2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046837 بازدید | 684554 پست
قربونت برم، چاره چیه فدات شم، الهی که خیلی زود مادر بشیم هممون، بدون درد و غصه 😢😢😢

الهی آمین عزیز دلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
توکل به خدا بهترین کارو میکنی ایشالله هرچی خیره برات بزودی اتفاق بیفته و توخونه جدید کلی خوشحالی برا ...

ممنون عزیز دلم دعام کن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم سومین انتقالم بود ولی متاسفانه جنین منم رشد نکرد

اله جانینان دکتر چی گفت برو سونو

هانیل جان الان روز ۲۵ انتقالم هست این بتا کم نیست برای این مدت؟ خیلی داغونم به خدا دیشب تا صبح گری ...

والا نمیدونم، اصلا هیچی رو نمیشه پیش بینی کرد، من روزی که بتام افت کرد اصلا شوک شدم، قشنگ دو سه روزی شب و روزم گریه بود، انگار داغم تازه شده بود، راستش غصه م از افت بنام نبود خیلی، بیشتر انگار داغ پسرم دوباره نشسته بود توی دلم، ولی بعد دو روز دیگه آروم شدم و بعدش اصلا غصه نخوردم، آخه چیزی نبود که دست من باشه یا من کوتاهی کرده باشم، گفتم بخواد بده بالاخره میده دیگه، به قول دکترم همین که فهمیدم رحمم سالمه و قدرت باروری داره خیلی جای شکر داره، توکل بر خدا ان شاالله هممون بزودی خوش خبر برمیگردیم عزیز دلم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام بچه ها، از بس این چند روز تو خودم ریختم داغون شدم، اومدم اینجا درد دل کنم🥺🥺🥺هفته ی قبل پانکچر شدم 8 تا فولیکول بالغ داشتم اما هیچ تخمکی نداشتم، از اون روز دیگه دارم دق میکنم، هر چقدر تو تنهایی خودم گریه میکنم خلاص نمیشم دو سال پیشم تخمک کشی کردم فقط 4 تا تخمک بی کیفیت داشتم که جنین نشد. اون روز که به هوش اومدم و فهمیدم من بین اون همه خانم تخمک نداشتم برام یه کابوس شده که مدام صبح تا لحظه خواب ناخواسته مرورش میکنم. داغون شدم. نصف شب از دل درد و کمر درد بیدار شدم درد در حد مرگ میکشیدم اما باز به اون روز نحس فکر میکردم و اشک می‌ریختم. 

سلام عزیز دلم خوبی  دیروز شکستم عزیزم اما حسام دیگه سرر شده تا خونه تو هوا بودم گفت داروها تو ...

الهی عزیزمممممممم، حس و حالتو میفهمم، منم اولش توی شوک بودم بعد چند دقیقه تازه فهمیدم چی شده، چیزی نیست که دست ما باشه پس نباید خیلی غصه بخوریم عزیز دلم، همین که فهمیدی رحمت پذیرای جنین هست خیلی خوبه، ان شاالله دفعه بعد هممون خوش خبر برمیگردیم گلم 🙏🌹

سلام بچه ها، از بس این چند روز تو خودم ریختم داغون شدم، اومدم اینجا درد دل کنم🥺🥺🥺هفته ی قبل پانکچ ...

عزیز دلممممم، هرکسی یجور مشکل داره، شما تنها نیستی گلم هر کدوم به یه نحوی درگیر هستیم و لحظات سختی رو میگذرونیم، شما میتونی از تخمک اهدایی استفاده کنی عزیزم دیگه دردسر پانکچر هم نداری، ان شاالله زودی با خبر مامان شدنت برگردی گلم 🙏🌹

ممنون از پاسخگویت آره دکتر منم موسی پور هست هفته پیش همینو گفت هر روز نگرانم دیشب به همسرم میگم بریم ...

اره منم هر بار هم شکمی هم واژینال اخه من انقباض  رحم داشتم ‌برا اون واژینال  کرد منم نگرانم اما شهر من باورت میشه فقط یه سونو داره یه ماهه رفته !گفتم برم بهداشت ببینم صدای قلبش میاد اونم بکوب داره برف میاد خلاصه بسپاریم به خدا راستی نگفت زایمانت چطور میشه ؟به من گفت جفتت بره بالا طبیعی !حالم گرفته شد یه چیز دیگه هم نگرانم کرده هپارین منو قط کرد شما چی ؟

سلام صبح بخیر دوستانی که باردارین توی هفته 20 حرکت نی نی رو حس میکنین من که اصلا حس نمیکنم در ضمن شک ...

عزیزم برای انقباضات و دردت حتماااااا برو دکتر معاینه بشی

سلام بچه ها، از بس این چند روز تو خودم ریختم داغون شدم، اومدم اینجا درد دل کنم🥺🥺🥺هفته ی قبل پانکچ ...

عزیزم ازمایش ذخیره دادی ؟چی بگم خدا کمکت کنه ناامید نشو اصلاح سبک زندگی  کن حتما جواب میگیری

ممنون از پاسخگویت آره دکتر منم موسی پور هست هفته پیش همینو گفت هر روز نگرانم دیشب به همسرم میگم بریم ...

من اندومتریوز وومیوم هم دارم فک کنم این دردا از اوناس از دکتر پرسیدم فقط گفت طبیعیه  ...گاهی از جواب ندادنش عصبی میشم موسی پور به زور حرف می زنه 

انشالله خدا دلتو شاد میکنه بودن تواین تاپیک بودن شبیه شما که طبیعی باردارشدن براخدا کاری نداره

یا رب العالمین
سلام عزیز دلم خوبی  دیروز شکستم عزیزم اما حسام دیگه سرر شده تا خونه تو هوا بودم گفت داروها تو ...

وای عزیزم خیلی خیلی زیاد ناراحت و متاسفم .خدا دلت رو آروم کنه .واقعا هیچ حرفی برای تسکینت ندارم بگم میدونم لحطات خیلی سختی رو دارین میگذرونین ..😔😔😭 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...