2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046664 بازدید | 684535 پست
سلام گلم منم اواخر که دکتر احتما زایمان زودرس داد انکسا قطع کرد و هارین داد روزی ۳ تا. و گفت اگه یهو ...

گلم شما که همونروز عملتون هپارین زدین بی حسی گرفتین یا بیهوشی کامل؟ بعد چرا دکترتون احتمال زایمان زودرس بهتون داده بود؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام عزیزدلم قربونت امروز واکسن چهارماهگی زدن زیاد حال ندارن🥺🥺تو چطوری فداتشم بهتری؟😞

ای جونم خدا حفظشون کنه😍😍😍😍

منم خداروشکر دردام کمتر شده شکر خدا توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم ممکنه بخاطر داروها باشه حالا دکترت حتما دستورات لازم رو میده بهت نگران نباش، ویتامین دی هم ...

ممنون عزیزم الهی خودتم به سلامت فارغ بشی و نی نی تو بغل بگیری گلم تا ببینم خدا چی میخواد انشاالله که چیزی نباشه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

سلام بچه ها به نظرتون چرا دو بار هس که من اینجوری میشم؟ دو باره که سیکل انتقالم که کنسل میشه و داروهارو قطع می کنم پریود نمیشم. الان 5 روزه که از موعد پریودمم رد شده ولی هیییچ خبری نیس. دیروز با اینکه بخاطر وضع افتضاحی ک گف رحمم پیدا کرده و میدونستم چیزی نیس ولی برا اطمینان بی بی چک زدم که منفی بود و فقط خط تبخیرش مشخصه ک اونم ب درد نمیخوره.

پریروز با مامای مرکز حرف زدم گف ی چند روز منتظر باش اگه پریود نشدی بیا سونو. 

اخه چرا اینجوری میشه؟ کسی تجربشو داره؟ من همیشه منظم و سر وقت پریود میشدم حتی بعد انتقال منفی هم 4-5 روز بعد قطع داروها پریود شدم ولی دوبار هس ک اینجوری شدم. امکانش هس چسبندگی رحم داشته باشم و اینا از اون باشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دوستان انتقال دومم دوشنبه هست اگه خدا بخداد قرص پردنیزولون از روز 2پری شروع کردم به دکتر دسترسی ندارم تا شنبه ب نظرتون تا کی باید ادامه بدم از دعای خیرتون بی نسیبم نکنین آخرین جنین هام هست 😘😊

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
سلام بچه ها به نظرتون چرا دو بار هس که من اینجوری میشم؟ دو باره که سیکل انتقالم که کنسل میشه و داروه ...

گلم بخاطر استروژنه، من هم بار اول که کنسل شد داروهامو قطع کردم ولی باید بین ۶ تا ۸ روز پروژسترون می‌خوردم تا پریود بشم، نخوردم و چند روز بعدش لکه بینی افتادم که فکر میکردم همون پریودمه، بعدش دوباره وارد سیکل انتقال شدم که دوباره وسط سیکل لکه بینی افتادم، چون کامل پریود نشده بودم آندومترم رفرش نشده بود ، بعدش ۸ روز پروژسترون خوردم سه روز بعد از قطعش قشنگ پریود شدم و باز وارد سیکل شدم و ایندفعه شکر خدا لکه بینی نیفتادم. شما هم فکر کنم باید آمپول بزنی تا پریود بشی.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم خوبید؟ حالتون بهتر شده؟ همشم به فکرتونم ان شالله که خدا به زودی دلتون شاد کنه🥰

سلام عزیز دلم شکر هستم 

از تو چه خبرا انشاالله خبرای خوب خوب ازتون باشه عزیزم خدا حاجت دلتونو بده 

ممنون از دعای قشنگت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام بچه ها به نظرتون چرا دو بار هس که من اینجوری میشم؟ دو باره که سیکل انتقالم که کنسل میشه و داروه ...

بعد از قطع داروها باید بهت پروژسترون بدن

۵ شب شبی دوتا دوفامت ایرانی همون دوفاستون هست بخور،

قطع کن پریود میشی

باید پریود کامل بشی

اینجوری اذیت میشی هی لک میبینی و کم میاد و سیکلات بهم میریزه

خودم به شدت درگیر این مسئله شدم

ماهایی که مشکل اندومتر داریم 

آندومتر یا رشد نمیکنه یا وسط سیکل پسرفت میکنه درگیر این قبیل مشکلات هستیم

ممکنم هست خود به خود پریود بشی

اما اینجوری خیالت راحته که پریود کامل اتفاق افتاده و ماه بعد دیگه درگیر نیستی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام دوستان انتقال دومم دوشنبه هست اگه خدا بخداد قرص پردنیزولون از روز 2پری شروع کردم به دکتر دسترسی ...

ان شاالله بسلامتی مامان بشی

پردنیزولونو فعلا باید ادامه بدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانمایی که زایمان کردید و انوکسا میزدید دکتر کی انوکسا رو براتون قطع کرد و آیا مشکل انعقادی داش ...

عزیزم من انوکسا نداشتم نمیدونم چطوریه از دکترت بپرس بی دلیل چنین تجویزی برات نکرده بپرس ببین چرا باید اینقدر طولانی تزریق کنی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
اره نظر خودم و همسرمم همینه با یه دکتر روماتولوژی دیگه هم ویزیت بشم . میدونی گلم واقعا بعضی دکترا ب ...

خیلی ببخشید بلانسبت چه دکتر نفهم و بیشعوری من اگه بودم نمیتونستم خودمو کنترل کنم میزدم تو دهنش😑😑😑

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
گلم بخاطر استروژنه، من هم بار اول که کنسل شد داروهامو قطع کردم ولی باید بین ۶ تا ۸ روز پروژسترون می‌ ...

ممنونم ک جواب دادی گلم. ازشون پرسیدم که آمپول بزنم یا نه. گف نه چند روز منتظر باش اگه نشدی بیا سونو. نمیدونم والا. نگرانم یکم. از ی طرف اسفنده و میترسم دیر بشه نمیدونم تا چندم بازه مرکز. ازونورم بحث لنفوسیت تراپی که این ماه 4 ماه میشه انجام دادم نباید دیگه انتقال عقب بیفته  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱