2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
فدات. به سلامتی انشالله نیکان که با بیمه نیرو مسلح نیست درسته یعنی میخوای آزاد بدی کل هزینتو؟ 

نه فدات شم بیمه ما اکثر بیمارستانای خصوصی رو تحت پوشش داره تا ۸۰ درصد هزینه رو بهمون برمیگردونه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه  تخمکام تا قبل پانکچر خوب بودن ظاهرا.حتی هایپرم شدن  بعد عمل گفتن ۴تا... بعد گفتن یک ...

منم دکترم تقویتی نداده بود خودم از قبل یدو فولیک و ویتامین ای میخوردم ولی توی پانکچر که با اون قدرت تخمدان رو بمباران میکنن یه یدو‌فولیک کافی نیست که ،فقط ۱۲ روز قبل پانکچر اینو‌فولیک و ژل رویال داد که اونم کافی نبود چون‌میگن ۳ ماه حداقلش باید تقویت شیم اونم با این سن من 

بازم میخوای پانکچر شی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا خیرت بده عزیزم، خیالمو راحت کردی، قبلا یه بار اینجوری شد امپولو تزریق نکردم انداختمش دور ولی این ...

قربونت عزیزم نگران نباش گاهی اوقات میخوره به ی مویرگ اینجوری میشه یا مثلا جای قبلی زدی خون مرده بودهاینجوری میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه فدات شم بیمه ما اکثر بیمارستانای خصوصی رو تحت پوشش داره تا ۸۰ درصد هزینه رو بهمون برمیگردونه  ...

اه خیلی خوبه که منم احتمالا بخوام بیمه نیرو مسلح کنم‌ به همین خاطر پرسیدم مرسی عزیزم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه فدات شم بیمه ما اکثر بیمارستانای خصوصی رو تحت پوشش داره تا ۸۰ درصد هزینه رو بهمون برمیگردونه  ...

ببیخشید هی سوال میپرسم تکمیلی هم هستید یا فقط همون نیرو مسلح تنها 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه عزیزم نگران نباش من تو مرکز یکی با ضخامت ۷ هم مثبت شده بود خدا باید بخواد اگه بخواد بشه با ضخامت ...

بله عزیزدلم درست میگین فدات !توکل به خدا

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
انشالله نمیکنه، خیلی سخته آمپول پروژسترون. وقتی کشیدی تو سرنگ، یه جوری گرمش کن، من برای ده دقیقه میذ ...

ممنون عزیزم مرسی بابت راهنماییت چشم فدات

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
انشالا نی نیتو سالم بغل بگیری عزیزم

ممنونم عزیزم ان شاالله شما هم بزودی خبر بارداریتو بدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
کسی در مورد فیبرم تجربه ای داره؟با وجود فیبرم سیکل پانکچر کنسل میشه یا نه

عزیزم من فیبروم داشتم پانکچر هم شدم دوهفته قبل..یعنی برای من کنسل نشد

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم