2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046934 بازدید | 684566 پست
عزیزم من که هایپر بودم و بالای ۳۲ تا تخمک داشتم تا روز خود پانکچر درد خاصی نداشتم، چرا همش به خودت ا ...

چرامن روز هفتن فقط یکی تخمک داشتم خیلی ناراحتم چرا زوذترنرفتم ای وی اف چرا گذاشتم 4سال گذشت ذخیره م تو سن 29سالگی زیر یک اومده 😭

سلام دوستان لطفا لطفا لطفا هرکی پیاممو میبینه و اطلاعاتی داره جواب بده ممنون میشم💝💝💝 بنظرتون اگه ...

این کار معمولا به خود ماها استرس وارد میکنه چون دکتر جدیده و از پرونده خبر نداره اما خیلیا این کار و کردن فک نمیکنم اشکالی داسته باشه. 

میدونی سزارین گاندی چنده؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این کار معمولا به خود ماها استرس وارد میکنه چون دکتر جدیده و از پرونده خبر نداره اما خیلیا این کار و ...

نه گلم هزینه هارو نمیدونم ولی معمولا بیمارستانهای خصوصی نهایت کمی باهم اختلاف دارن خیلی نی اختلافشون 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام دوستان لطفا لطفا لطفا هرکی پیاممو میبینه و اطلاعاتی داره جواب بده ممنون میشم💝💝💝 بنظرتون اگه ...

سلام عزیزم، من روز قبل زایمان دکترم رو عوض کردم چون سزارین نمیکرد رفتم پیش دکتر زارع، گفت فردا بیا واسه زایمان.

سلام خانوما کسی بوده که با دستورات فلورا تاجیک نتیجه گرفته باشه یعنی چیزی که در مورد ذخیره ی تخمدان ...

فلورا تاجیک این که میگه ذخیره بالا میره رو ‌من اصلا قبول ندارم ، ولی اون کارایی که میگه اگر یه نفر انجام بده حتما توی کیفیت تخمک تاثیر میذاره که اونا هم زود خوابیدن و‌ زود بیدار شدن و تغذیه سالم و ‌ورزش  و استرس نکشیدن هست که هر طب سنتی تا حالا من رفتم اینارو توصیه کرده یعنی چیز جدیدی نیست که کشف کرده باشه ، شاید کسی که اصلا طب سنتی اینا نرفته باشه و برای اولین بار میشنوه براش تازگی داشته باشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چرامن روز هفتن فقط یکی تخمک داشتم خیلی ناراحتم چرا زوذترنرفتم ای وی اف چرا گذاشتم 4سال گذشت ذخیره م ...

ببین سنی نداری که میگی چرا عجله نکردم ،هر کسی جای تو بود صبر میکرد ببینه شاید طبیعی باردار بشه چون سنت کم بوده ، تخمک هم از روز ۱۰ معلوم میکنه چندتا هست حالا شاید بعد از روز ۱۰ هم اضافه بشه

سلام عزیزم، من روز قبل زایمان دکترم رو عوض کردم چون سزارین نمیکرد رفتم پیش دکتر زارع، گفت فردا بیا و ...

ااا چه باحال خدا حفظ کنه نی نیتو عزیزم 🥰 

منم موندم بخدا از یه طرف میگم عوض کنم از یه طرف حوصله پرونده جدید باز کردنو توضیح دادن دوباره رو ندارم.

از یه طرفم میگم نکنه بیمارستان عرفان خوب نباشه گاندی بهتر باشه خلاصه تو بد دوراهی گیر کردم 

ببین سنی نداری که میگی چرا عجله نکردم ،هر کسی جای تو بود صبر میکرد ببینه شاید طبیعی باردار بشه چون س ...

تو رو خدا راست میگی؟؟؟؟4سال منتظر شدم طبیعی نشدم یهو ذخیره م اومد زیر یک 😞

تو رو خدا راست میگی؟؟؟؟4سال منتظر شدم طبیعی نشدم یهو ذخیره م اومد زیر یک 😞

تو ۴ سال منتظر شدی ، من ۶ سال منتظر شدم تازه سنمم کم نبود ،هر چند دکترای ارولوژی میرفتم الانم نمیذاشتن ای وی اف انجام بدم چون همش میگفتن عجله نکن ، ای وی اف هم‌ راحت نیست که همین که کسی فهمید بچه دار نمیشه زود بره انجام بده ،داروها یه عالمه عوارض دارن ، یه عالمه عوامل هست یه نفر نمیتونه زود بره ای وی اف خودتو‌سرزنش نکن ، سنت کم هست ذخیره ات هم کم باشه کیفیت تخمکها خوب میشه نگران نباش ،استرس همه کارو خراب میکنه ،منم پانکچر شدنی استرس داشتم کلا همون تخمک کمی هم که داشتم بی کیفیت شد 

چرامن روز هفتن فقط یکی تخمک داشتم خیلی ناراحتم چرا زوذترنرفتم ای وی اف چرا گذاشتم 4سال گذشت ذخیره م ...

عزیزم من تنبلی تخمدان شدید دارم، فکر کنم در تمام عمرم کلا ۱۰ تا تخمک هم آزاد نکرده باشم، نگران نباش اگه بخواد بشه با یکی هم میشه، اگه خدا نخواد با ۳۲ تا که هیچی، با هزار تا هم نمیشه، توکل کن و آرامش داشته باش عزیزم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

عزیزم اگر منظورت فرشته رضایی هست من خیلی نارضایتی از ایشون دیدم، گویا کارشون خیلی خوب نیست و بیشتر نمایش اجرا میکنن تا تخصص! بازم بیشتر تحقیق کن راجبشون.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم اگر منظورت فرشته رضایی هست من خیلی نارضایتی از ایشون دیدم، گویا کارشون خیلی خوب نیست و بیشتر ن ...

نه گلم ایشون فریبا رضایی هستن خیلی دکتر معروفیه و خیلیا پیشش زایمان کردن و راضین.

نه گلم هزینه هارو نمیدونم ولی معمولا بیمارستانهای خصوصی نهایت کمی باهم اختلاف دارن خیلی نی اختلافشون ...

اخه میگن گاندی۳۰ تومنه! خیلی فرقشه (مطمئن نیستم)

اما آرمان که خصوصیه هزینش اتاق یه تخته ۱۴.۵

من از بیمارستان گاندی خیلی تعریف شنیدم عزیزم 

اما در آخر کاری که بعت آرامش میده انجام بده پیش دکتری برو که دلت میگه

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍