2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
امیدوارم دومیش هم زیر ۱۰۰ باشه، اگه سابقه قندخون در خانواده داری حتما مراقب رژیم غذاییت باش

سابقه قند خون نداریم عزیزم قند دوساعته رو گرفتم ۱۴۰ بود خیلی زیاده؟

آزمایش گلوکزمم جوابش رسید ناشتا ۷۹ بعد ۱ ساعت ۱۴۰‌ بود بعد ۲ ساعت ۹۳ بود نرماله یانه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم من با دستگاه خونگی گرفتم ۸۵ بود آزمایش داده بودم ۱۰۰ بود احتمال خطا رو تو این دستگاه ها د ...

آره شوره جان برا ما آلمانیشه خیلی خوبه همیشه میگیرم با آزمایش خون بیرون تقریبا یکی درمیاد الان قند دوساعته گرفتم ۱۴۰ بود این زیاده؟

آزمایش گلوکزمم الان رسید ناشتا ۷۹ بود بعد یه ساعت ۱۴۰ بود بعد ۲ ساعت ۹۳ بود این خوبه یا زیاده؟ 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش رحم میخواد بزرگ بشه به همه جا فشار میاره اگر به دکترت دسترسی داری باهاش مشورت کن‌ چیزی نی ...

زنگ زدم زایشگاه که دکترمم کار می کنه گفت چیز مهمی نیست درد شدید و انقباض سریع بیا. ممنون عزیزم 

خدایا شکرت
آره شوره جان برا ما آلمانیشه خیلی خوبه همیشه میگیرم با آزمایش خون بیرون تقریبا یکی درمیاد الان قند د ...

رنج آزمایشگاه رو ببین احساس می کنم خوبه من همیشه قند ناشتام بالا بود بقیه رو رنج بود

خدایا شکرت
منم دو تا بلاست انتقال دادم خدا کنه واسه منم گرفته باشه😍 علائمتون از روز چندم انتقال شروع شده بود؟

ای جانم انشالله که گرفته عزیزم من از روز سوم گاهی تخمدانام تیر میکشید روز ششم با درد شدید پهلو از خواب پا شدم دردی که به سمت کمرم میرفت درد سینه هم بعداز مثبت شدن بیشتر شد

خداياشكرت....❤️ 
انشالله ،قربونت برم به خاطر دعای قشنگت گلم امیدوارم هر چه زودتر توام باردار بشی ،حالا دیگه یکی دو م ...

امید به خدا. بله صبر میکنیم. 

ولی موضوع یکی دو ماه اگه بود که اشکالی نداشت. نمیدونم چی بگم والا. اصلا به دلم افتاده هر چی میخوام شروع کنم یه طوری میشه. دوباره باید از اول همسر را راضی کنم و وقت ها را تنظیم کنم و.. 

حتما خیری توش بود شکر خدا بازم

عزیزم میتونی جنین بلاست روز چند لانه گزینی ممکنه بکنه

ببخشید من جواب میدم تا روز ۶ لانه گزینی می کنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خانمایی که باردارین یا بسلامتی نی نی بدنیا اومده کسی هست عفونت ادراری تو بارداری گرفته باشه؟ اگه آره ...

نه عزیزم اتفاقی نمیفته نگران نباش به من سفکسیم ۴۰۰ داد روزی یکی میخوردم تا ده روز

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره واقعا حق داری. تا میتونی رعایت کن بعداز سزارین زیاد نشین زیاد به خودت فشار نیار من گاهی برای این ...

چیکا جونم شما پمپ درد گرفتین؟

سلام مهربونم  اشکال نداره خدا صبرش زیاده منم الان ۳۶ساله م هستش گاهی فکر میکنم ۱۲سال زندگی نکر ...

سلام گلم زود زود خوب میشی منم پارسال با سونو داپلرمتوجه میوم شدم دوتا بیرون وداخل رحم.کلی غصه خوردم ولی بعدمدتی بی اهمیت شدم دکترم گفت اگر سایزش بزرگ شد یعنی خیلی بزرگ باید فکری کرد به لطف خدا یکی از بین رفت ماه پیش ویکی هم خیلی کم رشد کرد.برای بارداری اصلا نگران نباش دوستم با بچه خوره باردارشدن وبچه هم بدنیا اومد سالم خداروشکر.نگران نباش گر نگهدار من آن است که خود می‌داند شیشه رادر بغل سنگ نگه می دارد.زود زود سلامتیت بدست میاری زندگی کن وبیا از داشته هامون لذت ببریم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ببخشید من جواب میدم تا روز ۶ لانه گزینی می کنه

دقیقا منم روز ۶ به بعد لک بینیم شروع شد

هیچی عزیزم

نیاز جان من هیچ علائمی توروزای انتقالم نداشتم عزیزم کاملا عادی انگار نه انگار جنین انتقال داده بودم به علائم فکر نکن منم دوتا جنین بلاست هچینگ شده انتقال دادم روز ۸ بی بی زدم مثبت شد