2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046827 بازدید | 684554 پست
ممنون عزیزم از دیروز دارم زعفرون و دمنوش جعفری میخورم

منم خیلی خوردم اصلا کارایی نداشت فقط هورمون های بدنم بهم خورده 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره درست میگین اینم میتونه روی حس کردن حرکات جنین مهم باشه ولی چربی من قبل حاملگی خیلی کم بود خودمو ...

پس برا شما خیلی نیستش چربیت برامن خیلی زیاده

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
واای خدا خیرت بده که بهم گفتی دارم میمیرم از استرس.  بعد هماتومت هفته چند رفتی جذب شد؟  ...

دوراز جونت عزیزم اصلا استرس نده به خودت که اون از همه بدتره 

من هفته ۲۰ رفتم سونوگرافی گفت هماتوم دارم هفته ۲۴ رفتم گفت نیستش دیگه ۲تا شیاف دارم روزانه یکی ظهر یکی شب مقعدی هم همیشه گذاشتم عزیزم

واسه آب دور جنینم والا عدد نزده بود اصلا فقط زده بود کمتر از نرمال که شروع کردم مایعات خوردن چندروز بعدش رفتم سونو گفت نرماله خداروشکر 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آهان آره بپرس فدات شم انشالله که خیره برامون 

سلام عزیزدلم شبت بخیر

من از دوستم پرسیدم درمورد زایمانش سزارینش اختیاری بود گفت خودم خواستم بیمارستان امید زایمان کرد که ۱۳ هزینه زایمانش بود ۲۵۰۰ با اتاق خصوصی پرداخت کرده 

درمورد اون قضیه هم که شما گفتی پرسیدم گفت فکر نمیکنم بیمه به این چیزا کار داشته باشه ولی بازم کاری نداره که نهایتش اینه با دکترت صحبت میکنی تو نامه ات میزنه که سزارین اجباری به دلایلی 

سلام عزیزدلم شبت بخیر من از دوستم پرسیدم درمورد زایمانش سزارینش اختیاری بود گفت خودم خواستم بیمارست ...

سلام گلم. بیمش نیرو مسلح بود چقد رو بهش برگردوندن؟ آره من دکترم میزنه برام خدا رو شکر. عزیزم‌ من همسرم بره بیمه سوال ازشون بپرسیم جوابمون رو میدن که چند درصد برمیگردونن یا نه. گفتم یه روز بره بپرسه اینجوری خیالمم راحتتره.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام شوره جان وقتت بخیر ولی من بودم، روز چهاردهم با اینکه شیاف داشتم پریود شدم و آزمایش منفی 

هیچ وقت با شیاف خونریزی زیاد پیش نمیاد مگه قطع بشه یا سر موقع استفاده نشه. منم یبار منفی شدم لک میدیم مشخص بود برای پریودی ولی شیاف رو که قطع کردم خونریزی روان داشتم. 

خدایا شکرت
سلام دوستان من برا تخمک اهدایی اقدام کردم کسی رو بهم معرفی کردن رفتم مشاوره مشخص شده یبار اهدا کرد ...

نه به درد نمیخوره کسی که میخواد اهدا کنه باید بالا ۱۵تا تخمک بده کدوم مرکزی ؟

بچه ها خواهش میکنم هر ک این پیام من دید جواب بده

من از سوم قاعدگی تا 12قاعدگی آمپول های ای وی اف ک قوی هستن زدم دور ناف باسن بازو ران 

روز یازده سونو شدم گفت اصلا ب درد ای وی اف نمی خوری تخمک هات خیلی کمه فقط یکی بیشتر نداشتم با این همه امپوووول قووووی.ذخیره م زیر یک 

گفت پیشنهاد ای یو ای بهت میدم گفتم باشه گفت چهارشنبه بیا ک فرداست 

تا دیروز زیاد ترشح تخمک گذاری داشتم یکم درد زیر دل

امروز هیچی نکنه همون تخمک سایز 19روز یازدهم دید آزاد شده تمام 

خیلی نگرانم بخدا 

جووواب بدید با دقت بخوانید تو رو خدا واضح نوشتم

دیشب ساعت 12شب آخرین آمپول زدم امروز هیچی ندارم ک فردا صبح برم روز چهاردهم

من همیشه می رفتم سونو روز یازدهم یه دونه تخمک سایز 19میدید تو این 5سال بیشتر نمیدیدن

ینی آزاد شده تمام 😭؟؟اصلا علایمی ندارم 

نه به درد نمیخوره کسی که میخواد اهدا کنه باید بالا ۱۵تا تخمک بده کدوم مرکزی ؟

مرکز مشتاق اصفهان.

منم میگم باید بالا داشته باشه

مشاوره هم بهم گف میخوای اینقدر خرج کنی معلوم نیس بهت چند تا تخمک بده

این معرف ها فقط میخواند زوری یکی رو بدن ب ادم.

یکی دیگه بود اون تیروییدش۱۳ بود خیلییی بالا بود زوری میگف همین خوبه . گفتم اخه تیروییدش خیلی بالاس من نمیخوامش.

بد وضعیه 😔

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
هیچ وقت با شیاف خونریزی زیاد پیش نمیاد مگه قطع بشه یا سر موقع استفاده نشه. منم یبار منفی شدم لک میدی ...

منم انتقال اولم شیاف ودوفاستون داشتم روز ۱۲ پریود شدم کاملا مثل قبل خونریزی هم زیاد بود بهم گفتن داروهاتو ادامه بده همونجور ادامه دادم خونریزیم هیچ تغییری نکرد

یا رب العالمین
بچه ها خواهش میکنم هر ک این پیام من دید جواب بده من از سوم قاعدگی تا 12قاعدگی آمپول های ای وی اف ...

نه طبق ساعت داروت ازادمیشه دکترقبل ای یو ای هم بازهم سونوت میکنه نگران نباش

یا رب العالمین
سلام گلم. بیمش نیرو مسلح بود چقد رو بهش برگردوندن؟ آره من دکترم میزنه برام خدا رو شکر. عزیزم‌ من همس ...

ببین من پرسیدم اگه بیمارستان طرف قرارداد باشه که ۳۰درصدمیدی.اگه بیمارستان نظامی باشه ارزون درمیاد .اگه ازادباشه کل هزینه رابدی فاکتور میبری با مدارک واینا  ۷۰درصد رابرمیگردونن.حالا اون ۷۰ درصد نمیدونم چجوره براساس هزینه بیمارستان هست یا تعرفه وزارت بهداشت.خودتون دقیق اینو بپرسید

یا رب العالمین