2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
بجای یه دومیل باید دوتایه میل مصرف کرد دیگه درسته؟

بله عزیزم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بجای یه دومیل باید دوتایه میل مصرف کرد دیگه درسته؟

اره فک کنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا آزاد گرفتم تا بعدا ببینم میشه کاری کرد  3 تا میزنم دفعه قبل هم سه تا زدم

چه خوب که از الان گرفتی

به سلامتی انشالله

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
تهرانم گلم هزینه ها والا من سه بار انتقال دادم و بار سوم به لطف خدا مثبت شدم باور کن حضور ذهن ندارم ...

به سلامتی همین روزا زایمان میکنی😍 درسته؟

عزیزم بعداز هر بار انتقال، علائمت چی بود؟ دفعه سوم متفاوت بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیز دلم منم تجربه تورو توی سی هفتگی داشتم. دوس ندارم به بقیه باردارا استرس بدم.ولی خواستم بهت بگم ت ...

دیروز سقطش گردم اخه چرا من خودمم باهاش نرفتم اخه چرا تنهام گذاشت همیشه تو خونه به شوهرم میگفتم این دختر مامانش میشه همنشین تنهاییام میشه همراه و همدم مامانشه اونم میگفت پسر باباشه اما چرا اینجوری شد 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
اره عزیزم الان بچه ام ۴۴ روزشه رو پام داره میخوابه😂😂من حتی سونو واژینال میترسم انجام بدم چه برسه ا ...

ببخشید حواسم نبود مبارک باشه پا قدمش مبارک بسلامتی عزیزم

پاپ اسمیر چ کردی ؟

ینی هر دفعه ک رفتی سونو واژ بنال بی هوش شدی بخاطر یک دقیقه ؟

دیروز سقطش گردم اخه چرا من خودمم باهاش نرفتم اخه چرا تنهام گذاشت همیشه تو خونه به شوهرم میگفتم این د ...

عزیز دلم 

چیزی که تجربه کردی و حرف دلی که می زنی برای بعضی از دوستان همونقدر که تلخه، آشناست.

کاش کسی یا چیزی میتونست تو این حال خراب آرومت کنه ولی میدونم که تا بچه ت به بغلت برنگرده آروم نمیشی. 

از خدا میخوام بهت صبر و آرامش بده و بزودی جای خالیش رو براتون سبز کنه

یا راد ما قد فات ( ای بازگرداننده ی آنچه از دست رفته) 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام نه عزیزم قطع نکن چون پانکچر انجام میدن اگر اومیکرون باشه انتقال به تاخیر میوفته

این داروهای ازیترومایسین و استامینوفن رو کیفیت اسپرم و تخمک تاثیر نمیزاره ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم شما انتقال سومتون با کی بود که مثبت شد...تو انتقال سوم چیکارها کردین که تو انتقالهای قبلی نکرد ...

انتقال سوم با دکتر نصر . دوتا انتقال قبل با دکتر عارفی.

دوبار پانکچر شدم یکبار با دکتر عارفی و دفعه آخر با دکتر علیرضایی. سری اول و دوم سرم اینترالیپید داشتم سری آخر سرم نداشتم.

استرسم کمتر بود سری آخر و با بیهوشی انتقال دادم. اول از همه خواست خدا بعدم ریلکس بودنم با دکترم و خوب بودنشون فکر میکنم بی تاثیر نبوده با دکتر قبلی خیلی دچار استرس میشدم چون تمام سوالام بی جواب بود....

ولی من بیشتر مدیون لطف و محبت خدا میدونم ...

ایشالله قسمت شما و تک تک دوستان منتظر 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
 به سلامتی همین روزا زایمان میکنی😍 درسته؟ عزیزم بعداز هر بار انتقال، علائمت چی بود؟ دفعه سوم ...

مرسی عزیزم بله به امید خدا.

یکم سری آخر متفاوت بود ولی دوسری اول هم بی علامت نبود که خوب تاثیر داروها بود.

ولی سری آخر یه شب از درد پا از خواب پریدم پای چپم کامل گرفته بود. تخمدان چپمم بیشتر تیر میکشید. درد پریود هم داشتم تو هر سه تا انتقال ولی سری آخر خیلی شدید بود طوری بود که یادمه یبار دولا شدم و دلمو گرفتم در صورتی که من اصلا پریودام دردناک اینطوری اصلا نبوده تو عمرم یعنی کلا وقتایی که پریود میشم درد خاصی ندارم خیلی خیلی خیلی کم گرفتگی شکم دارم توپریود ولی خوب تو انتقال آخر یه درد خفنی گرفت که بعد چند ثانیه ول کرد.

در کل گلم خیلی نمیشه به علائم توجه کرد تو هر بدن یجوره انگار مثبت کاملا بی علائم هم داشتیم ایشالله بزودی خبر مثبت شما رو بشنویم عزیزدلم🥰😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
انتقال سوم با دکتر نصر . دوتا انتقال قبل با دکتر عارفی. دوبار پانکچر شدم یکبار با دکتر عارفی و دفعه ...

هر کی میاد مام دفعه اول و دوم مثبت میشن ولی من دوبار منفی شدم تو اخری سه تا جنین انتقال دادن...موندم چیکار کنم