2777
2789

صورت بدن و مو هم رسیدگی و هم عمل هایی که انجام دادید رو بگید

خودم روتین حمام مو ماسک مو و شامپو و بعد روغن مو

روتین بدنم اسکراب شامپو بدن لوسیون بادی

روتین پوستم شوینده و آبرسان و هفته ای یبار ماسک

می‌شورم و شونه میکنم 😄

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیاد در موردش تو سایت حرف زدم 

انواع روتین های گرون پوستی رو داشتم آخر فهمیدم یا تاثیری ندارن یا تاثیرشون موقت بود 

بعد رفتم سراغ روش‌های کلینیکی که بعضی هاشون خوب بود بعضی ها فقط هدر دادن پول بود و تبلیغات الکی بودن 

مثلا co2 کردم اثری ندیدم هایفو که چرتترین کاری بود که کردم نخ لیفت گذلشتم فقط شش ماه اثر داشت بعد صورتم به حالت اول برگشت 

مزوتراپی و مزوتیدلینک هر کدوم به صورت جدا و مزوژل زدم بدک نبودن یعنی عالی نبودن اما اثر داشتن 

عمل زیبایی نکردم اما در آینده قراره بینیم عمل کنم 

واسه موهام هر سال میرم احیا و صافی 

ماسک مو و شامپو بدون سولفات میزنم بعد از حموم موهام سرم میزنم و خشک‌ میکنم 

شید لب ،میکرو،بن مژه اینا رو زدم که خیلی راضیم و عالی شده 

روتین پوستی هم همیشه ضد آفتاب و آبرسان داشتم 

زیاد در موردش تو سایت حرف زدم انواع روتین های گرون پوستی رو داشتم آخر فهمیدم یا تاثیری ندارن یا تاثی ...

خب شما که تجربه داری بنظرتون برای تیرگی بدن بیکینی و زیر بغل و کمر باسن چیکار کنم 

و همینطور جوش و لک بدن؟؟

خب شما که تجربه داری بنظرتون برای تیرگی بدن بیکینی و زیر بغل و کمر باسن چیکار کنم و همینطور جوش و لک ...

البته مزوژل و بوتاکس انجام دادم ولی کار روتین ندارم

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
خب شما که تجربه داری بنظرتون برای تیرگی بدن بیکینی و زیر بغل و کمر باسن چیکار کنم و همینطور جوش و لک ...

منکه زیر بغلم تیره نیست بیکینی هم تیره گی عادی داره یک درجه تیره تر از بدنم هست 

راهی هم براش وجود نداره البته من لیزر رفتم یک درجه بهتر شد 

زیربغلم هم هیچ زمانی شیو نکرده بودم فقط اپیلاسیون بعد هم لیزر برای همین تیره نشد 

جوش اگر درمان‌های عادی جواب نداده فقط راکوتان درمانش هست من سنت رو‌نمیدونم 

لک بدن با اصلاح سبک و تغذیه که کار بسیار سختی هست اما من انجام دادم و بسیار ازش لذت میبرم و ورزش زیاد 

البته مزوژل و بوتاکس انجام دادم ولی کار روتین ندارم

خب بستگی به سن هم داره من سنم کمه نوجوون هستم برای  الان سنم مناسب عمل نیست

ولی مثلا مادرم باید عمل زیبایی بکنه روتین روش تاثیر نداره...