2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046940 بازدید | 684566 پست
نه عزیزم نترس گلم منم یکی دوبار اینجوری شد چیزی نمیشه 

خدا خیرت بده عزیزم، خیالمو راحت کردی، قبلا یه بار اینجوری شد امپولو تزریق نکردم انداختمش دور ولی ایندفعه حیفم اومد😅

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی تقویتی نداده بود ؟ منم جنین برام تشکیل نشد اون‌موقع حالم اینقدر بد بود که اصلا علتشو نپرسیدم هر ...

نه 

تخمکام تا قبل پانکچر خوب بودن ظاهرا.حتی هایپرم شدن 

بعد عمل گفتن ۴تا...

بعد گفتن یکیش حباب بود موند سه تا.

بعدم گفتن اون سه تا هیچ تقسیم سلولی نشده.

فقط یکیش دو سلولی موند

بعد اونام از بین رفت!

گفتن نمیشه علت دقیق گفت

خودم به ذهنم می رسه تقویت نکردن تخمک...

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
خوب یعنی دکترشون را هم عوض کردن وقتی رفتن میلاد؟  یا با همون دکترا؟  منم قراره این ماه ب ...

بله دکترش رو عوض کرد

بله مهم اینه که اعتماد داشته باشیم 

اگه از کار دکتر و مرکزت مطمئنی جای نگرانی نیست انشالله بسلامتی پانکچر کنی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام روز ۹ رفتم سونو گفت یکی ۱۴ یکی ۱۳ونیم چند تام ۱۲داشتم کسی ازاین عکس سر درمیاره عکس سونومه خانما ...

هنوز که تازه روز ۹ هستینو جاداره رشد کنه.

ولی برام سواله چه آمپولی زدین که ده تومن شده؟

نه  تخمکام تا قبل پانکچر خوب بودن ظاهرا.حتی هایپرم شدن  بعد عمل گفتن ۴تا... بعد گفتن یک ...

بیشتر دکترها هیچ تقویتی نمیدن برای تخمک

باید خودمون بفکر باشیم و خودمونو تقویت کنیم

اینوزیتول، کیوتن، ویتامین دی، ویتامین ای ، ویتامین سی، امگا۳

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بیشتر دکترها هیچ تقویتی نمیدن برای تخمک باید خودمون بفکر باشیم و خودمونو تقویت کنیم اینوزیتول، کی ...

اخه وقتی اینهمه هزینه می کنیم،چرا نباید حرفه ای نسخه بپیچن؟

خدا ازشون نگذره.

ممنون از معرفیت خانم گلی

هنوز که تازه روز ۹ هستینو جاداره رشد کنه. ولی برام سواله چه آمپولی زدین که ده تومن شده؟

روز ۱۱ گفت باز بیا امپول پیورگان ۹۰۰ دوتا گرفتم شد ۸ملیون یکیم ۶۰۰ گرفتم شد ۳ ملیون سینال و اچ ام جی و هورمون رشدم گرفتم اونم شد ۵۰۰ هزار روز چند پانکچر میشه؟

عزیزم منم روز نهم حدودای ۱۳ و ۱۲ میل بود بازم رشد میکنن نگران نباش، اون چند تا ۱۲ هم بازم رشد میکنن، ...

ببخشید شماروز چند پانکچر شدین ؟به من گفت احتمالا روز ۱۳ پریودیم پانکچرمه که میشه چهارشنبه تا چهارشنبه یعنی رشد میکنن

@ماشالا     سلام عزیزم میگم شما که بیمتون نیرو مسلحه کدوم بیمارستان میخوای زایمان کنی دک ...

سلام عزیزدلم شبت بخیر من هنوز همون دکترِ ناباروریم میرم  ولی احتمال زیاد از بعد عید میخام کلا دکترمو عوض کنم برم دکتر شهامی که بیمارستان نیکان زایمان میکنه دکتر دختر خالم بوده درمورد سزارین ازش پرسیدم گفت اونجوری نیست رو طبیعی اصرار داشته باشه احتمال زیاد قبول میکنه ولی خب با خودش ویزیت نشدم که ببینم نظرش چیه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اخه وقتی اینهمه هزینه می کنیم،چرا نباید حرفه ای نسخه بپیچن؟ خدا ازشون نگذره. ممنون از معرفیت خانم ...

آخه خیلیاشون میگن ثابت نشده تاثیر مکملها، روی خیلیها جواب میده ولی بعضیها هم با کلی ویتامین فرقی نمیکنه

حالا شروع کن سه ماه مکمل مصرف کن، غذا هم سالم بخور 

پیاده روی یا هر ورزشی هن دوست داری انجام بده بعد از سه ماه دوباره پانکچر کن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزدلم شبت بخیر من هنوز همون دکترِ ناباروریم میرم  ولی احتمال زیاد از بعد عید میخام کلا د ...

فدات. به سلامتی انشالله نیکان که با بیمه نیرو مسلح نیست درسته یعنی میخوای آزاد بدی کل هزینتو؟ 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤