2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046777 بازدید | 684548 پست
دوستای گلم کلا زایمان سزارین با حسی بهتره یا بیهوشی ؟؟؟؟؟. من از عوارض بی حسی میترسم اما میگن ه ...

من بی حسی رو ترجیح میدم خودمم تجربه داشتم به چند دلیل بی حسی خوبه یکی اینکه بچه رو همون لحظه میبینی و ارتباط پوستی برقرار میکنی دوم اینکه بی حسی کم کم از بدنت خارج میشه و قبل از اینکه کاملا خارج بشه دردی حس نمیکنی و اون ماساژ رحمی هم که انجام میدن اصلا متوجه نمیشی اینا واقعا از حسن های بی حسی هستش بیهوشی به محض اینکه به هوش بیای درد داری مگر اینکه پمپ درد بگیری اما من اصلا پمپ درد نگرفتم چون دردی نداشتم و درد اصلیم قبل از اینکه حسم برگرده تقریبا تموم شده بود و بعدش با شیاف کنترل شد. 

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزای دلم حلال کنید که ناراحتتون کردم با تک تک پیاماتون اشک ریختم خدا هیچ کس اینجور به روزش ن ...

سارای مهربونم مطمئنم خدا بزودی جاشو یجوری برات سبز میکنه که تمام دردات یادت میره تو‌بهترین مادر دنیا میشی قربونت برم❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
سارای مهربونم مطمئنم خدا بزودی جاشو یجوری برات سبز میکنه که تمام دردات یادت میره تو‌بهترین مادر دنیا ...

عزیزمی خواهر خوش قلبم که توی خوشحالیم کنارم بودی توی غمم همینطور ببخش که ناراحتت کردم. الهی آمین انشالله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نمیدونم . منم همیشه فکر میکردم‌تهوع خبر از سلامت جنین میده . بخدا تو شوکم . از غروب که شنیدم حالم خو ...

ای وای خیلی ناراحت شدم واسه سارا جون انشالله خدا بهش صبر آرامش بده 

خودت چیکار کردی پانکچر شدی؟ چند تا تخمک داشتی؟

چه باحال به من حق انتخاب ندادن و گفتن کسی که انوکسا میزنه اگه قطع نکنه دچار خونریزی میشه و توام چون ...

منم از اول انوکسا دارم دکتر هم گفت ۲۴ ساعت قبل عمل نزنی کافی اثرش میره بعد زایمان تا دو هفته باید بزنم و بعد قطع میشه

عزیز دلم، خدا رو شکر که خودت سلامتی 🙏🌹

سلام ممنون عزیز دلم سلامت باشی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم حالت چطوره.بهترشدی.   امیدوارم خدابهمون نظرکنه. چند روز پیش تولدم بود مامانم   ...

سلام مهربونم 

اشکال نداره خدا صبرش زیاده منم الان ۳۶ساله م هستش گاهی فکر میکنم ۱۲سال زندگی نکردم زندگی من تو مطب دکترا گذشت الان می‌خوام زندگی کنم کلا بدنم از حالت نرمال بیرون اومده می‌خوام بدنم قشنگ سلامتیشو به دست بیاره بزرگترین گنجی که داشتم از دست میدادم 

توکل بخدا دعام کن میوم هام درمان بشه دردام از بین بره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بیا ازخودت خبر بده نگرانتم    

عزیز دلم سقط کردم گلم توکل بخدا 

خدا دلمو آروم کنه

ممنونم ک جواب دادی گلم. ازشون پرسیدم که آمپول بزنم یا نه. گف نه چند روز منتظر باش اگه نشدی بیا سونو. ...

عزیزم فاطمه سلام خوبی

ببین استرس نداشته باش خودش سم هستش نگران لنفو نباش مدت نمی‌گذره فوقش دو روز قبل انتقال لنفو داخل رحمی میشی مثل من 

فقط روحیه تو حفظ کن طبق دستور پزشکت برو سونو بعد دیدی سرسری میگیرن از راهنمایی های دوستان استفاده کن و بگو این موارد کمک می‌کنه یا نه تا جواب بدن 

انشاالله که همه چی جور میشه و انتقال موفقیت آمیزی داشته باشی عزیزم 

سلام دوستا دیروز گفتم  لکه بینی داشتم دکتر گفت سونو بده که هماتوم دارم ۱۷ میلی و. ۴۰% ساک ...

نگران نباش گلم برو دکتر انشاالله که چیزی نشده استرس نده بخودت هماتوم بوده و دفع شده با این حجم از دارو نی نی نمیافته 

من اینهمه زعفرون و جعفری خوردم تکونم نمی‌خورد😅

فقط برا نی نی سوره قدر بخون خدا حفظش می‌کنه بارداری سالمی داشته باشی ایشالا

بعد از اون  قید انتقال جنین های خوبی که از پانکچر آخر داشتم رو زدم چون دیگه نمی کشیدم. یکی دوب ...

تبریک میگم جونم

میشه سوال کنم مشکلتون چی بود شرمنده یادتون انداختم

عزیزم آنلاین بود برای رویان؟ هزینه پانکچر چقدر بود چقدر دادین؟ 

اره عزیزم اسمه بیمم ما بود و انلاین بود!من پانکچرم قبل از این بیمه بود و همون ۶۸۰۰ بود ولی انتقالم بعد از این بیمه بود وشاملش شد

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
الکی امیدوار شده بودم     یکی از آشنایان گفته بود ما هم اسپرم صفر بودیم فلان دکتر رفتیم خ ...

تحرک چیه مگه ای وی اف کن دیگه تحرک ما صفر بود 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم