2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046940 بازدید | 684566 پست

دوستان عزیزم یه سوال داشتم

من از پریود قبلیم دکتر بهم قرص جلوگیری داد و امپول واریوپپتیل که امروز زدم

قرصامم دیشب قطع کردم

میخواستم ببینم تا چند روز بعد پریود میشم که از روز ۳ باید استرادیولم و شروع کنم؟

الان یه جا خوندم این امپول نمیذاره پریود شی

در صورتی که من طبق صحبتای دکترم قبل عید باید انتقال بدم

ممنون میشم راهنماییم کنید☹️

عزیزم از کی باید بپرسم؟ جنین شناس گفت نمیشه با قطعیت گفت اسپرم یا تخمک...برو‌ پیش دکترت و سیکل بعدی ...

هیچی تقویتی نداده بود ؟ منم جنین برام تشکیل نشد اون‌موقع حالم اینقدر بد بود که اصلا علتشو نپرسیدم هرچند میپرسیدم هم کی میخواست پاسخ بده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکترای گاندی رزرو اینترنتی داره؟ کدوم دکتر کارش خوبه؟

من نمیشناسم نمیدونم 

تو گاندی که نمیبینن هر کی خودش مطب داره.

اطلاع از خوب بودن نبودنشونم ندارم .

من دکتر رضایی رو فقط میشناسم مطبش میرداماده خودمم هنوز نرفتم

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام عزیزم خوبی؟ بهتری؟ جنبنهات در چه وضعی هستن؟ گریدشون چند بود؟

سلام عزیزم مرسی که حالم پرسیدی ..خداروشکر من خودمم خوبم ..سارا گفتن سه تا جنین سه روزه با گرید آ داری..توکل به خدا..من پانکچر قبلیم یازده تا جنین داشتم که همه ی انتقال هام منفی شدن ..ولی به این سه تا کوچولو خیلی دل بستم و هر روز براشون کلی دعا میکنم ..چه کنم دیگ😅

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم مرسی که حالم پرسیدی ..خداروشکر من خودمم خوبم ..سارا گفتن سه تا جنین سه روزه با گرید آ دار ...

به به چه عالی

انشاالله که خداوند کمک میکنه و این سری جواب مثبت میگیری🤗🤗

دارم دق میکنم اشکام بند نمی یاد تو شوکم مگه میشه؟ اصلا باورم نمیشه روز ۱۷ تیتر بتام ۳۴۳ بود امروز ...

عزیز دلم اینقدر غصه نخور، شما هر کاری که از دستتون بر میومد انجام دادید.. دیگه باقیش و اصل کار دست خداست که اینجوری خواسته!! دست از تلاش برای رسیدن به خواستت بر ندار، به امید موفقیت و خوشحالیه شما دوست عزیز

من نمیشناسم نمیدونم  تو گاندی که نمیبینن هر کی خودش مطب داره. اطلاع از خوب بودن نبودنشونم ندا ...

آخه صارم اونجوری نیس

دکترها داخل بیمارستان ویزیت دارند و برنامه عمل میدهند

😉

دارم دق میکنم اشکام بند نمی یاد تو شوکم مگه میشه؟ اصلا باورم نمیشه روز ۱۷ تیتر بتام ۳۴۳ بود امروز ...

ای وای من!

خیلی ناراحت شدم خدا به دلت رحم کنه و بهت قدرت صبر بده. چی شد دوباره آز دادین؟ مشکل خاصی داشتین؟