2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
من بارداری اولم هم سی هفته که بودم یهو احساس کردم سبک شدم. دیدم راحت پیاده روی میکنم.تا اینکه فهمیدم ...

الهی عزیزمممم، خیلی سخته، بله برای شما خیلی خطرناک بوده و خدا رو شکر که الان خوبید، سعی کنید فراموشش کنید هرچند که من هم با شما هم دردم و می‌دونم که ممکن نیست اما فقط به روزهای خوش آینده تون فکر کنید تا فقط انرژی مثبت و حال خوش اطراف جنینتون باشه و ان شاالله به سلامتی و خوشی در آغوش بگیریدش، التماس دعا گلم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم الحمدالله خوبن خاله جون. نی نی ما چطوره؟ اره عزیزم ۳۶ بودم من از اول تا اخر با حساب دکتر ...

خوبه سلام داره😊

ممنونم عزیزم دکتر منم که از اول تا الان سن انتقالو حساب میکنه حالا واسه زایمانو نمیدونم ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من بارداری قبلیم حتی یک ثانیه هم تهوع نداشتم، یعنی کلا هیییییچ نوع ویار یا درد یا علائمی نداشت ...

منم بارداری قبلی تهوع نداشتم.اصلا هم استرس نداشتم.ولی الان خیلی استرس دارم.

😉

دوستان رنگ و دکلره ی مو قبل از انتقال ضرر داره؟ من همیشه از چند ماه قبل از انتقال دیگه نمیزنم

نه عزیزم ضرر نداره من این انتقال آخرم یک ماه قبل انتقال دکلره کردم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام بچه ها من ۶ سال پیش میومدم اینجا تورک آنا انتقالش مثبت شد دیگه خیلی  قته نیومدم چه خبر از تورک آنا فکر کنم تو این سال ها دوباره انتقال داده برا بچه بعدی

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
سلام بچه ها من ۶ سال پیش میومدم اینجا تورک آنا انتقالش مثبت شد دیگه خیلی  قته نیومدم چه خبر از ...

مثبت شد بچش بسلامتی بدنیا اومد بعدش بارداری طبیعی داشت. الان یه دختر و پسر داره

خدایا شکرت
ساراجون لکه وخونریزی نداشت؟ منم همش استرس این اتفاقا رادارم. تهوع ویار ندارم بعضی جاها نوشته تهوع تو ...

من کلا نداشتم فقط بعضی مواقع صبح موقع مسواک زدن

خداياشكرت....❤️ 
اره گلی زایمان هم طبق همون حساب میشه.

مرسی عزیزدلم😘😘😘

@داداشمممم     عزیزم خییلی نارحت شدم دوستای گلم گفتن برات چه اتفاق تلخی افتاده😰😰😢😢 انشاالله زودی دوباره سرپا بشی کاری ازمون ساخته نیس باید تسلیم رضای خدا باشیم برات آرامش ارزو میکنم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

سلام خانوماا ممنون میشم جواب این آزمایش منو‌نگاه کنید ببینید خوبه؟؟؟ دوتا موردش بالاس عددش نگران شدم میشه ببینید چیه که بالاس و آیا خطر داره؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام خانوماا ممنون میشم جواب این آزمایش منو‌نگاه کنید ببینید خوبه؟؟؟ دوتا موردش بالاس عددش نگران شدم ...

اینم برگه دوم آزمایش👇👇👇👇👇

نه عزیزم ضرر نداره من این انتقال آخرم یک ماه قبل انتقال دکلره کردم

ای جونم ایشالا برا منم خوش شگون باشه😘😘 منم انتقال سومم میشه

میخاستم بنویسم به ... نیک میگیرم ولی نی نی سایت نزاشت این کلمه رو بفرستم غیر مجازه😉

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام خانوماا ممنون میشم جواب این آزمایش منو‌نگاه کنید ببینید خوبه؟؟؟ دوتا موردش بالاس عددش نگران شدم ...

عزیزم اون دو تا که بالا هست مربوط به آنزیم های کبدی هست که بالا بودنش ممکنه بدلیل کبد چرب باشه، یا اینکه طی۴۸ ساعت قبل از آزمایش داروی خاصی استفاده کرده باشی، استامینوفن و یسری مسکن ها هم تاثیر دارن روی این آزمایش، با دکترت مشورت کن گلم ان شاالله که چیز خاصی نیست

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم