2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست

از چه درمانی نتیجه گرفتین برای سقط مکرر،به دلیل مشکل ایمنی انعقادی،اسپرم همسرمم مشکل داره،کم تحرکه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم اس نداره و مطب خصوصی با اس اهدایی انجام میده اینکه طرف ناشناسه حتی نمیدونم چه شکلی و چه ریختی ...

آهان الان متوجه شدم عزیزم، اصلا نگرانش نباش، کسی متوجه نمیشه

چرا باید متوجه بشن؟ استرس نداشته باش، یه چیزیه بین تو و شوهرت

اگر از کیفیت تخمک خودت مطمئنی حتما انجام بده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دعا کن برا من راحت باشه سقطم

خدابزرگه انشاالله راحت سقط بشه و مشکلی برات پیش نیاد عزیزمم قشنگ حالتو میفهمم خدا به دلت آرامش بده

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من سه تا سقط داشتم  الان دارم استراحت میکنم چطور؟

عزیزم انشالله بارداربشین قبلن پارسال فکرکنم باهم صحبت کردیم من دخترموبارداربودم وشماازسختیهای بارداری میگفتین واینکه ارزوتونه بچه بیارین همیشه بیادتون هستم 

عزیزم انشالله بارداربشین قبلن پارسال فکرکنم باهم صحبت کردیم من دخترموبارداربودم وشماازسختیهای باردار ...

مرسی فدات شم انشالله 💗

سختی باردار شدن رو شاید میگفتم و اینکه چند بار پانکچر کردم و چند بار انتقال دادم

چون من اونقدرا باردار نموندم که از سختیش بگم

خدا دخترتونو حفظ کنه براتون 💗

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من انجام ندادم ولی هزینه هایی که از مام پرسیدم بدین شرح هست تخمک کشی و انتقال 16 میلیون بعلاوه تعیین ...

عزیزم من این چند ماهه پانکچر و انتقال انجام دادم مرکز مام، پانکچرم حدود ۱۵ شد و انتقالم ۸ تومن، داروها و سونو و ویزیت هم که جدا بود.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
فدات شم مرسی که کامل توضیح دادی برام. دختر خالت اختیاری سزارین کرد یا نه چون شنیدم بیمه اگه اختیاری ...

دختر خالم بچه دومش بود عزیزم اولی هم سزارین دومی هم سزارین واینکه پارسال دی ماه زایمان کرد 

اینی که میگی سزارین اختیاری بیمه نمیده فکر نمیکنم اینجوری باشه تاحالا چیزی درموردش نشنیدم یکی از دوستام آبان ماه سزارین کرده بیمارستان امید ازش میپرسم ببینم چی میگه بهت میگم تا اونجا که میدونم مشکلی نداشته خودش خواسته سزارینو 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره خدا خیرت بده دستت درد نکنه باشه منم حتما به هر نتیجه ای برسم میگم بهت. 

باشه فداتشم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
جفتم خلفیه قبل حاملگی چربی شکم داشتم انقباض شکم بهش ربط داره ؟

انقباض شکم نه عزیزم ولی برای حرکات جنین ربط داره منم جفتم خلفیه وچربی شکمی زیاد دارم از هفته ۲۰ به بعد متوجه حرکاتش شدم