2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046537 بازدید | 684523 پست
سلام عزیزم دلم ممنونم گلم انشالله به زودی قسمته خودت دیدم چند وقتی نیستی بعد منفی شدنت ولی من همیشه ...

ممنون سارا جونم که به یادم بودی.

بعد منفی شدن انتقالم، سعی کردم عادی باشم اما یه مدت اصلا حال روحیم خوب نبود. ولی زندگی جریان داره و من دارم سعی و تلاشم رو میکنم که بعدا شرمنده خودم نشم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترم مهری مشایخی هست اینجور ک شنیدم تعداد بیمارای رویان و مطبش زیاد شدن بیمار جدید قبول نمیکنه و م ...

ممنونم از توضیحات تون 

الان انتقال سوم هستین؟

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
ممنونم از توضیحات تون  الان انتقال سوم هستین؟

خواهش میکنم عزیزم

فعلا توی سیکل نیستم. ولی بله انتقال بعدیم میشه انتقال سوم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم منم پارسال اولین بار که پانکچر کردم همینجوری شدم، ۹ تا فولیکول هیچی تخمک!!! خیلی خیلی ب ...

به سلامتی عزیزجان 

کدوم مرکز انجام دادین؟

سری دوم به جای گونال چی زدین؟ 

کارخاصی انجام دادین ؟

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
پارسال یک شهر دیگه بودیم که کسی نمیشناستمون آدرس اونجا رو بدهم میشه

ببین من همه مراحل رو تو تهران انجام دادم و مجوز گرفتم

البته جنین داشتم و استفاده نکردم ولی کرفتم که اگر روز انتقال جنین نموند بتونم استفاده کنم.

نمیگن برای چی اومدن تحقیق، میگن برای کار خیر

مامور کلانتری با لباس شخصی میاد

ما به همسایه ها گفتیم میخوایم خیریه راه بندازیم اومدن تحقیق

نباید آدرس رو دروغ بگی ممکنه بیان تو خونه و زندگی رو بخوان ببینن

کار سختی نیست اصلا

معطلی داره چند روز اما به نتیجه شیرینش می ارزه. بخدا خیلی از پانکچر دوباره و استرس و انتظار اینکه چند تا جنین تشکیل میشه راحت تره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ببین من همه مراحل رو تو تهران انجام دادم و مجوز گرفتم البته جنین داشتم و استفاده نکردم ولی کرفتم که ...

وا مگه بچه پرورشگاهی میخوان بدهن

حالا یک خودش طبیعی باردار میشه قبلش میرن خونه زندگیش رو ببینن  

ببین من همه مراحل رو تو تهران انجام دادم و مجوز گرفتم البته جنین داشتم و استفاده نکردم ولی کرفتم که ...

شوهرم میگه آ یو آی کن ولی من مخالفم

میترسم فردا روز مشکلی پیش بیاد

بقیه بفهمن و خانواده شوهر مخصوصا یک طور دیگه نیگام کنن

وا مگه بچه پرورشگاهی میخوان بدهن حالا یک خودش طبیعی باردار میشه قبلش میرن خونه زندگیش رو ببینن &nbs ...

همینو بگو واللا مگه یه نفر طبیعی باردار میشه تحقیق میکنن ؟ کاش اونارو‌ هم تحقیق کنن که هر آدم بی لیاقتی صاحب بچه نشه ،لااقل یه کاری رو انجام میدن کامل انجام بدن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
شوهرم میگه آ یو آی کن ولی من مخالفم میترسم فردا روز مشکلی پیش بیاد بقیه بفهمن و خانواده شوهر مخصوص ...

اخه توی ای یو ای چه مشکلی میخواد پیش بیاد ،کاش اگه شانس موفق شدنشو‌ داری انجام بدی ،راحتم هست نسبتا ،دارو هم کمتر از ای وی اف داره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خانمهاتعین جنسیت وای وی اف چقدرمیشه هزینه اش من دوتادختردارم خیلی دوست دارم یه پسرکوچولوهم داشته باش ...

من انجام ندادم ولی هزینه هایی که از مام پرسیدم بدین شرح هست تخمک کشی و انتقال 16 میلیون بعلاوه تعیین جنسیت حداقل 9 میلیون و تا 15 میلیون هم میشه و هزینه های جانبی سونو و داروها که ممکنه چند میلیون بشه