2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046537 بازدید | 684523 پست
سلام جونم گفت رشد نداشته داروها تو قطع کن به خونریزی بیافتی اگه سقط نشد بیا مطب زیر زبانی بدم فعلا ن ...

آخی عزیزم ناراحت شدم 

توی شخصی برات نوشته إن شاالله بغلش کنی الان اومدم اینو خوندم که باید سقط کنی خیلی ناراحت شدم. إن شاالله خدا برات بهترین خیرها را رقم بزنه و کمکت کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اس منظورم توی مام هست مطب هم خیلی جاها انجام میدن

آره بابا الان خیلی راحت انجام میدن اسپرم اهدایی رو 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیز دلم خوبی  دیروز شکستم عزیزم اما حسام دیگه سرر شده تا خونه تو هوا بودم گفت داروها تو ...

خیلی متاسفم عزیزم

خدایا حکمت این همه سختی رو کاش حداقل میدونستیم

عزیز دلم خیلی بهت سخت گذشته،انشالله خیلی زود خدا دلت رو شاد کنه🤲🤲🤲

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

دوستان باردار خیلی مراقب شستن سبزیجات باشین ، حواستون باشه گوشت و تخم مرغ  باید کامل پخته باشه، شیر و کشک و پنیر باید حتما پاستوریزه باشه. کالباس خیلی خطرناکه

این مقاله رو بخونید

https://redmag.ir/عفونت-لیستریا-علائم-پیشگیری-و-درمان/

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
پس چرا برای من اومدن؟ شما کدوم شهرین؟ دادگاه نامه داد ببرین کلانتری؟ 

من سمنان هستم عزیزم جنین اهدایی از مام گرفتم 

نه دادگاه نامه نداد ببرم کلانتری مراحل قبلا برات گفته بودم عشقم

اول دکتر خودم و دکتر اورولوژیست همسرم نامه دادن که باید جنین اهدایی بگیریم بعد اومدیم دفتر قضایی شهر خودم و از قاضی یه نوبت گرفتیم رفتیم پیش قاضی که گفت یه نامه میدم برید پزشک قانونی و تاییده بگیرید رفتیم پزشک قانونی که اونجا از من همسرم ازمایش ترک اعتیاد گرفتن و چند تا نامه سر بسته دادن گفتن یکی ببرید آزمایشگاه ازمایش ایز وهپاتیت اینا بدید 

یکی پیش روانپزشک بود یکی روانشناس بالینی یکی پیش پزشک زنان شهر سمنان که اونم تایید کنه همه این تایید جمع کردیم دوباره رفتیم پزشک قانونی اونم همه نگاه کرد یه نامه تایید داد اون نامه بردیم پیش قاضی و قاضی نامه نهایی داد تمام 😁😁

من سمنان هستم عزیزم جنین اهدایی از مام گرفتم  نه دادگاه نامه نداد ببرم کلانتری مراحل قبلا برات ...

عزیزم من همین چند ماه پیش ، تیرماه گرفتم مجوز جنین اهدایی رو ، تو تهران هم انجام دادم ولی بغیر از نامه به پزشک قانونی، قاضی یک نامه هم دادن ببریم کلانتری، کلانتری هم به مامور فرستاد برای تحقیقات محلی حتی توی خونمون رو هم اومدن دیدن و نتیجه رو به ما ندادن، خودشون فرستادن برای قاضی

اما بقیه مراحلش مثل مال شما بود. شاید تهران با شهرهای دیگه فرق داره. 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم من همین چند ماه پیش ، تیرماه گرفتم مجوز جنین اهدایی رو ، تو تهران هم انجام دادم ولی بغیر ...

عزیزدلم چقد از خارج اومدن تهران برات سخته.انشالله با اولین اقدام حامله بشی.انشالله بزودی طبیعی حامله بشی.

خیلیا با مشگلات ما طبیعی حامله میشن.

من گاهی فک میکنم از بس بهش فک میکنیم باعث استرس ما میشه.ولی برای بچه اول تلاش رو میکنیم و حالا بچه دوم رو بهش فک نکنیم یهو میبینی حامله شدیم.من به عینه دیدم کسایی که مشگلات وزن و تنبلی   و سن داشتن و بچه سوم رو در کمال ناباوری حامله شدن.چون بعید میدونستن .و اصلا بهش فکر نمیکردن.

😉

عزیزم من همین چند ماه پیش ، تیرماه گرفتم مجوز جنین اهدایی رو ، تو تهران هم انجام دادم ولی بغیر ...

نمیدونم والا شاید شما چون ساکن خارج هستی این کار کردن چون دوست خودم تهران گرفت واسه اون تحقیق نرفتن 

نه گلم هزینه اتاق و فیلم برداری جدا بود اتاق خصوصی ۲۷۰۰ و فیلم برداری ۸۰۰ تومن

پس چرا بمن گفت اتاق خصوصی پنج؟ فیلمبردار هم یکو دویست اگه تاریخ رند باشه اگه نه هشتصد نهصد گفت.

تفاوت قیمت اتاقش خیلیه با موقع شما حالا خوبه هیلی هم از زایمان شما نگذشته بی وجدانا انقد گرون کردن.

گلم میدونم هزینه فیلمبرداری و اتاق جداست هزینه سزارین رو گفت بمن دوازده بعد من ازش این قیمتارو هم پرسیدم گفتم اتاق و فیلمبردار چند،برای فیلمبرداری هم شماره خود فیلمبردارو داد و من با خودشون صحبت کردم.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت