2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
😁😁😁خب اگه بود باید مثبت میشد دیگه

روز ۹ بزن دوباره

الان زوده

البته درک میکنم که چرا هی تست میکنی، من از روز ۴ هر روز تست می کردم 😄

اگر اعصابشو داری هر روز تست کن ، ولی فقط با اولین ادرار صبح تست کن

چهارشنبه که حساب نیست، از فرداش باید روزها رو بشماری

روزهای اول که بتا پایینه بعد از یکربع نیمساعت یه هاله خیلی کمرنگ می افته و به مرور کمرنگ میشه

ولی خودتو عذاب نده، یه دفعه روز ۹ تست کن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز ۹ بزن دوباره الان زوده البته درک میکنم که چرا هی تست میکنی، من از روز ۶ هر روز تست می کردم&nbs ...

عزیزم بعد چندساعت هاله انداخت ولی چه فایده معتبر نیس که 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
روز ۹ بزن دوباره الان زوده البته درک میکنم که چرا هی تست میکنی، من از روز ۴ هر روز تست می کردم 😄 ...

😁😁تو بدتر ازمنی که!شما وقتی که مثبت شدی از روز چندخط انداخت

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بچه ها کسی بوده از بین شما ها که مورفو صفر داشته باشه و میکرو کرده باشه مثبت شده باشه؟  ما با ...

ما دوبار پانکچر کردیم با مورفو صفر هردوبار جنینا A بلاست شد اما فککنم به خاطر دی اف ای خیلی ضعیف منفی شدم ! بعدش خداروشکر طبیعی باردار شدم با همون مورفو! اصلا نگران نباش میگن صفر اما مطلق نیست 

😁😁تو بدتر ازمنی که!شما وقتی که مثبت شدی از روز چندخط انداخت

بی بی چکهای اینجا فرق داره، نمیشه مقایسه کرد

یکبارشو کامل یادمه از ۶ هاله انداخت

عکسشو بده ببینم، هاله انداخت؟ زود عکس بده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام نازنین جان خوبی چخبر؟نی نی خوبه

سلام ممنون ساراجون خوبه خداروشکر شماخوبی گل دخترت حسابی تکون میخوره ، اییییی جونم تیکرتو چیزی نمونده هااااا☺☺☺☺☺ایشالا به سلامتی زایمان کنی 

بی بی چکهای اینجا فرق داره، نمیشه مقایسه کرد یکبارشو کامل یادمه از ۶ هاله انداخت عکسشو بده بب ...

بلد نیستم عکس بدم عزیزم!

نه ممکنه درست باشه، یه ذره امید هست  نا امید نشو، اگر چیزی نباشه الکی هاله نمی افته

الان هم زدم هیچ هاله ای نداده

[QUOTE=] نه قطع نکردن پروژسترونمو قطع کردن ولی انوکسا تا آخرش خیلیا انوکسا تا اخرش داشتن مثلا چیکا جونم تا آخ ... [/QUOTE]

منم اصلا آزمایش ایمنی وانعقادی ندادم ولی دکترم از اول انتقال بهم آسپرینو داد بعد سونو شریان رحمی رفتم انوکساهم اضافه شد که تا آخر باید بزنم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍