2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
آره عزيزم اوابوست و قرص بکمپلکس و پودر فری میخوردم  اوابوست تاثیر گذار بود  آمپول سینال ...

دفعه قبلی که سه تا تخمک‌داشتی هم أمپولات سینال و اچ ام جی بود یا اینبار عوض کردن برات 

به منم این آمپولارو داده بود اما با دوز خیلی بالا 

اچ ام‌جی سه پودر و‌دو آب 

سینال ۹۰۰ با ۴۸ درجه بود ،کلومفین هم داده بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
از چهار بهمن تا دیروز اوابوست میخوردم  دیگه ویتامینی نداشتم ولی سبک زندگیمو از مهرماه تغیبر د ...

اوابوست روزی چندتا میخوردی گلم ؟ من استرسم زیاد دارم‌نمیدونم.چیکار کنم کم شه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سوزش ادرار خارش اینا داری ؟من داشتم ولی گفت علایم ندادی نگران نباش و دارو نداد 

نه هیچی فقط زیردلم گاهی درد میکنه یکمم امروز پهلوی چپم زود به زودم ادرار دارم. راستش الان دکترم جواب داد گفت عفونت نداری من خودم خونده بودم جواب آزمایشمو دو مورد رو زده بود که من فکر کردم عفونت دارم ولی دکترم الان جواب داده عفونت نی حالا تا جواب کشت ادرارم بیاد ببینم اون چیه 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیز دلم خیلی ها حرف شما رو میزدن که یا لوله نداشتن و یا ذخیره شون پایین بودیا تنبلی شدید داشتن یا ش ...

ممنون عزیزم خدا هم خودتو هم فسقلیتو سلامت کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها شما تو اون ۱۴ روزی که جنین انتقال داده بودید خیلی استراحت میکردید؟  من مثل روزای عادی ه ...

من دولا راست نمیشدم اگه مجبور بودم می نشستم و بلند میشدم. غذاهای راحت می پختم دستمال می کشیدم ولی جارو نمی کردم. با جارو دستی فقط سرامیک می کشیدم اخه خیلی موهام میریخت. به بهونه سرما خوردگی کسی هم خونم نمی اومد بکسی نگفته بودم انتقال جنین دادم

خدایا شکرت
من دولا راست نمیشدم اگه مجبور بودم می نشستم و بلند میشدم. غذاهای راحت می پختم دستمال می کشیدم ولی جا ...

من دولا راستم میشم یعنی ضرر داره؟ 

میگم‌ اگه جنین لانه گزینی کرده باشه با این چیزا که از بین نمیره

دعا کن منم آزمایشم مثبت شه از این کابوس نجات پیدا کنم🥺

بچه ها من چهارشتبه بعدظهر لنتقال دادم نمیدونم چرا خیلی ترشح بی رنگ دارم کسی هست که مثبت شده باشه و ترشح داشته باشه اخه شنیدن کسایی کهباردارمیشن اصلا ترشح ندارن روزایه اول

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بچه ها شما تو اون ۱۴ روزی که جنین انتقال داده بودید خیلی استراحت میکردید؟  من مثل روزای عادی ه ...

همین بهترین کاره، استراحت مطلق اصلا خوب نیست تازه ضرر هم داره، دقیقا باید روال عادی زندگی طی بشه عزیزم، امیدوارم خوش خبر باشی 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها من چهارشتبه بعدظهر لنتقال دادم نمیدونم چرا خیلی ترشح بی رنگ دارم کسی هست که مثبت شده باشه و ت ...

نه گلم اصلا ربطی ندارع، ترشحات بخاطر داروهاست و کاملا طبیعیه، من که پد روزانه استفاده میکردم از شدت ترشحات زیاد و دکترم گفت چون بدون بو و خارش هست کاملا طبیعیه

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
وای روز ۵😁😁😁😁

چقدرم ناامید شدم نشستم گریه کردم یه پیام بلندبالا هم اینجا نوشتم که همه چی تموم شد بی بی منفیه و‌فلان و مورد عنایت دوستان قرار گرفتم😂😂

خداياشكرت....❤️ 
مرسی چیکا جونم😘 واقعا یه دونش هم ماه اول خیلی سخته، چه برسه به دو تا همزمان! خداروشکر که تونستی دو ...

عزیزدلمی مهربونم الهی بسلامتی و‌دل خوش زایمان کنی قربونت برم😍😍❤️❤️

خداياشكرت....❤️