2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
اره عزیزم من بودم البته من بار سومی بود ک انتقال میدادم نغمه جان درسته کیفیت مهمه ولی به نظرم تعد ...

فدات شم، من کاربر بشری رو گفتم که مریض دکتر خلج بودن

کاملا هم با حرفت موافقم، منم بخوام اهدایی بگیرم دلم میخواد تخمک بیشتری بده قطعا

اره عزیزم من بودم البته من بار سومی بود ک انتقال میدادم نغمه جان درسته کیفیت مهمه ولی به نظرم تعد ...

سلام گلم شما قبلش دهنده تخمک اهدا کرده بود؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات شم، من کاربر بشری رو گفتم که مریض دکتر خلج بودن کاملا هم با حرفت موافقم، منم بخوام اهدایی بگیر ...

اها هزیزم فک کردم منو گفتی قشنگم

انشالله ک اون دوست عزیزمون از تجربمون استفاده کنه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام گلم شما قبلش دهنده تخمک اهدا کرده بود؟

سلام نه گلم دفعه اولشون بوده

۲۶ ساله

با ذخیره ۳و نیم

روزی که سونو بردم سه پریود هر طرف ۶ تا تخمک داشت

وارد سیکل که شد بدنش به داروها بد جواب داد 

روز عمل فقط ۵ تا تخمک داد و هر ۵ تا جنین شد و دوتا انتقال دادم

خداروشکر مثبت شدم

ولی به نظر  من تعداد هم مهمه

چون باز من یه بار دیگه دوسال پیش اهدایی گرفتم

۴ تا تخمک داد و هر ۴ تا رو انتقال دادم منفی شد

اگر تخمک بیشتری سری اول داشتم مجبور نبودم باز این همه هزینه کنم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

سلام خانوما.امروز12انتقالم هس دیروزوامروزصبح دوتاتست زدم بامارک مختلف هردوهاله کمرنگ انداختن ولی بعدش پریودشدم (استرادیول.شیاف پروژسترون ودوفامد)استفاده میکنم.باوجودداروهاامکان پریودی هس؟؟

خواهش میکنم هرکس می‌دونه جواب بده

سلام خانوما.امروز12انتقالم هس دیروزوامروزصبح دوتاتست زدم بامارک مختلف هردوهاله کمرنگ انداختن ولی بعد ...

عزیز با وجود پروژسترون پریود نمیشی احتمالا لکه بینی هست. بعضی از دوستان که مثبت بودن خونریزی داشتن.

با دکتر درمیون بگذارین احتمالا آمپول پروژسترون تجویز بشه براتون. انشالا مبارک باشه.

پس نگران‌نباش امپول نداد بهت ؟منم دوشنبه گفتم انقباض هارو دقیقا مثل توام گفت نگران‌نباش  من جفت ...

جفت من خلفی هست امروز نتونستم برم دکتر ولی همچنان درد دارم هم انقباض از پایین شکم تا چهار سانت بالای ناف از هر طرف چپ و راست و واژنم که تیر میکشه درد میکنه حالا ببینم چهارشنبه میتونم برم دکتر جواب داد به شما هم میگم

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
انقباض شکم نه عزیزم ولی برای حرکات جنین ربط داره منم جفتم خلفیه وچربی شکمی زیاد دارم از هفته ۲۰ به ب ...

آره درست میگین اینم میتونه روی حس کردن حرکات جنین مهم باشه ولی چربی من قبل حاملگی خیلی کم بود خودمو خیلی لاغر کرده بودم 64 کیلو بودم الان که هفته بیستم هستم 71 شدم

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
پس چرا بمن گفت اتاق خصوصی پنج؟ فیلمبردار هم یکو دویست اگه تاریخ رند باشه اگه نه هشتصد نهصد گفت. تفا ...

احتمالا منظورش اتاق وی ای پی بود اخه وی ای پی اینقدر هست خصوصی کمتره دو تخته هم شبی ۱ تومن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
پس چرا بمن گفت اتاق خصوصی پنج؟ فیلمبردار هم یکو دویست اگه تاریخ رند باشه اگه نه هشتصد نهصد گفت. تفا ...

نمیدونم واقعا هرطور دلشون میخواد قیمت میدن ماهم که چاره ای نداریم باید پرداخت کنیم 

🛑🛑بچه ها یه سوال من بی بی چکهای روز ۹  و ده منفی شد. فردا روز ۱۲ به نظرتون آزمایش بدم دیگه ج ...

نه گلم کارت درست نیست حتما تا اون روزی که تعیین کردن داروهاتو استفاده کن انشالله که ازمایشت مثبته اما میتونی فردا بری از بدی به امید خدا مثب باشه ادامه بده خدانکرده منفی هم بود نمیتونی قطع کنی تا تاریخ اصلی روز ازمایش بعضی وقتا یه روزم تاثیر داره

چرا نشه عزیزم؟! توکل بر خدا، دعا میکنم خوش خبر برگردی واقعا به یه خبر خوب نیاز داریم شدییییییید، تو ...

سلام عزیزم

من رفتم سونو دادم گفتن خدا رو شکر خارج رحمی نیست

ساک بارداری دیده میشه و کیسه زرده ولی کوچیکه

بتا هم امروز یه کم بالا رفته بود

ولی من الان ۶ هفته هستم سونو ۵ هفته نشون میده

گفتن دوباره هفته دیگه برم سونو ببینن رشد کرده یا نه