2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
سلام عزیزم خوبی خدا گل پسرتو حفظ کنه. مهربون داره رژیم میگیره بعد عید بره برای انتقال

تبریک میگم شوره جون نمیدونی تیکرتو دیدم چه ذوقی کردم  

ان شاالله به سلامتی نینی ( ها) تو بغل کنی

آها ایشالله به سلامتی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
تبریک میگم شوره جون نمیدونی تیکرتو دیدم چه ذوقی کردم     ان شاالله به سلامتی نینی ( ها) ت ...

ممنون سلامت باشی عزیزم برای من یدونه است . ان شالله 😍 ان شالله بزودی نوبت دوستام بشه

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خدا گل پسرتو برات حفظ کنه معلومه که یادمه.  نی نی من منو تنها گذاشت عزیزم توی ۶ هفت ...

عزیزم‌ خیلی ناراحت شدم برات

انشالله که دامنت به زودی سبز شه

میشه بگی اون مدتی که انتقال داده بودی تا مثبت شدن علائم خاصی داشتی یا عادی بودی؟

سلام عزیزم شما خوبید؟ در چه حالید؟ پریود شدید؟

سلام گلم شکر خوبم. دو روز لک داشتم از دیشب خونریزی یکم دارم ولی فعلا هیچی دفع نکردم.

یه سوال شما جنین بود یا فقط ساک بارداری بود 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
الهی بمیرم عزیزم خیلی ناراحت شدم حتما حکمتی داشته فقط بسپار دست خدا ان شاالله خدا عوضشو بهت میده گل ...

خدا نکنه الهی ۱۲۰ ساله بشی قربونت برم. انشالله الهی آمین سپردم به خدا ❤❤

عزیزم‌ خیلی ناراحت شدم برات انشالله که دامنت به زودی سبز شه میشه بگی اون مدتی که انتقال داده بو ...

ممنونم گلم الهی آمین. من فقط یکم درد پریود داشتم همین علائم بیشترش به خاطر مصرف داروهاس. انشالله که مثبتی 

خانما شما پروژسترون را سرساعت میزنید؟دکتراتون چطورگفتن؟

من وقتی دوتا امپول بود روزی یبار سرساعت میزدم اما بعدش که گفت یه امپول دوتاشیاف نمیشه سرساعت بزنم فاصله هاش کم وزیاده ولی تقریبا هرروز تو همون ساعت میزنم.همش توفکرم میگم نکنه خطرناک باشه

یا رب العالمین

من الان ۴۰ روز از جراحی خارج رحمیم میگذره هنوز پری نیومده تو نت سرچ کردم تا ۸ هفته مشکلی نیست خواستم اگه کسی تجربه ایی داره ،از خارج رحمی وپری بعدش بهم کمک کنه اخه میوفته تو عید اگه تا اون موقع نیاد دکتر از کجا بیارم الانم سونو گرافی ها شلوغه استرس گرفتم

سلام دوستای خوبم حالتون چطوره؟ نمیدونم منو یادتونه یا نه بعد مدتی دوباره اومدم ببینم چه خبر تو تاپی ...

سلام عزیزم خوبی چخبر😍😍😍😍😍گل پسری خوبه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خیلی عالی ایشالا به سلامتی بغلش کنی

سلام عزیزم خوبی چخبر

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون نیلوی عزیزم خودت خوبی؟ دلم برات تنگ شده بود عزیزم

قربونت برم منم خوبم

منم بخدا عزیز دلم🥰🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام دوستان عزیزم سوالی داشتم من ماه پیش هشتم پریود شدم که وارد سیکل شدم و هفتم همین ماه آخرین پانکچرم بوده و تا الان پریود نشدم با اینکه هر ماه چهار و پنج روز جلوتر میشدم، این عادیه؟ بخاطر مصرف داروهاس؟ کسی اینطوری بوده ممنون میشم راهنماییم کنید 

خانما شما پروژسترون را سرساعت میزنید؟دکتراتون چطورگفتن؟ من وقتی دوتا امپول بود روزی یبار سرساعت میز ...

من سر ساعت میزدم تا زمانی که داشتم عزیزم الان هر ۸ ساعتشون کن سر ساعت شیاف و آمپولو بزن به من گفته بودن سر ساعت باید بزنم من یه آمپول یه شیاف داشتم هر ۱۲ ساعت کرده بودم بعدش تا الان دوتا شیاف دارم هر ۱۲ ساعت میذارم خیلی دقیق دقیق هم نمیخواد باشه تا ۳۰ مین ایراد نداره

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍