2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046944 بازدید | 684566 پست
سزارین یا طبیعی ؟به سلامتی ان شاالله  من دلم می خواد سزارین بشم اما حس میکنم دکترم نمی هواد چی ...

به منم دکترم گفت سزارین اصلا حرفی از طبیعی نیاورد اکثر آی وی اف رو حتما سزارین میکنن من پرسیدم از مرکز . 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ممنونم عزیزم سزارین طبیعی واسه ماها ریسکش بالاست من میرم دولتی دکتر اونجا بهم گفت حالا وایستا تا هفت ...

نه خصوصیه نمی دونم چرا گفت طبیعی ...حالا جفتمم سر راهی البته بنارو بر این گذاشته که بره بالا و گرنه سر راهی که سزارینه منم نمی خوام طبعیی باشم اگه این قبول نکرد میرم جای دیگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به منم دکترم گفت سزارین اصلا حرفی از طبیعی نیاورد اکثر آی وی اف رو حتما سزارین میکنن من پرسیدم از مر ...

پس چرا دکتر من این جوری گفت حالمو گرفت از ديروز  تو فکرم اصلا نمی خوام طبیعی باشه ریسک کنم بعد این همه عذاب ...تازه فک کردم فقط خصوصی کار میکنه اسم طبیعی نمیاره 😑

نه خصوصیه نمی دونم چرا گفت طبیعی ...حالا جفتمم سر راهی البته بنارو بر این گذاشته که بره بالا و گرنه ...

اره عزیزم بهتره ریسک نکنیم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
پس چرا دکتر من این جوری گفت حالمو گرفت از ديروز  تو فکرم اصلا نمی خوام طبیعی باشه ریسک کنم بعد ...

عزیزم جدیدا دکترا حتی تو بیمارستان خصوصی پولکی شدن 

دختر خالم تو بیمارستان خصوصی سه تومن به دکترش زیرمیزی داد سزارینش کنه🤕🤕🤕 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها میگم من بچم از ۲۳ هفته همینجوریه دو سه روز خیلی تکون میخوره ی روز فقط چند تا تکون دوباره هی همینجوریه نمی دونم چرا اینجوریه طبیعیه بنظرتون؟

@آنا1400    

عزیزم جدیدا دکترا حتی تو بیمارستان خصوصی پولکی شدن  دختر خالم تو بیمارستان خصوصی سه تومن به دک ...

اره انگار اینم‌تلاشش بر این‌بود ...اخه من‌جفت ام‌سر راهی فعلا که باید میگفت با این شزایط سزارینی ....حالا نمی دونم دعا کنم‌جفت  بالا بره یا نه چه گیری کردیم 😁😁😁

بچه ها میگم من بچم از ۲۳ هفته همینجوریه دو سه روز خیلی تکون میخوره ی روز فقط چند تا تکون دوباره هی ه ...

من ۱۹ هفته و ۲روزم حرکتی حس نکردم تا الان گاهی یه طرف شکمم سفت میشه همین این حرکته به نظرت ؟

سلام دوستان من امروز آزمایشی که دکترم بعده سقط برام‌ نوشت انجام دادم گفت چکاب کامل حتی انعقادی هم‌نوشتم البته مامای وردستش نوشت هزینه شم زیاد شد میشه نگاه بندازید ببنید واقعا داره یا نه؟؟ اونایی که میدونن و انجام دادن ممنون میشم عکس رو نگاه کنن ببینن هست یا نه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دوستای عزیزم یه سوال الان من ۲۲ هفته ۴ روزمه همچنان باید ویتامین د۳ و قرص کلسیم و ففولمو و مکملمو بخ ...

کلسیم و آهن و مکملو تا آخر داری گلم ویتامین دی هم طبق آزمایشات کم میشه ولی قطع فکر نکنم.مثلا من دی بالا بود آزمایش آخرم دکترم یکروز درمیونش کرد گفت داره میره سمت مسمومیت باید کمش کنیم یکروز درمیون نصف میخورم من الان چون دیدم تو کلسیم و مکملم هم ویتامین دی هست.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بچه ها میگم من بچم از ۲۳ هفته همینجوریه دو سه روز خیلی تکون میخوره ی روز فقط چند تا تکون دوباره هی ه ...

گلم حرکت که کلا از 28 به بعد مهمه قبلشو ولش.و دکتر گفته کمه کم باید در ساعت چهارتا بزنه طبیعیه اگر در یک ساعت چهارتا یا توی دوساعت هشت تا ده تا داره طبیعیه عزیزم نگران نباش نی نیت یروز حال داره یروز خوابشه خستس ☺😉

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
اره یادمه به یه خانم‌میگفت ماما میگفت تصمیم با خودت اما نکن ...یواش میگفت بهش انگار نمی‌خواست کسی بد ...

ولی هم زمان با دو تا خانم بودن تو پانکچر که فقط 2 تا تخمک گرفتن ازشون.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره انگار اینم‌تلاشش بر این‌بود ...اخه من‌جفت ام‌سر راهی فعلا که باید میگفت با این شزایط سزارینی ... ...

آره واقعا آدم نمیدونه چیکار کنه☺☺☺

من اون موقع که سرویکسم کم بود دعا میکردم سرکلاژ نشم الان میگم کاش سرکلاژ میشدم راحت سزارینم میکردن😂😂😂

بعد فک کن رفتم بیمارستان میگه ناباروری جزو شرایط سزارین نیست😑😑😑😑گفتم پس چی جزو سزارینه همین یدونه رو با بدبختی خدا بهمون داد اگه سر زایمان طبیعی ی مشکلی پیش بیاد خدایی نکرده کی جواب میده میگه واسه همه ممکنه مشکل پیش بیاد🤕🤕🤕🤕گفتم خانوم عزیز ان شاالله واسه کسی پیش نیاد ولی بقیه میتونن دوباره بچه دار شن ولی من معلوم نیست اصلا میشه نمیشه

گفت نه ناباروری جزو بیمه حساب نمیشه حالا وایستا تا هفته آخر شاید بچت بریچ بود🥲🥲🥲🥲🥲

واقعا بعضیا نمیفهمن

من ۱۹ هفته و ۲روزم حرکتی حس نکردم تا الان گاهی یه طرف شکمم سفت میشه همین این حرکته به نظرت ؟

من اولین بار ۲۱ هفته مثل نبض حس کردم

آره ممکنه

ان شاالله تا شنبه فولیکولهای بیشتر و بالغتری داشته باشی ولی اگه نشد بیخودی هزینه پانکچر نده به دکترت ...

چقدر آمپول زدم دیگه نمیتونم بخدا سوراخ سوراخ شدم تا شنبه باید دوباره بزنم برام دعا کن