2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046937 بازدید | 684566 پست
خب منم صارم بودم.دکترت کی بود؟ جنین داری؟

هما بهرامی 

اصلا بهم داروی تقویت تخمک نداده بود...

بعد سونوهامم عالی بودا 

۴تا تخمک کشیدن...

هیچ جنینی هم شکل نگرفت.

من موندمو دردای هایپری

منتظر معجزه خداوند هستم...😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام هانیل جان عزیزم خونریزیای من کلا چهار روزه فوقش پنج ک لک خیلی خیلی کمه از روز چهارم الانم تا رو ...

اگه تا دو سه روز دیگه قطع نشد با دکترت تماس بگیر عزیزم، تا هفت روز طبیعیه، بیشترش نیاز به پیگیری داره، نگران نباش منم تا دو روز بعدش لکه بینی داشتم ، بالاخره بخاطر اون حجم دارو طبیعیه یکم بیشتر طول بکشه

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم  همچنین شما عزیزم  نمی دونم در چه وضعیتی هستین الان...

در وضعیت دراز کشیده 😅😅 شوخی کردم عزیزم، انتقالم با افت بتا همراه بود، الان خونریزی کردم و منتظرم توکل بر خدا بعد عید دوباره انتقال بدم

سلام عزیزم ببین من خودم مرکز مام میرم اگر تو صارم این کار رو کردن تو مام نمیگم این اتفاق میفته اما . ...

عزیزم وقتی ذخیره تخمک‌خودم مناسبه چرا تخمک اهدایی؟

اون دوتا دکتر که گفتین مال کجاست؟

در وضعیت دراز کشیده 😅😅 شوخی کردم عزیزم، انتقالم با افت بتا همراه بود، الان خونریزی کردم و منتظرم ت ...

ایشالا که عالی پیش بره 

من می خوام برم دکتر طب سنتی ایشالا...

یه دوره اینطوری بگذرونیم

ایشالا که عالی پیش بره  من می خوام برم دکتر طب سنتی ایشالا... یه دوره اینطوری بگذرونیم

توکل بر خدا عزیزم، من طب سنتی رفتم ولی بهم نساخت اوضاعمو بدتر کرد، ولی خیلیا نتیجه گرفتن، ان شاالله شما هم خوش خبر برگردی عزیزم 🙏🌹

مشکل من اول شوهرم بود تحرک و مورفولوژی  و دی فی ای  داغون بود  ۲بار حامله شدم در طول ...

انشالله بسلامتی زایمان کنی برا منم دعا کن فعلا دکتر بهم گفت ۳ماه بعد بیا میخوام انجام بدم چیزایی گفته خانم تاجیک ببینم این ۳ماه چی میشه .

شما تو این ۳ماه که رعایت کردین دیگه ازمایش ذخیره ندادین ببینین فرق کرده یا نه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
کدوم مرکزی؟ من پارسال رویان پانکچر شدم و فقط یه پیورگان ۹۰۰ داشتم دیگه هیچی نداشتم. نتیجه پانکچرمم خ ...

بله 

ولی خیلی گرون شده من قبلا هم خریدم انقد نبود 

یعنی پیدا نمیشد کلا

ماما برام ننوشته بود صبح یکی زدم گفتن فردام یکی بزنم یعنی قبل پانچکر امکان داره ازاد بشه؟چون صبح سون ...

نه عزیزم فک نکنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
همون شهر خودمون میرم مرکز امید همدان برام دوتا ۹۰۰ نوشت تا روز ۸ زدم باز یه دونه ۶۰۰ نوشت تاروز ۱۰ د ...

خداروشکر که این بار برات اینقدر خوب پیش رفته انشالله با جنینای باکیفیت حسابی غافلگیر میشی👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶 😍😍😍😍😍😍😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام دوستان

من برا تخمک اهدایی اقدام کردم

کسی رو بهم معرفی کردن رفتم مشاوره مشخص شده یبار اهدا کرده ۷ تا تخمک داشته ۳ تا جنین شده.

من گفتم نمیخوام این قبلا اهدا کرده زیادم تخمک نداشته حالا معرف میگه پارسال تاحالا ذخیرش بالا رفته تخمک های خوبی میده.

بنظرتون چیکار کنم به حرف معرفم گوش بدم؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون