2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046820 بازدید | 684554 پست
اخه میگن گاندی۳۰ تومنه! خیلی فرقشه (مطمئن نیستم) اما آرمان که خصوصیه هزینش اتاق یه تخته ۱۴.۵

نه فکر نمیکنم اینجوری باشه مصوبه دارن. آرمان من اصلا تعریف خوب نشنیدم ازش متاسفانه وگرنه با دکتر اولم که دکتر متین بودن ادامه میدادم تا آخر چون راضی بودم ازشون. حالا فردا میپرسم هزینه هارو😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
نه فکر نمیکنم اینجوری باشه مصوبه دارن. آرمان من اصلا تعریف خوب نشنیدم ازش متاسفانه وگرنه با دکتر اول ...

ااا جدی؟؟ خوب شد گفتی میخواستم اونجا برم ! مرسی اگه ببگی ممنون میشم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از بیمارستان گاندی خیلی تعریف شنیدم عزیزم  اما در آخر کاری که بعت آرامش میده انجام بده پیش ...

منم از گاندی خوب شنیدم توکل به خدا واقعا موندم چه کنم تا ببینم خدا چی میخواد حالا باید فکرامو بکنم یه نوبت بگیرم از این دکتر رضایی برم حضوری ببینم چجوریه البته اگه بتونم تصمیم بگیرم که باز پرونده جدید باز کنم یا نه.

الان صارم آرمان عرفان من پرونده دارم گاندی هم باز کنم پکیجم کامل میشه😅😅😅😂😂

ااا جدی؟؟ خوب شد گفتی میخواستم اونجا برم ! مرسی اگه ببگی ممنون میشم❤️

اره گلم منم شنیدم دیگه نمیدونم صارم هم شنیدم تازگی زیاد جالب نیست چون بیشتر پرسنلش تغییر کرده. حالا من کلا یا عرفان باید برم یا گاندی حتما میپرسم بهت اینجا میگم خدا کنه اونقدی که شما گفتی نباشه منم حدود قیمت خصوصیارو همون  چهارده دارم با اتاق خصوصی. حالا گاندی باز بیست باشه بازم اوکیه اونقدی فرقش نی ولی سی باشه نمیرم کلا😅

عرفانم دوتا بچه ها اینجا زایمان کردن راضی بودن دیگه نمیدونم واقعا گاندی هم تعریفشو زیاد شنیدم

اره گلم منم شنیدم دیگه نمیدونم صارم هم شنیدم تازگی زیاد جالب نیست چون بیشتر پرسنلش تغییر کرده. حالا ...

اره منم تعریفشو خوب شندیم خب هتل گاندیه دیگه معلومه باید خوب باشه😁 ببین میگن میپرسی میگن ۱۶ اینا اما میری تووش حداقل هفت هشت تومن دیگه به غیر از تزییینات و اینا پیاده میشی بازم این حرفه سندیت نداره ! من دکترم عرفان نیایش و ارمان ه با محب یاس . چندبار رفتم آرمان بخش زایشگاه خیلی خوب بود پرسنل همه چی حتی ازمایشگاهش . اگه ببینم گاندی قیمتش میصرفه منم مجبوری دکترمو شاید عوض کردم اما در کل بدم نیومد از آرمان چون عرفان نیایش هم رفتم با اینکه خیلی ترتمیز و خوب بود اما یه جوری شدم 

اره منم تعریفشو خوب شندیم خب هتل گاندیه دیگه معلومه باید خوب باشه😁 ببین میگن میپرسی میگن ۱۶ ای ...

این عرفانی که من میگم عرفان سعادت آباده با اون فرق داره. منم آرمان رفتم زایشگاهش اوکی بود من تعریف خوب از اتاق عملش نشنیدم کلا مریضای دکتر متین هم که فقط آرمان هست همه از این بابت ناراضی بودن و میگفتن کاش جای دیگه بود نمیدونم والا تو دوره ای هستم که واقعا تصمیم گیری برام سخت شده حتی هنوزم نی نیم اسمش معلوم نیست کلا انگار تو هیچی نمیتونم تصمیم بگیرم😅

چه بد که قیمتی که میگن نمیشه اینجوری حساب کرد رو حرفشون که. من تصمیم دارم فردا تلفن کنم بپرسم خوب آدم چجوری میتونه مطمئن بشه از قیمتا

نه گلم ایشون فریبا رضایی هستن خیلی دکتر معروفیه و خیلیا پیشش زایمان کردن و راضین.

آره اشتباه گفتم فرشته رضایی، همون فریبا رضایی، نمی‌دونم من قبلاً راجبشون تحقیق کردم خیلیا ناراضی بودن، چون بیمارستان گاندی رو دوست داشتم دنبال دکتری بودم که اونجا باشه، حالا ان شاالله که شنیده های من اشتباه بوده باشن، اگر تحقیق کردین که حتما خیره عزیزم، بیمارستانش که عالیه من دوست دارم اگر خدا قسمتم کنه باردار شم اونجا زایمان کنم، به سلامتی و مبارکی عزیزم، موقع زایمان دعا یادت نره هااااااا 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آره اشتباه گفتم فرشته رضایی، همون فریبا رضایی، نمی‌دونم من قبلاً راجبشون تحقیق کردم خیلیا ناراضی بود ...

عزیزم ایشالله بزودی مامان بشی و همونجا هم زایمان کنی. 

صفحه اینستاشم دارم در روز یک عالمه زایمان داره از بیشترشون استوری میزاره توصفحش بتازگی دوتا بلاگر هم زایمان کردن اوناهم دکترشون انگار همین بوده دیگه نمیدونم هر چی قسمت باشه بازم حالا تحقیق میکنم. آخه از چه لحاظ ازش راضی نبودن که شما میگید؟

چرا نگفتی پاپ اسمیر چ کردی؟؟؟؟؟؟

عزیزم تابحال پاپ‌اسمیر ندادم ولی دکترم گفت بعد زایمان حتما باید انجام بدم اونایی که انجام دادن میگن اصلا حتی از سونو راحتتره منم میرم انجام میدم از وقتی که سزارین شدم انگار شجاع تر شدم به این فکر کن که یه لحظه س و زود تموم میشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
آره اشتباه گفتم فرشته رضایی، همون فریبا رضایی، نمی‌دونم من قبلاً راجبشون تحقیق کردم خیلیا ناراضی بود ...

منم تعریف دکتر رضایی زیاد شنیدم خیلی راضی بودن اما خیلیا شنیدم که از بیمارستان گاندی مخصوصا بخش زنان و زایمانش ناراضی بودن

واسه ای وی اف نخاستن ازت؟

نه گلم من برای ای وی افم انجام ندادم کلا هیچ ازمایشی هم نداده بودم حتی تیروئید و ایمنی و یا ازمایش معمولی فقط و فقط ازمایش برای ذخیره تخمدان دادم تموم ازمایشاتمو وقتی باردار شدم دادم

این عرفانی که من میگم عرفان سعادت آباده با اون فرق داره. منم آرمان رفتم زایشگاهش اوکی بود من تعریف خ ...

حالا زنگ زدی بپرس میگن بیشتر میشه و اینا والا مردم هزارتا حرف میزنن شاید واقعا اینجوری نباشه! وای اسم که نگووو چقد سخته🥶🥶🥶🥶ماهم هنوز انتخاب نتونستیم بکنیم

منم از گاندی خوب شنیدم توکل به خدا واقعا موندم چه کنم تا ببینم خدا چی میخواد حالا باید فکرامو بکنم ی ...

من تعریف دکتر رضایی زیاد شنیدم دوستام چند نفر از شمال اومدن پیش اون زایمان کردن یکی از دوستام که سرطان داشت و هیچ دکتری قبولش نمیکرد دکتر رضایی زایمانش کرد و الانم حال خودش و بچه ش خیلی خوبه ولی فقط از بیمارستانش ناراضی بودن

اخه میگن گاندی۳۰ تومنه! خیلی فرقشه (مطمئن نیستم) اما آرمان که خصوصیه هزینش اتاق یه تخته ۱۴.۵

عزیزم من ۳ ماه قبل بیمارستان گاندی پرسیدم گفت طبیعی ۱۰ تومن سزارین ۱۲ تومن و شما حدود دو تومنم بیشتر در نظر بگیرین ولی رفتم عرفان سزارین کردم ۱۶ تومن شد یه عمل جدای دیگه هم داشتم که برای من کلا ۳۰ تومن شد با اتقاق خصوصی واینکه عرفان شما نباید با خودت وسیله ببری خودشون از لباس تا پوشک نوزاد همه چیو میدن