2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
اهه تو یه برگه که بهم داده بود جلو ی هچینگ یه خط کشیده بود  شما دفعه اول انتقال میدی؟

بله عزیزم دفعه اولمه انتقال میدم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نه عزیزم‌همون انوکسارو ادامه دادم  از کمر سر بودم چرا گرفتم ۶ روز سفکسیم با یه پودر توی اب حل ...

ااا پس یعنی دو روز قبل انوکسا رو قطع کردی که تونستی بی حسی از کمر بگیری درسته؟ 

چون دکتر بیهوشی بمن گفت باید دو روز قبل انوکسا قطع بشه وگرنه دچار خونریزی ممکنه شد

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا میگم تا میتونی خودتو و شوهرت تقویت کن و اقدام کن ،طبیعی بچه دار میشی

انشالله گلم ،چقدر از این حرفت خوشم اومد مرسی واقعا ☺

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من هر بار که مثبت شدم داشتم عزیزم ، خیلی هم داشتم کاملا بی رنگ و مثل آب البته مال من از روز ۹ &nbs ...

عزیزم شما از روز چند بی بی میزدین 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
منم دارم دکتر اسرافیلی بهم داده بود ولی این دکتر جدیده میگفت سعی کن کمتر استفاده کنی چون کمی تو وزن ...

انشاالله عزیزدلم😍😍از باقی مونده این دوران لذت ببر تا میتونی 

خداياشكرت....❤️ 
ممنونم از پاسخت  از چند هفتگی اب دورش کم شده بود؟  برای من سونو انومالی گفت باید مایعات ...

دوبار کم شده بود مایعات خوردم درست شد سونوی اخر ۳۵ هفته و ۴ روز رفتم ۹ شده بود 

خداياشكرت....❤️ 
ممنونم چیکا جونم مرسی از راهنماییات شما چه کارهایی انجام دادی بعد ش که سردرد و کمردرد و اینا نداشتی؟ ...

من اصلا رعایت نکردم اصلا برای همین گرفتار درد کمر شدم

خداياشكرت....❤️ 
چیکا جون سمت راست زیر دلم نزدیک استخون لگن تیر می کشه. امروز دردش بیشتره و زمانش بیشتره طبیعیه؟

نگران نباش رحم میخواد بزرگ بشه به همه جا فشار میاره اگر به دکترت دسترسی داری باهاش مشورت کن‌ چیزی نیست

خداياشكرت....❤️ 
من میوم داشتم دکتر ام از دو ماه قبل امپول واریوپپتیل برام تزریق کرد که دو ماه پریود نشم که میوم م کو ...

سلام عزیزم خوبی میوم هات سایز و نوعشون چی بود 

منم میوم دارم می‌خوام بدونم بدون جراحی میشه پانکچر و انتقال و انجام داد ممنون میشم جواب بدی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من دوتا بلاست انتقال دادم ۵ روزه. علائمم فقط تیر کشیدن تخمدانام بود و یکم درد کمر. 

منم دو تا بلاست انتقال دادم خدا کنه واسه منم گرفته باشه😍

علائمتون از روز چندم انتقال شروع شده بود؟