2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
بچه ها من کارهخودمو یکسره کردم😭😭😭😭صبح شوهرم ........اصلا قرار نبود اینجوری بشه یهویی شد روز ۵ ان ...

نزدیکی کردی؟

اگه خودت ارضا نشده باشی اشکال نداره

اتفاقا یکی هم همین کار را انجام داده بود بعدش لکه بینی پیدا کرده بود 

در کل دوقلو حامله بود و زایمان کرد

تو لکه بینی پیدا کردی؟

ااا پس یعنی دو روز قبل انوکسا رو قطع کردی که تونستی بی حسی از کمر بگیری درسته؟  چون دکتر بیهوش ...

نه دکتر بهم گفت شب زایمان قطع کن

من مجبور شدم دندون بکشم دوشب نزدم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله چیزی نمیشه عزیزم. خودتو ناراحت نکن. اتفاقی نیفتاده هنوز که. ان شاالله خیره . اینجوری گریه ...

😥😥🥺🥺🥺🥺خیلی ناراحنم عزیزم خیلی زحمت کشیدم خیلی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نزدیکی کردی؟ اگه خودت ارضا نشده باشی اشکال نداره اتفاقا یکی هم همین کار را انجام داده بود بعدش لکه ...

نهدمن اصلا لکه بینی پیدا نکردم و خودمم اصلا ارضا نشده بودم 🥺خداروشکر پس یه نفر اینجور بوده !انشالا برا منم به خیر بگذره

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم از کم شروع شد دکترها خواستم ازم سرفه کنم و معاینه کردن گفتن نمیبینیم مایع از رحم خارج بشه و آب ...

ان شاالله که مشکلی نیست و بسلامتی بگذره و نی نی رو سالم بغل کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

من دو روزه خیلی عطسه میکنم سرما نخوردم فقط و فقط عطسه من چقد چالش دارم تو انتقالم همش شد چالش😒

انشالله همش برات جنین میشه چون خودتو شووهرتو تقویت کردی دلم روشنه جنینای با کیفیتی داری

پروانه جان برای تعیین جنسیت کی به تو گفتن چندتا دختر چندتا پسر بودن ؟ قبل انتقال تعیین جنسیتشون میکنن درسته ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
پروانه جان برای تعیین جنسیت کی به تو گفتن چندتا دختر چندتا پسر بودن ؟ قبل انتقال تعیین جنسیتشون میکن ...

عزیزم من چهار روز بعده تخمک کشی گفتن و پسر هارو فریز کردن اوناییم که تعیین جنسیت نشده گفت همون روز انتقال بازشون میکنیمو تعیین میکنیم یه پسر دارم خدا کنه تو اون سه تام که تعیین نکردم یکی باشه چون به نظرم شانسه دو جنین بیشتره 

عزیزم من چهار روز بعده تخمک کشی گفتن و پسر هارو فریز کردن اوناییم که تعیین جنسیت نشده گفت همون روز ا ...

انشالله که انتقال میدی و بسلامتی مثبت میشی و بغل میکنی گل پسرتونو . 

من الان زنگ زدم گفت چون انتقالت فریزه ، همون موقع برات تعیین جنسیت میکنن . وای پروانه استرس دارم . خدا میدونه از ۸ تا چند تا جنین تشکیل شده 

خدای من خدای معجزه هاست .