2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
اگه دارو میخوری که ادامه بده باز هم و قطع نکن با دارو کنترل شده و این خیلی خوبه، انشالله چند روز دیگ ...

انشاالله شنبه باید برم سونو توکل بخدا ببینم این فسقلی منو میپسنده مامانش بشم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام صاحل جان  بار اول که آذر ماه پانکچر شدم سه تا تخمک داشتم که سه تا جنین شد و منفی شدم  ...

خداروشکرنسرین‌جون

انشالله‌‌نتیجه‌عالی‌داشته‌باشی.

من‌همش‌استرس‌اینودارم‌.رفتم‌توسیکل‌پانچر‌تخمک‌هاآزادنشن..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا آزمایش منو نگاه کنین از دلنگرانی منو در بیارین

تو بارداری بهتره عددش زیر ۲/۵ باشه ازشما خیلی بالا نیست که نگران باشی ولی بهتره پیش متخصص غدد برین ‌ممکنه دوز داروتونا زیاد کنند، ان شاءالله به سلامتی این دوران را طی کنی. التماس دعا

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ
تو بارداری بهتره عددش زیر ۲/۵ باشه ازشما خیلی بالا نیست که نگران باشی ولی بهتره پیش متخصص غدد برین ‌ ...

اره زیر نظر دکتر غدد هستم احتمالا زیاد کنه دوز دارومو توکل بخدا ممنون که جواب دادین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
صاحل جان میدن به من دادن عزیزم 

اع‌راست‌میگی

خیالم‌راحت‌شد..میگم‌شما‌‌توسیکل‌پانچر‌سینافکت‌هم‌داشتی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ببخشید خانما من روز ۷ هنوز خون ریزی دارم دارم امپول پیورکان و سینال و هورمون رشد میزنم دیروز رفتم سو ...

دوستم تا روز ده فکنم دقیق یادم نیست خونریزی داشت  بعدم خونریزی ربط نداره بازم تخمکشی میشی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ممنون عزیزم هم از شما و هم از همه ی دوستان دیگه انشالله بتونم تو دل خوشیاتون پیشتون باشم

عزیزم ان شالله بزودی جاش برات پر بشه .

طرز تهیه کاچی

دو لیوان آرد می تونی آرد جو هم یکم اضافه کنی جوپرک پودر کنی. آب ۱۰ لیوان دو لیوان گلاب کره ۲۰۰ کرم روغن یک پبمانه بهتره کامل کره حیوانی بریزی روغن نریزی. هل دارچین زنجبیل و ادویه های گرم دیگه. شکر مقداد لازم ۲ لیوان و زعفرون به نسبت خوب مغزیجات  . آب شکر میزاریم رو حرارت شکر آب بشه بعد زیرشو خاموش می کنیم گلاب اضافه می کنیم ۴۵ دقیقه آراد تفت میدی بعد کره  و ادویه ها رو اضافه می کنی بعد کم کم شربت رو میریزی میزاری ۴۰ دقیقه جوش بخوره تا قوام بگیره آخرمغزیجات بهش اضافه کن بادام و پسته  و گردو اینا خاموش می کنی بعد دم کنی میزاری یک ربع تا جا بیافته من اینطور درست می کنم به بدنت جون میده عزیزم

خدایا شکرت

سلام من دیروز رفتم پانکچر و هیچ تخمکی برام تشکیل نشده      

دیگه بریدم، کم آووردم

شوهرمو دوست دارم ولی برای اینکه از این وضعیت خلاص شم بهش گفتم از هم جدا بشیم ولی قبول نمیکنه... 

حداقل شوهر نداشته باشی یادت میره نازایی، شوهرم سالمه میتونه بره ازدواج کنه بچه دار شه.

کجا پانکچر کردی چند سالته عزیزم چه کارهایی انجام دادن؟

بابل تو مرکز ناباروری، روز ۱۷ پانکچر شدم ،روز۱۴علائم تخمک گذاری داشتم خودمم امید نداشتم چیز جالبی برام مونده باشه،۳۶ سالمه... ذخیر تخمدانم ۰/۹

دقیقا همینطوره.دکتر هم بهم گفت تخمدانهات ضعیف شده خیلی.حالا نمیدونم چکارکنم. میگه پانکچرنکن و اهدای ...

عزیزم اصلاح سبک خانم تاجیک انجام بده پیجش تو اینستا هست و با لایو ها هم خیلی ها نتیجه گرفتن 

من خودم  تو گروه پلی کیستیکشون بودم و رژیم و کارایی ک انجام دادم با ذخیره پایین ها متفاوتند ولی از دوستم ک ذخیره پایین بودن توصیه های خانم تاجیک  میپرسم بهتون میگم  .فقط اگه میشه برای شادی روحی پسرم و موفقیت میکرو منم ی صلوات بفرستیذ

ممنون عزیزم چشم. ببخشید کاچی چی هست.چطوری درستش کنم . میگن ۱۰ تا زایمان کنی اما یکی سقط نکنی اونی ...

کاچی همون آشی هس که با روغن زرد درست میکنن و توش کلی گرمیجات میریزن.دستورش توی نت هس.قدیمی ها خوب بلدن چجوری درست کنن.من خیلی دوس دارم.خیلی ها موقع پریود درست میکنن و برای کمردرد خوبه.

😉