2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب منم مشگل انعقادی نداشتم.ولی اگه انوکسا میزدم اون اتفاق برام نمیفتاد.بنظرم ضرر نداره 

منم با زدنش مشکلی ندارم که از اول بارداری هم دارم میزنم سوالم کلا چیز دیگه ای بود فکر کنم درست متوجه نشدی شما سوال منو.

این دکتر روماتولوژی نزاشته چهلو هشت ساعت قبل قطع بشه با این اوصاف من مجبور میشم بجای بیحسی بیهوش کامل بشم حالا اینشم هیچی نوشته بجاش بیستو چهار ساعت قبل هپارین بزنم بعدش باز بعد عمل تا دو هفته انوکسا بعدشم باز نگفته قطع گفته برم پیشش . مرض ویزیت الکی داره کلا من که مشکل پول ویزیتش نیست این اذیت و بردن و آوردن و دلیل تجویز رو نمیدونم بهش میگم چرا میگه من نامه به دکتر زنانت دادم به تو مربوط نمیشه به تو توضیح بدم آخه ببین چقدر یه دکتر میتونه گاو باشه بمن که مریضم نباید بگه چرا آخه وقتی من آزمایش انعقادیم موردی نداره اینهمه اضافه زدن آمپول برای چیمه خوب بعد از انوکسا چرا هپارین باز انوکسا....

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

@داداشمممم    

سارا عزیزم از دیشب چند بار اومدم نوشتم و پاک کردم

آخ عزیز دلم حجم دردی که الان داری میکشی نمیشه توصیف کرد

قربون دلت برم...😭امتحان خیلی سختیه

نداشتنش یه درده اما این مصیبت خیلی سخته

به من که دلداری میدادن میگفتن جای فلانی باشی که جوون بیست ساله ش رو از دست داده چی...

به قول خواهرم بهم میگفت فرق نمیکنه مادر یه جنین ۱۰ هفته یا ۲۰ هفته..یا بچه چندساله بودن 

داغ فرزند سنگینه،خدا هیچکس رو اینجوری امتحان نکنه

اینو بدون خواهرات اینجا کنارت هستن و یه لحظه از فکرت بیرون نمیان

مارو تو غمت شریک بدون فدات شم😭😭😭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم اون دو تا که بالا هست مربوط به آنزیم های کبدی هست که بالا بودنش ممکنه بدلیل کبد چرب باشه، یا ا ...

خیلی ممنون برا راهنماییت خداخیرت بده یکم استرسم کمتر شد اتفاقا تو همون روز که آز داشتم دارو مصرف میکردم سرماخورده بودم فک کنم اومیکرون بود البته تست ندادم ولی دکتر گفت سرماخوردگی وجود نداره تو این شرایط همه اومیکرونه دارو دوتا آمپول زدم یکیش بی کومپلکس بود و یکیش دیکلوفناک برا بدن دردم و قرص اکتوکولد همون قرص ترکیبی های سرماخوردگی و شربت دیفن هیدرامین اینارو مصرف میکردم خدا کنه برا مصرف اینا بوده باشه 

ویتامین دی هم هر روز  یه دونه هزار مصرف میکنم نمیدونم چرا بالا نمیره البته تو‌ دوران بعده انتقال و بارداری قطش کردم الان دوماهه دوباره میخورم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من هر بار با ۷ مثبت شدم. اصلا نگرانش نباش دلیل سقط من چیزای دیگه بود

عزیزم واقعا🥺ممنون که ترانه جون امیدوار ترم کردی فک کردی هرکه پایینه مثبت نمیشه!انشالا که خدا دلتو شادکنه خاهره خوبم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
منم با زدنش مشکلی ندارم که از اول بارداری هم دارم میزنم سوالم کلا چیز دیگه ای بود فکر کنم درست متوجه ...

گلم به نظرم حتما با به دکتر دیگه هم مشورت کم، الان خیلی از دکترها ویزیت آنلاین میدن، اینجوری خیالت راحتتر میشه

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خیلی ممنون برا راهنماییت خداخیرت بده یکم استرسم کمتر شد اتفاقا تو همون روز که آز داشتم دارو مصرف میک ...

آره عزیزم ممکنه بخاطر داروها باشه حالا دکترت حتما دستورات لازم رو میده بهت نگران نباش، ویتامین دی هم خیلی پایین نیست قابل قبوله نگران اونم نباش، الهی که خوش خبر برگردی عزیزم🌹

گلم به نظرم حتما با به دکتر دیگه هم مشورت کم، الان خیلی از دکترها ویزیت آنلاین میدن، اینجوری خیالت ر ...

اره نظر خودم و همسرمم همینه با یه دکتر روماتولوژی دیگه هم ویزیت بشم .

میدونی گلم واقعا بعضی دکترا بی وجدانن فکر کن من با این ویزیت آنلاین شدم چند وقت پیشا بعد اون موقع هییییییچ حرف و توصیه ای راجع به انوکسا بمن نکرد و هیچ حرفی هم از هپارین نزد بعد که رفتم مشاوره بیهوشی برای زایمان اون بهم گفت از دکترت بابت انوکسا نامه بیار روز عمل بعد بهش پیام دادم یه نامه چرتو پرت نوشت بعد من متوحه نشدم اصلا چرا اینارو نوشت امروز پاشدم باز یه عالم راه رفتم مطبش که بگم چرا و به چه علت و بگم من متوحه نشدم برام توضیح بده اصلا، که کلی سرم داد بیداد کرد بعد فکر کن من کلی آروم و بی مشکل دارم سوال میکنم اون انگار زور بهش اومده توضیح نداد گفت مگه نامه رو برای تو نوشتم برای دکترت نوشتم به تو مربوط نمیشه🥺

یعنی بدجور کفرم گرفت اینهمه راه بری بعد زورش بیاد .....

چی بگم توروخدا برام دعا کنید اینروزا خیلی دچار نگرانی و استرسم 

اره نظر خودم و همسرمم همینه با یه دکتر روماتولوژی دیگه هم ویزیت بشم . میدونی گلم واقعا بعضی دکترا ب ...

الهی عزیزم، آره قشنگ میفهمم ، پول و مسیر و همه اینها رو آدم قبول می‌کنه اما به شرطی که بدونه توی مسیر درسته و خیالش راحت باشه، نگران نباش گلم اگر چیز خطرناکی داشت حتما دکتر زنانت یه کامنتی میداد بابتش، ولی بازم محض اطمینان با یه دکتر دیگه هم مشورت کن که خودت دیگه استرس نداشته باشی، در نهایت هم واگذار کن به خود خدا تا بهترین و راحت‌ترین و سلامت ترین زایمان رو برات رقم بزنه و بزودی ثمره ی وجودتو در آغوش بگیری و هزار ساله بشید با هم، ما رو هم دعا کن مامان مهربون 🙏⁦❤️⁩🙏

الهی عزیزم، آره قشنگ میفهمم ، پول و مسیر و همه اینها رو آدم قبول می‌کنه اما به شرطی که بدونه توی مسی ...

ممنونم عزیزدلم مرسی از دلگرمیت. چشم توکل به خدا حتما تو این هفته با دکتر دیگه هم ویزیت میشم مشورت میگیرم.

چشم گلم به شرط لیاقت حتما دعاگوتونم عزیزم همیشه🥰😘

اول و دوم و اندومتریوزشون بودم. اره بادام میخوردم پیاده روی . قطع مواد مضر و کنسروی  کلا الان ...

باور کن همین فرمون ادامه بدی و خوابتو درست کنی چندماه دیگه طبیعی بارداری ایشالا و برات می مونه😍

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
ان شاالله که این انتقالت مثبت میشی و میای خبر مامان شدنتو میدی عزیزدلم😘😘😘

الهی آمین

مرسی عزیزم😘😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم . سارا دکتر رفت . با اینکه هیچ وقت دوست نداشتم خبر بد بدم . ولی متاسفانه جنینش از اواسط ه ...

وای خدای من قلبم درد گرفت

خدا میدونه خیلی ناراحتش شدم

الهی که به زودی زود دوباره مادر شه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩