2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046685 بازدید | 684536 پست
سلام عزیزم . سارا دکتر رفت . با اینکه هیچ وقت دوست نداشتم خبر بد بدم . ولی متاسفانه جنینش از اواسط ه ...

سلام عزیزم

چی شده من متوجه نشدم

دوستمون چی شده

خیلی ناراحت شدم براش 

ان شالله که خیره 

توکلتون به خدا باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه دکتر بیشعوری  عقده هاشو داشته خالی میکرده  خدا ازشون نگذره

واقعا خدا شفاش بده من تازه با عاجزانه و خیلی با آرامش داشتم باهاش حرف میزدم و ازش سوالمو می پرسیدم اون میخواست منو ...... بده .

میخواستم بهش بگم والا من اینهمه راه با این وضعیتم تو ماه نهم نیمدم که دعوا کنم با تو آخه چته.

چی بگم خواهر خدا هیچکسو درگیر دکترو مطبا نکنه به خدا.

التماس دعا گلم

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بیمه دانا  اره راضیم نود درصد هزینه ها رو برمیگردونه  نمیدونم چقدر پرداخت میکنیم از طرف ...

چون از طرف کار همسرت هست مزایاش خوبه

کار همسرم نیمه خصوصیه و بیمه تکمیلی براشون اوکی نمیکنن

اینجور ک پرسیدم ازاد بیمه بشی ۳میلیون پرداخت میکنی بعد از ۹ ماه ک از قرارداد بیمه ات گذشت میتونی برای ناباروری و زایمان اقدام کنی و فقط ۵ میلیون میدن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره عزیزم حتما یه دکتر دیگه برو ببین چی میگه این دکتر روانیه زباد بهش اعتباری نیست انشالله که دکتر د ...

خیلی ممنونم عزیزم ایشالله حتما میرم توکل به خدا ممنونم از دلگرمیت خدا گل پسرتو نگهداره برات🥰😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
مطب میرم. دکتر طرازی

از قبلش بخور حداقل سه تا پنج هفته قبل از انتقال

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چرا باید حتما بیهوش بشی؟ من انوکسارو صبح میزدم همیشه. روز دوشنبه رفتم دکتر یعنی همون صبحش انوکسارو ز ...

چیکا جون بعد بیحسی مشکل سر درد و کمر درد نداشتی؟

چقدر بعدش سرت و بلند کردی و حرکت کردی؟

کلا میشه بگی چیا رو باید بعد بی حسی رعایت کرد؟ من همش فکر میکنم اگر قرار باشه سرم رو بلند نکنم اونوقت چه جوری باید شیر بدم🤔😅

واااااااااااااااااااااااااااااای خدایاااااااااااااااا شکرت   . ااخی راحت شدم   ان شاالله ...

خوبی دوستم استفده کرد اومد بالا خداروشکر چسب استرادیول اسمش  به دکترت بگو 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
@داداشمممم     عزیزم خیلی ناراحت شدم ازین اتفاق تلخی که براتون پیش اومد. منم انتقالم منف ...

چیشده مگهههه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیز دلم شکر هستم  از تو چه خبرا انشاالله خبرای خوب خوب ازتون باشه عزیزم خدا حاجت دلتونو ...

شما جیشد کارت عزیز دل

@داداشمممم       عزیزم با جووون و دل درکت میکنم خدا با تمام وجود آرامش تو دلت ...

سقط کردی هم تو هم سازا چرا اخه   

@داداشمممم     سارا عزیزم از دیشب چند بار اومدم نوشتم و پاک کردم آخ عزیز دلم حجم در ...

شمام یادمه مشکل صخامت داشتی نه 

خوبی دوستم استفده کرد اومد بالا خداروشکر چسب استرادیول اسمش  به دکترت بگو

ممنونم عزیزم. ببخشید گفتی قرصه یا آمپول؟ برا دوستتون چند بود ضخامت و با اون چند شد؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
گلم شیاف بذار هر ۸ ساعت مشکلی نداره، من ۳۲ تا تخمک داشتم از یک هفته قبل پانکچر درد خفیف داشتم دیگه ش ...

ببخشید دوست عزیز میشه یکم بیشتر در مورد هایپر شدن توضیح بدید برام. من قراره همین چند روز وارد سیکل بشم شدیدا از هایپر شدن میترسم. دوغ اصلا نمیتونم بخورم حالم بد میشه. چه چیزای دیگه ای بخورم؟ 

اصلا از چه زمانی معلوم میشه هایپر شدم؟ و علایم چقدر باشه خطرناکه؟ 

اخه من ریه هام حساسه و یه مواقعی تنگی نفس میشم برای همین از هایپر میترسم

ببخشید دوست عزیز میشه یکم بیشتر در مورد هایپر شدن توضیح بدید برام. من قراره همین چند روز وارد سیکل ب ...

کلا از قبل از پانکچر پروتئین زیاد بخور، باعث میشه که هایپر نشی یا رودتر خوب بشی. اینجا که من هستم که نمیدونن دوغ چیه، فقط بهم گفتن از این پودرهای پروتئین که ورزشکارا میخورن بخورم

هر پروتئینی بخوری خوبه، مثلا سفیده تخم مرغ نیمرو کن چند تا بخور

اصلا به من نگفتند چیزهای شور بخورم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️