2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
بعد از قطع داروها باید بهت پروژسترون بدن ۵ شب شبی دوتا دوفامت ایرانی همون دوفاستون هست بخور، قطع ک ...

ممنونم گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چه باحال به من حق انتخاب ندادن و گفتن کسی که انوکسا میزنه اگه قطع نکنه دچار خونریزی میشه و توام چون ...

سلام

برای منم به تجویز دکتر زنان در مطب انوکسا هفته اخر تبدیل به هپارین شد 

و شب اخرهم نزدم

و بعد از زایمان هم کمیسیون پزشکی بیمارستان گفتن نیاز نیست بعد زایمان ادامه بدی فقط یکی همون شب اول بعد زایمان تو بیمارستان برام زدن 

خبری از مشاوره و ویزیت بیهوشی و روماتولوژی و این چیزا هم نبود.  

فقط قبل زایمان دکتر بیهوشی گفت که با توجه به شرایط شما میتونی بیحسی بگیری و مشکلی نیست ان شاء الله

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم ک جواب دادی گلم. ازشون پرسیدم که آمپول بزنم یا نه. گف نه چند روز منتظر باش اگه نشدی بیا سونو. ...

ان شاالله که خیره عزیزم، دیگه یسری چیزا دست ما نیست، این تاخیر هم حتما حکمتی داره، توکل بر خدا دعا میکنم بهترین ها برات اتفاق بیفته عزیزم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستا

دیروز گفتم  لکه بینی داشتم دکتر گفت سونو بده که هماتوم دارم ۱۷ میلی و. ۴۰% ساک گرفته

یاعت ۴ صبح با درد وحشتناک زیر دلم بیدار شدم و همراه با عرق سرد و سرگیجه ۱۰ دقیقه بعد. خوب شد

ساعت ۸ صبح هم ازم یک لخته خون سیاه کوچک آمد

نمیدونم چی کارکنم؟

صدای قلبش شنیدم که کاش نمی شنیدم

دلم می سوزه براش و. برای خودم 😭😭😭

زنده باشی فداتشم. الهی شکر عزیزدلم

ممنون عزیزم خدا بچه هاتو حفظ کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستا دیروز گفتم  لکه بینی داشتم دکتر گفت سونو بده که هماتوم دارم ۱۷ میلی و. ۴۰% ساک ...

سلام عزیزم 

سعی کن استراحت کنی و آرامش داشته باشی چاره ای جز صبوری نیست ان شاء الله بخیر میگذره کی نوبت دکتر داری؟ 

خیلی ببخشید بلانسبت چه دکتر نفهم و بیشعوری من اگه بودم نمیتونستم خودمو کنترل کنم میزدم تو دهنش😑😑😑

بخدا انقد بهم تپش قلب داد که بغضم گرفته بود جلو اونهمه مریضای دیگه در اتاقشم باز بود همچین سرم داد بیداد کرد انگار که چی گفتم بهش.اومدم به همسرم گفتم گفت شانس آورد من اونجا نبودم میخواست بره مطبش بگه اول نحوه رفتار با بیمارتو بلد شو بعد بشین اونجا . چی بگم حالا باز میرم یه دکتر دیگه نظر اونم میپرسم التماس دعا

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
من چند روزی هست که روزی نصف شروع کردم بنظرت دیگه نخورم بزارم اخر اسفند؟ احتمالا منم اخرای اردیبهشت ب ...

به نظرم الان اگه شروع کردی دیگه قطع نکن یه روز در میون یه نصف بخور بعدش بکن یه نصف ماه آخر هم یه دونه 

رنگ و دکلره هم فکر نکنم دوماه قبل اشکال داشته باشه نزدیک انتقال نزن 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بخدا انقد بهم تپش قلب داد که بغضم گرفته بود جلو اونهمه مریضای دیگه در اتاقشم باز بود همچین سرم داد ب ...

چه دکتر بیشعوری 

عقده هاشو داشته خالی میکرده 

خدا ازشون نگذره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
به نظرم الان اگه شروع کردی دیگه قطع نکن یه روز در میون یه نصف بخور بعدش بکن یه نصف ماه آخر هم یه دون ...

مرسی گلم سوالامو جواب دادی😘 همینکارو میکنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم من نمیدونم صحبت شما چقدر علمیه یا چقدر صحت داره و نمیخوام  حرفتون  رو تایید ی ...

بله منظورم همینه. بیشتر کسانیکه امپول چسب میزنن به همین سرنوشت دچار میشن. بارداری شیمیایی کلا یه چیز دیگه هست منظورم شیمیایی نبود 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بله منظورم همینه. بیشتر کسانیکه امپول چسب میزنن به همین سرنوشت دچار میشن. بارداری شیمیایی کلا یه چیز ...

پناه بر خدا

ان شاء الله هرکس در این مسیر سخت و دشوار قرار میگیره خدا بهترین راه رو بهش نشون بده و زود به نتیجه برسه 

ان شاالله بسلامتی مامان بشی پردنیزولونو فعلا باید ادامه بدی

بعد انتقالم باید بخورم یعنی تا ازمایش

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍