یو ای ندارم

امیدوارم بچه ها پیامتو ببینن جواب بدن

فقط اینکه توی آی وی اف هم بعد از انتقال جنین، دل درد پریود میگیریم و طبیعیه

فقط حسو حالش هست نگران نباش پریود نمیشی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بی انصافیه    

عزیزم تو سیکل بودی خیلییی باید مواظب کرونا میبودی

باز زنگ بزن از مرکزت بپرس شاید انجام بدن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم من اطلاعی از ای یو ای ندارم امیدوارم بچه ها پیامتو ببینن جواب بدن فقط اینکه توی آی وی اف هم ...

ممنون گلم اره من داروهای ای وی اف مصرف کردم ک روز یازدهم گفتن ب درد ای وی اف نمیخوری ای یو ای کردم 

کاش بچه ها جوابم بدن ممنونم ازت💝