2777
2789

اصلا این زندگی رو دوست نداشتم خودم ساکت درونگرا خجالتی. تو هر جمعی رفتم گفتند چقدر آرومی کمی لکنت هم میگرفتم موقع حرف زدن ، همین ها اعتماد به نفسم رو کم کرد حس میکنم مه مغزی هم گرفتم .

تو کارم پیشرفت نکردم به این خاطر به کارم علاقه نداشتم فقط به خاطر پولش رفتم پولش هم بهم مزه نداد چون انگار صاحب اختیار نبودم هر سری اومدم چیزی بخرم مامانم هی نظر داد نخر نکن الان بخر. 

مهمونی و عروسی هم که هیچ حتی بلد نبودم برقصم مامانم مقصر بود اونم اصلا اهل این چیزا نبود حتی راجع به ازدواج حرفی نزد

حالا مجرد موندم دیسک کمر هم گرفتم با نزدیک بیست سال سابقه سرکار رفتن هم سخت شده برام 

واقعا نمیدونم چرا باید به همچین زندگی نکبتی ادامه داد ؟ 

یا چرا من رو با این شرایط بازنشسته نمیکنند 

خیلی خسته ام 

متاسفم، حق دارید، ولی خب از یه سنی دیگه ادم باید خودشو تغییر بده، گرچه فوق العاده سخته، ولی شدنیه، ای کاش یه روزی رقص رو می رفتید دنبالش و یاد می گرفتید، یه روزی به مادرتون نه می گفتید و پای جنگ و دعوای بعدش هم می ایستادید، گرچه دیر نیست، الان هم دیر نیست. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک کن عاشق یکی هم باشی ک راهش دوره و هرگز نتونی به خانوادت معرفیش بکنی چون جنگ جهانی میوفته وخودت تو خلوت خودت عاشق بشی بعد باید عشق مخفیت رو چال بکنی تو قلبت و  به ناچار فراموشش بکنی و بشینی انتظار بکشی که کی یه انتری پیدا میشه تورو بگیره از خانواده سمیت راحت بشی 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
این حس‌ها خیلی ربطی به مجرد موندن نداره برعکس باشه شاید

نه میگم اینها باعث شد مجرد بمونم 

البته همش غر مجرد بودن رو نمیزنم 

میگم از بس درونگرا و ضد اجتماع بودم زندگی بهم مزه نداد 

دنیا برای برونگراهاست از همه چی لذت میبرند 

میرقصند میخندند خجالت نمیکشند.راحت تو رابطه میرند 

متاسفم، حق دارید، ولی خب از یه سنی دیگه ادم باید خودشو تغییر بده، گرچه فوق العاده سخته، ولی شدنیه، ا ...

الان دیسک کمر شدید دارم 

تصمیم ندارم دیگه مراسمی برم مهمونی عروسی دیگه نمیرم 

کلا قطع ارتباط کامل با فامیل 

دوست هم که ندارم و اگر داشتم هم به دردم نمیخورد فکر کنم 

الان دیسک کمر شدید دارم تصمیم ندارم دیگه مراسمی برم مهمونی عروسی دیگه نمیرم کلا قطع ارتباط کامل با ف ...

نه شیرینی زندگی به تغییره، همه ما زندگیمون پر از چیزای مزخرفه، قشنگیش اینه که تغییرشون بدیم.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
رقص بلد نبودن افت نیست منم بلد نیستم ولی زندگی خوبی داشتمباید سیاست میداشتی مامانتو نمیذاشتی تو کوچک ...

تو عروسی و مهمونی ها چه کار میکنی ؟

همش میگم فامیل میگه از بس نرقصید و شاد نبود به چشم نیومد 

اینجا یک کاربری میگفت اگر رقص بلد نباشم میگند دختره عقب افتاده است !

تو عروسی و مهمونی ها چه کار میکنی ؟همش میگم فامیل میگه از بس نرقصید و شاد نبود به چشم نیومد اینجا یک ...

نمی رقصم وقتی تعارف میکنن پاشو برقص با لبخند یا خنده میگم بخدا من بلد نیستم اصلا برقصم و پسشون میزنم

منم درونگرام یجاهایی شااید باعث افتم شده ولی خودمو نباختم

مجرد بودنتون ب دلیل درونگرایی تون نیست

تو عروسی و مهمونی ها چه کار میکنی ؟همش میگم فامیل میگه از بس نرقصید و شاد نبود به چشم نیومد اینجا یک ...

الکی برودستات تکون بده نزار بیان بلندت کنن خودت برو وسط 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
نمی رقصم وقتی تعارف میکنن پاشو برقص با لبخند یا خنده میگم بخدا من بلد نیستم اصلا برقصم و پسشون میزنم ...

ربط داره چون بلد نبودم با کسی آشنا شم البته خوب مادرم هم کمک نکرد اصلا حرف ازدواج نزد مت بالطبع روم نشد چیزی بگم