2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
منم دیروز تو شوک بودم اصلا انتظارش رو نداشتم میگفتم الان جوابدآزمایشم بیاد بتا بالای ۲۰۰۰ شده  ...

آره عزیزم میفهممت کاملا، اینکه از اول منفی بشه پذیرفتنش راحتتره ولی خب اینجوری هم به نظرم امیدمون برای دفعات بعد بیشتره که رحممون آماده ست شکر خدا. توکل بهترین و تنهاترین راهه که حتما آدم رو به نتیجه میرسونه، الهی که خیلی زود با خبر بارداریت برگردی عزیزم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامت باشید عزیزم إن شاالله شما هم نی نی نازت را بغل کنی  مشتاق هم خصوصیه  دیگه نمیدونم ...

مرسی عزیزم انشالله همه مون زودتر نتیجه بگیریم

چند بار پانکچر شدی چند بار انتقال دادی؟ یکمی از وضعیت جنینا و کارهایی که برات انجام دادن بگو

من خودم یه بار مشتاق پانکچر شدم با دکتر همایون عباسی ک ارولوژ مرکز هست و دکتر نصر جنین شناس و رئیس مرکز دو بار ویزیت شدم

شرایط خودت و همسرت رو دوست داشتی اینجا یا خصوصی بهم بگو نظرمو بهت بگم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

https://www.instagram.com/tv/CaMWZsJFSIz/?utm_medium=copy_link

اينو ببينين

خانومه ٨ماه باردار بوده نميدونسته

مگه ميشه اخه😭😭

براى درد ميره بيمارستان ببينه چيشده

زايمان ميكنه 

توى لارستان فارس

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
https://www.instagram.com/tv/CaMWZsJFSIz/?utm_medium=copy_link اينو ببينين خانومه ٨ماه باردار& ...

خوشبحالش ما با یک تغییر تو بدنمون دچار توهم بارداری میشیم و آخرش هم می‌بینیم هیچ به هیچ  پله اول هستیم😶😐😑

عزیزم من جفتم قدامیه الانم ۲۳ هفته و ۱ روزمه بعضی وقتا خیلی خوب متوجه میشم بعضی وقتا نه من تازه ۲۲ ه ...

ممنون از پاسخگویی آره دکتر منم واسه همینو گفت ولی برای انقباض باید برم خیلی نگران شدم بخصوص تازگیا زیاد شده توکل بر خدا 

خدا خودش از بلا حفظ کنه برای همه رو 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
عزیزدلم نیروی مسلح خود به خود تکمیلی هم داره ولی نه از اون تکمیلیا که ۱۰۰ درصد هزینه رو برگردونه ۸۰ ...

فدات شم مرسی که کامل توضیح دادی برام. دختر خالت اختیاری سزارین کرد یا نه چون شنیدم بیمه اگه اختیاری سز کنی پولو نمیده؟ ولی خیلی خوبه آدم اگه خدای نکرده بچش نیاز به دستگاه بشه حداقل هزینش کمتر میشه. راستی دختر خالت کی زایمان کرده؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
حالا اگه باز درمورد بیمارستانای دیگه چیزی متوجه شدم یا از هزینه اشون باخبر شدم بهت میگم حتما شمام اگ ...

آره خدا خیرت بده دستت درد نکنه باشه منم حتما به هر نتیجه ای برسم میگم بهت. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم جفتت خلفیه یا قدامی؟ چربی شکمی داری یانه؟

جفتم خلفیه قبل حاملگی چربی شکم داشتم انقباض شکم بهش ربط داره ؟

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
نگران نباش گلم ولی تحت نظر و مراقبت باش تا به سلامتی زایمان کنی 🙏🌹

ممنون عزیزم از دلگرمیت ولی انقباضات زیاده واقعا نگرانم کرده باید برم دکتر بهش بگم 

عزیزمی که  فاطمه جان کنجد سفید یا سیاه تو آب گرم یا سرد

یادم نیس تو نت چی نوشته بود . من چون سفید داشتم تو خونه سفید خیس کردم. فک نکنم ابش فرقی داشته باشه چون شب تا صبح میمونه و سرد میشه خود بخود.

دیدم نوشتی اسباب کشی داری. خیلی خوبه خونه جدید خیییلی تو روحیه اثر مثبت میذاره. ان شاالله تو خونه جدید بهترین خبر رو بدی بهمون و شاد و سلامت با نی نی هاتون زندگی کنین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

دخترا دکتر ال یاسین چطور دکتریه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏