2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
الهی بگردم .... واقعا متاسفم🥺 ایشالله راحت سقط کنی و بزودی معجزه خدا رو ببینی عزیزدلم💚

ممنون عزیزم خدا تو دلیتو حفظ کنه واقعا خسته شدم دیگه بریدم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون عزیزم خدا تو دلیتو حفظ کنه واقعا خسته شدم دیگه بریدم 

بهت حق میدم عزیزم ولی تو این راهی که ماها توش افتادیم خستگی معنایی نداره ما برای رسیدن به خواستمون مجبوریم تلاش کنیمو امید به رحمت خدا داشته باشیم حال الانتو درک میکنم چون خودم چند سال پیش اینروزا رو تجربه کردم و مجبور به کورتاژ شدم ایشالله که شما به راحتی سقط میکنی و احتیاج به چیزی پیدا نمیکنی عزیزدلم از ته دلم برای آرامشت دعا میکنم 💚

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبح بخیر دوستانی که باردارین توی هفته 20 حرکت نی نی رو حس میکنین من که اصلا حس نمیکنم در ضمن شکمم خیلی منقبض میشه یا تیر میکشه زیر شکمم همش سفت میشه واژنم تیر میکشه همش نگرانم خدایی نکرده مشکلی داره که تکون نمیخوره به دکترم گفتم میگه زوده هفته 24 به بعد تکون میخوره موندم بخدا همش میشینم خودخوری میکنم فکرای بد به سرم میزنه همش نگرانم کلا روحیه خوبی ندارم 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
عزیزم هنوز چیزی مشخص نیست که، من بتام به ۱۹ هم که رسیده بود بازم دکترم گفت دو روز بعد باز آزمایش بده ...

هانیل جان الان روز ۲۵ انتقالم هست این بتا کم نیست برای این مدت؟

خیلی داغونم به خدا

دیشب تا صبح گریه کردم یاد حرفهای شما افتادم

خودت چی کار کردی؟

سلام عزیز دلم خوبی  دیروز شکستم عزیزم اما حسام دیگه سرر شده تا خونه تو هوا بودم گفت داروها تو ...

واای خیلی متاسفم، متاسفانه بتا که عجیب میره بالا بیشتر وقتا پوچ هست. منم یه اشاره ای کردم ولی دلم نیومد بهت مستقیم بگم 😔

انشالله بزودی مامان میشی عزیزم

فعلا دارو نگیر یک هفته صبر کن، زعفران غلیظ دم کن بخور چون خیلی کوچیکه شاید خودش راحت سقط بشه

خدا بزرگه عزیزم 😔

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بهت حق میدم عزیزم ولی تو این راهی که ماها توش افتادیم خستگی معنایی نداره ما برای رسیدن به خواستمون م ...

ممنون عزیزم انشاالله هیچوقت دیگه تجربه ش نکنی 

ن اتفاقا نصف شب با ذکر خدا آروم شدم ناامید نیستم دیگه خسته شدم جسمی و روحی فعلا دیگه نمیرم سراغ درمان می‌خوام یکم زندگی کنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم خوبی؟ شما چی کار کردید؟ ان شالله خوش خبر باشید

سلام ترنم خوبی انشاالله که بتات دوباره رشد می‌کنه 

ن متاسفانه قسمتم نبود باید سقط کنم رشدش توقف کرد

واای خیلی متاسفم، متاسفانه بتا که عجیب میره بالا بیشتر وقتا پوچ هست. منم یه اشاره ای کردم ولی دلم نی ...

دعام کن گلم به راحتی سقط بشه زیر زبانی گفتن نمی‌تونیم بدیم بخاطر میوم هام جاش هم سفت شده با اینهمه شیاف و دارو خدا کنه سقط راحتی داشته باشم

سلام صبح بخیر دوستانی که باردارین توی هفته 20 حرکت نی نی رو حس میکنین من که اصلا حس نمیکنم در ضمن شک ...

منم دقیقا مثل شمام ...نگرانم  مثلدشما گاهی فقط شکمم  منقبض میشه  دکتر منم‌گفت زوده صبر کن دیگه نمی دونم‌...این دردهارم‌دقیقا دارم