2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
بچه ها من کارهخودمو یکسره کردم😭😭😭😭صبح شوهرم ........اصلا قرار نبود اینجوری بشه یهویی شد روز ۵ ان ...

ان شاالله چیزی نمیشه عزیزم. خودتو ناراحت نکن. اتفاقی نیفتاده هنوز که. ان شاالله خیره . اینجوری گریه کنی نی نی هم اذیت میشه ها

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله به موقع نی نی به دنیا بیاد عزیزم  عزیزم ترشحات آبکی زیاد داشتی؟

عزیزم از کم شروع شد دکترها خواستم ازم سرفه کنم و معاینه کردن گفتن نمیبینیم مایع از رحم خارج بشه و آب دور جنین هم نرمال بود ولی بعدش احساس کردم زیادتر شده رفتم دکتر گفتن مایع دور جنین نرماله ولی ماهم قطرات رو میبینیم و چون درد زیر دل هم سراغم اومده بود چک کردن گفتن یه جایی از بدن عفونت کرده پس باید مراقب بود اگه کیسه آب هست حجمش کم نشه و عفونت پخش نشه

و خدایی که در این نزدیکیست
عزیزم ترجیح میدن تا میشه بچه رو تو رحم نگه دارن و مدام نوارقلب بچه رو میگیرن و حرکتهاشو و میزان مایع ...

ان شالله صحیح و سالم بغلش میگیری به موقع بدنیا بیاد 😍

خدایا شکرت
عزیزم از کم شروع شد دکترها خواستم ازم سرفه کنم و معاینه کردن گفتن نمیبینیم مایع از رحم خارج بشه و آب ...

خوبی بیمارستان بودنت اینه که مدام سرم بهت وصل مبکنن و آب دور بچه رو چک میکنند که کم نشه. نگران نباش خدا رو شکر ۷ ماه هم گذشته و تقریبا همه ارگانهای بچه کامل شده

امیدوارم که تا ۹ ماه بمونه تو شکمت و به وقتش بدنیا بیاد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خوبی بیمارستان بودنت اینه که مدام سرم بهت وصل مبکنن و آب دور بچه رو چک میکنند که کم نشه. نگران نباش ...

مرسی عزیزم خودشون هم همینو میگن و میگن بچه شکل گرفته و نگران نباش اینجا باش که مدام چک بشی. امیدوارم همه براحتی باردار بشی و به موقع و بسلامتی زایمان کنی

و خدایی که در این نزدیکیست
مرسی عزیزم خودشون هم همینو میگن و میگن بچه شکل گرفته و نگران نباش اینجا باش که مدام چک بشی. امیدوارم ...

عزیزم ایشالا بهترین برات اتفاق بیفته 🤲🏻❤️ خداروشکر که همه چیزش تشکیل شده ❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دکترتون راجع بهش چی میگن 

یکی از دکترا گفت عمل کن ولی چند تا دکتر رفتم همشون گفتن فشار روی رحم نداره نیازی نیس که عمل کنی 

چون سه تاس رحم ممکنه آسیب ببینه منم عمل نکردم

ولی خوب با امپول واریوپپتیل که زدم هم کوچیک شدن هم از رحم فاصله گرفتن

دیکه هرچی خدا بخاد

شما چی؟