2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
انشالله که انتقال میدی و بسلامتی مثبت میشی و بغل میکنی گل پسرتونو .  من الان زنگ زدم گفت چون ا ...

کاشکی تعیین میکردن ادم تکلیفش روشنه این دو دلی خیلی سخته نگفتنم چند تا جنین شده اخه من تو کرج تعیین جنسیت نکردن ولی تعداد جنینارو بهم گفتن

انشالله که انتقال میدی و بسلامتی مثبت میشی و بغل میکنی گل پسرتونو .  من الان زنگ زدم گفت چون ا ...

فکر کنم انتقالمون باهم باشه منم اگه ازمایشام مشکلی نداشته باشه بعد عید انتقالمه خدا کنه دوتامون با دست پر بییایم ساله اینده امسال خیییلی برام بد شگون بود کله سالو تو مطب دکترا بودم چند باربرایه سقط کرونا ضربه ای که به سرم خورد امسالم اصلا خوب نبود امیدوارم سال ایندم خوب باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاشکی تعیین میکردن ادم تکلیفش روشنه این دو دلی خیلی سخته نگفتنم چند تا جنین شده اخه من تو کرج تعیین ...

وای خیلی سخته . نه هنوز نگفته چندتا جنین شده . با پرستار عرفان حرف زدم . میگفت اگه الان تعیین جنسیت انجام بشه باید یکبار اضافه تر فریز و ذوب کنیم . از کیفیتشون کم میشه . خدا میدونه 

خدای من خدای معجزه هاست . 
فکر کنم انتقالمون باهم باشه منم اگه ازمایشام مشکلی نداشته باشه بعد عید انتقالمه خدا کنه دوتامون با د ...

الهی آمین عزیزم . انشالله همه به مراد دلمون برسیم . انشالله که همه چی برات خوب پیش بره عزیزم 

وای خیلی سخته . نه هنوز نگفته چندتا جنین شده . با پرستار عرفان حرف زدم . میگفت اگه الان تعیین جنسیت ...

چه ربطی داره وقتی جنین تشکیل میشه قبل فریزش تعیینش میکنن بعد فریز میکنن یک بار فریز میشه والله منم که تو کرج همین حرفو بهم زدووارد سیکل شدم جنینی برام نمونود  که انتقال بدم انششالله که شما جنین پسر زیادی داشته باشی اخه بابا اون موقع تعیین کنن فرض بر این بزار ۴تا پسر داشته باشی بخوایی دوتاشو انتقال بدی اون دوتا باید باز فریز بشه خوب اونجوریم که دوبار باید فریز بشه والله این دکترام خودشون میدونن خدا کنه از دستشون خلاص بشیم فقط بلدن ادمو استرس بدن

چه ربطی داره وقتی جنین تشکیل میشه قبل فریزش تعیینش میکنن بعد فریز میکنن یک بار فریز میشه والله منم ک ...

آره بخدا منم موندم . تا اون‌موقع باید استرس بکشم . انشالله که مه به حاجت دلمون برسیم از دست اینا راحت شیم 

من دو روزه خیلی عطسه میکنم سرما نخوردم فقط و فقط عطسه من چقد چالش دارم تو انتقالم همش شد چالش😒

جای نگرانی نیست

اینجا بودن دوستانی که بعد از انتقال عطسه میکردن و بچه ها میگفتن بخاطر مصرف داروهاست 

یه مدتی هم توی تاپیک باب شد از علائم مثبت شدنه انشالله تا الان مادر شدی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ای جاااانم فداشون بشم الهی خوشنام باشن عزیزدلم😍😍😍❤️❤️❤️

جونت سلامت عزیزم ،خدانکنه خاله جونش، ایشالله خدا نی نیایتوروهم حفظ کنه😘

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
@shamiim   جان زایمان کردی بسلامتی؟ خوش قدم باشن وپرخیروبرکت گلم چه اسمهای خوشگلی هم گذاشتی ب ...

اره عزیزم سلامت باشی روز ۲۲ بهمن زایمان کردم،،ایشالله قسمت همه منتظرا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام دوستان عزیزم وقتتون بخیر من امروز پانکچر شدم، خداروشکر یازده تا تخمک داشتم و هایپر شدم  ع ...

الهی شکر مثل من شدی اینقد تعداد تخمکا شیرینه برات که این اذیت هایپری میگذره منم دوروز بستری شدم

انشاالله تعداد جنینات هم زیاد باشه