2777
2789

ببخشید سبزی قرمه سبزی و چطوری سرخ کنم

تو ی عالمه روغن یا نه 

کم روغن 

و اینکه چه نوع لوبیایی بهتره 

قرمز یا چیتی

و سوال دیگم لیمو عمانی و چطور اضاف کنم تلخ نکنه

و تو رو خدا اخری و هم بگید 

ادویه چی مناسبه ؟

بعضی ها میگن ی دم قاشق ربع هم بزن ؟ میخواد یا نه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لوبیا قرمز 

واسع تلخ نشدن لیمو اول سوراخش کن تو ابجوش بخیسون بعد بنداز تو خورشت ابی که توش لیمو رو خیسونده بودی رو بریز دور چون تلخ

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

سبزی رو نمبدونم چون مامانم سرخکرده میده ...خودمم مجددا سرخش میکنم در حدی که رنگش یکم تیره بشه..نسوزه ها تلخ میشه

لیموعمانی هم یکی دوساعت توی ابجوش بذارید بمونه تلخیش گرفته میشه

ادوبه قرمه سبزی هم فلفل سیاه.نمک زردچوبه.یکم اگر خواستی زعفران و نوک قاشق رب

لوبیاچیتی بهتره

یک ربع اخر هم یکم شنبلبله اضافه کن 

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

من واسه فریز کردن با روغن کم سرخ میکنم موقع پختم زباد روغن نمیزارم فقط میذارم زیاد بمونه خودش روغن بندازه 

من با لوبیا قرمز دوس دارم 

لیمونی رو چندساعت تو ابجوش بزار خیس بخوره بعد سوراخ کن بنداز توخورشت

من ادویه کاری فلفل سیاه قرمز زردچوبه میزنم 

من ربم میزنم البته زیاد ما قرمه سبزی رو یکم مایل به قرمز دوس داریم 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792