2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزیزم خیلی متاسفم انشالله دیگه هیچ وقت غم نبینی. بله درست میگی انشالله خدا خودش بهترینا رو برام رقم ...

انشاله بزودی خدابرات جبران کنه دوقلو بارداربشی.

عزیزم علایم خونریزی چیزی داشتی ازکجا فهمیدی که جنینت اسمونی شده؟

یا رب العالمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اوابوست میخوردی ؟ اچ ام جی روزی چندتا میزدی ؟ سینالت چند درجه‌بود و دوزش چند‌بود ؟  ببخشید ...

شما چندتا تخمک داشتی

من با داروی خارجی فقط دوتا جنین داشتم که قابل انتقال نبود،ذخیرم هشت دهم بود

انشاله بزودی خدابرات جبران کنه دوقلو بارداربشی. عزیزم علایم خونریزی چیزی داشتی ازکجا فهمیدی که جنین ...

الهی آمین. خونریزی و لک نداشتم بعد ۴ هفته رفتم دکتر سونو کرد دید رشد نکرده. علائم بارداری رو هم کامل داشتم فقط یه ۵ روزی بود کمتر شده بود 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قبل پانکچر ویتامین چی میخوردی ؟ و چند‌ماه خوردی ؟آمپول چیا داده بودن دکترت ؟

از چهار بهمن تا دیروز

اوابوست میخوردم 

دیگه ویتامینی نداشتم ولی سبک زندگیمو از مهرماه تغیبر دادم، نوشابه و محصولات که افزودنی دارن و شیرینی و شکلات و بيسکوئيت و... حذف کردم فقط کره محلی، شی. و ماست محلی، تخم رسمی، برنج یا با شوید دم میزاشتم یا زیره، هر روز صبح شیره و ارده  میخوردم 

با چایی کنجد و شیره آسیاب کرده بودم میخوردم

سبزی تازه و محلی خیلی خوردم

هر روز بدونه استثنا پنج یا هفت عدد خرما خوردم 

پیاز با هر وعده غذایی خوردم 

بخدا رعایت کنید میشه 

من ذخیرم فقط هفت دهم قبل اینا بیشتر از سه تا تخمک نداشتم هیچ گفت 

ولی امروز 11  داشتم با سایزهای 22،19،20،18،17/5

فقط اوابوست میخوردی ؟ اچ ام جی روزی چندتا میزدی ؟ سینالت چند درجه‌بود و دوزش چند‌بود ؟  ببخشید ...

آره عزيزم اوابوست و قرص بکمپلکس و پودر فری میخوردم 

اوابوست تاثیر گذار بود 

آمپول سینال روزهای اول 12 درجه و بعدش 24 آمپول اچ ام جی هم شبی دو پودر و یک آب میزدم 

ق ص لتروزول هم میخوردم 

شما چندتا تخمک داشتی من با داروی خارجی فقط دوتا جنین داشتم که قابل انتقال نبود،ذخیرم هشت دهم بود

من موقع پانکچر گفتن سه تا تخمک داری ، بعدش دوتاش هم نمیدونم چی شده بود که گفتن یه دونه هست اونم‌جنین نشد 

کلابرای من هم‌تعداد هم‌کیفیت خوب نبود ،داروهامم خیلی دوز بالا بود ایرانی بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خانمایی که باردارین یا بسلامتی نی نی بدنیا اومده کسی هست عفونت ادراری تو بارداری گرفته باشه؟ اگه آره ...

عزیزم سوزش ادرار خارش اینا داری ؟من داشتم ولی گفت علایم ندادی نگران نباش و دارو نداد