2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
مرسی گلم دکتر شما چه تاریخی بهتون داده؟

عزیزم یک فروردین چند هفته میشید؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من اولین بار که انتقال میدم، امروز میشه ۷ روز که از انتقالم گذشته!! بالاخره نفهمیدم ادم باید ...

عزیزم کلا علائم رو بیخیال شو، هییییچ علامت ثابتی وجود ندارن که قطعا نشان‌دهنده ی مثبت یا منفی شدن باشه پس استرس نده به خودت و در آرامش کامل و بی‌تفاوتی نسبت به علائم منتظر جواب مثبت باش و با خوش خبری ما رو هم شاد کن ان شاالله🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلمممممم، ثانیه به ثانیه ای بهت میگذره رو با تمام وجودم میفهمم، من هفته ی ۲۸ زایمان زودتر داشتم ...

آخی عزیز دلم .😭😭😭 امیدوارم خیلی خیلی خیلی زود خدا یه نی نی سالم بهت بده و تمام سختیهایی که کشیدی براتون جبران بشه 😭😭😭

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
به من فعلا تاریخی نداده ولی خب خودم حساب کردم بین ۲۰ تا ۳۰ فروردین میشه😊

سزارین یا طبیعی ؟به سلامتی ان شاالله  من دلم می خواد سزارین بشم اما حس میکنم دکترم نمی هواد چی کار کنم !برم خصوصی تکمیلی بهم پس میده هزینه رو .؟

عزیز دلمممممم، ثانیه به ثانیه ای بهت میگذره رو با تمام وجودم میفهمم، من هفته ی ۲۸ زایمان زودتر داشتم ...

وای خیلی متاسفم.....شما چرا؟؟من اینجور چیزا رو می شنوم استرس میگیرم خدا کنه زود تموم بشه این دوران

وای خیلی متاسفم.....شما چرا؟؟من اینجور چیزا رو می شنوم استرس میگیرم خدا کنه زود تموم بشه این دوران

همه که اینجوری نیست گلم، نگفتم که استرس بگیرین آخه، واسه کسایی که اینطوری شدن گفتم که بدونن تنها نیستن و با در غمشون شریکیم، اتفاقا خیلییییی ها بدون هیچ مشکلی بارداریشون رو طی میکنن و به سلامت زایمان میکن، بین تمام اقوام و آشنایان ما فقط من این تجربه رو دارم پس اصلااااا نگران هیچی نباش عزیزم، من هم نمی‌دونم مشکل از کجا بود از اواخر ماه چهارم افتادم به خونریزی شدید و ادامه ی ماجرا

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سزارین یا طبیعی ؟به سلامتی ان شاالله  من دلم می خواد سزارین بشم اما حس میکنم دکترم نمی هواد چی ...

ممنونم عزیزم سزارین طبیعی واسه ماها ریسکش بالاست من میرم دولتی دکتر اونجا بهم گفت حالا وایستا تا هفته های آخر یکاریش میکنیم چون دولتیا فقط طبیعی باید باشه اگه سزارین نکنن میرم خصوصی احتمالا

راجب بیمه تکمیلی نمی دونم عزیزم فک کنم ی بخشیشو برمیگردونن اطلاع دقیق ندارم

دکترتون تو بیمارستان دولتیه؟

آخه من دکتر خودم که باهاش میکرو شدم میگه من باشم ۳۸ سزارینت میکنم فعلا با بیمارستان دولتیه مشکل دارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
همه که اینجوری نیست گلم، نگفتم که استرس بگیرین آخه، واسه کسایی که اینطوری شدن گفتم که بدونن تنها نیس ...

عزیزم ایشالا خدا با اتفاقای خوب دلتو شادکنه خیلی ناراحت شدم واقعا ایشالا که یه روزایی بیاد که از خوشی اصلا روزای بدتو یادت نمونه❤️❤️❤️❤️❤️🤲🏻 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

دوستای عزیزم یه سوال الان من ۲۲ هفته ۴ روزمه همچنان باید ویتامین د۳ و قرص کلسیم و ففولمو و مکملمو بخورم؟؟؟؟؟؟ اینارو تا آخر باید ادامه بدم ؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍