2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046944 بازدید | 684566 پست
الان هم زدم هیچ هاله ای نداده

عزیزدلم هاله یکم با تاخیر میفته انشاءالله به حق این ماه عزیز وروزای جشن وشادی مثبتی ولی خب بنظرم بی بی چک الکی هاله نمیندازه وقتی قبلی انداخته احتمال داره یه خبرایی هست من تا قبل آی وی افم هربارکه بی بی چک میزدم منفی میشد بعد چندروزم حتی اصلا هاله نمینداخت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بلد نیستم عکس بدم عزیزم!

همین قسمتی که متنتو تایپ میکنی بالاش بزن رو اون قاب عکسه میری از تو گالریت انتخاب میکنی خودش میاد تو این کادر بعدم پایینش اگه چیزی میخای تایپ کن وبعدم ارسال نظر 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم هاله یکم با تاخیر میفته انشاءالله به حق این ماه عزیز وروزای جشن وشادی مثبتی ولی خب بنظرم بی ...

خیلی ناراحتم عزیزم روز مبعثه چقد دلم میخاست بهم عیدیمو بده 😭به خدا بسمه از بس تو این راه دوندگی کردم باورت نمیشه تو ماه یا من درحال تهران اومدنم یا خاهرم تو چندسال مادرم پیر شده از بس زخم زبون زدن چرا دخترات دوتا بچه ندارن 😭حداقل به یه نفرمون بده دردش کمتر بشه منکه منبی شدم بعد از عید قراره خاهرم باز برا باره چهارم پانکچر بشه 😭غصم شده خیلی 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
[QUOTE=] نه قطع نکردن پروژسترونمو قطع کردن ولی انوکسا تا آخرش خیلیا انوکسا تا اخرش داشتن مثلا چیکا ج ...

درسته آی وی افی ها بهتره در کل بزنن خونرسانی رو انوکسا بهتر میکنه اکثر دکترا نظرشون همینه خیلی کم پیش میاد دکتری میکرویی قطع کنه .

ببخشید اون پیامو پاک کردم اول فکر کردم به من بودن ریپلای کردم جواب بدم بعد که متوجه شدم پیام برای من نبوده پاک کردمش😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
همین قسمتی که متنتو تایپ میکنی بالاش بزن رو اون قاب عکسه میری از تو گالریت انتخاب میکنی خودش میاد تو ...

اینکاری میکنم میزنه خطا🥺

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
جنینام بلاست بودن حتما تا الان باید میفتاد هرکی رو دیدمروز ۷ مثبت شده بوده  

نه سارا تازه روز ۹ یا ۱۰ هاله انداخت، بدن همه مثل هم نیست

فدات شم گفتم که اگر اعصابشو داری هر روز بزن، اگر ناراحت میشی و گریه میکنی ضرر داره تست کردنش

من از روز ۴ میزدم ولی میدونستم زوده و ممکنه منفی بشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
هاله داره دیگه، من که میبینم 😍 انشالله درسته 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیزم من قبل ای وی اف بعد از یکساعتم هاله میداد اینم بعد از یه ساعته حتما😣جنینام بلاست بوده دارم خودمو گول میزنم 😭

نه سارا تازه روز ۹ یا ۱۰ هاله انداخت، بدن همه مثل هم نیست فدات شم گفتم که اگر اعصابشو داری هر ...

ترانه جونم یعنی ممکنه زود باشه 😭

نه سارا تازه روز ۹ یا ۱۰ هاله انداخت، بدن همه مثل هم نیست فدات شم گفتم که اگر اعصابشو داری هر ...

امروز روز ۶ هستم 😔