2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست
وای راست میگید؟الان بارداری؟چرا من دیوونه 5سال گریه کردم بخاطر بچه ولی میترسیدم از این وسیله نمی تون ...

اره عزیزم الان بچه ام ۴۴ روزشه رو پام داره میخوابه😂😂من حتی سونو واژینال میترسم انجام بدم چه برسه انتقال و عکس رنگی و اینچیزا همه رو با بیهوشی انجام دادم 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نه عزیزم مشکلی نداره  خیلی هم خوبه

ممنون جونم ممنون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه‌کلا‌نرفتم.. دوستان‌میشه‌منوراهنمایی‌کنید دوستم‌مرکزمام‌میره دکترش‌بهش‌آمپول‌واریوتاپیل‌نوشته‌‌ ...

ببین به من گفته ۲۰ واحد ، من تا عدد بیست که روی سرنگ نوشته میزنم 

اون اگه ۱۰۰ گفته باید تا عدد ۱۰۰ روی سرنگ، آمپولو بکشه تو سرنگ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
اره ممنونم.امیدوارم براتون بهترینها اتفاق بیفته.من روزی یکی دومیل میخوردم که الان باید دوتا 1میل بخو ...

ممنون عزیزم انشاالله شمام به زودی مامان میشی و‌همینجا خوشحالمون میکنی . بله درسته

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نه‌کلا‌نرفتم.. دوستان‌میشه‌منوراهنمایی‌کنید دوستم‌مرکزمام‌میره دکترش‌بهش‌آمپول‌واریوتاپیل‌نوشته‌‌ ...

منم سینافکت داشتم من هر روز ۲۰‌ واحد میزدم یعنی باید دوستتون تا خط ۱۰۰ سرنگ از دارو سینافکت بکشه تو سرنگ و تزریق کنه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

رو سرنگ عدد داره عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزمی😘 من بخاطر ضعیف بودن اسپرم همسرم عزیزم میکرو کردیم. هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشو گلم دکترا ...

آنا جون زایمانت کیه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستای عزیز استرادیول 2میل بایه میل خیلی فرق میکنه؟ لطفا جواب بدید

اره عزیزم فرق داده

تهرانم گلم هزینه ها والا من سه بار انتقال دادم و بار سوم به لطف خدا مثبت شدم باور کن حضور ذهن ندارم ...

عزیزم شما انتقال سومتون با کی بود که مثبت شد...تو انتقال سوم چیکارها کردین که تو انتقالهای قبلی نکرده بودین....بنظرتون چی باعث مثبت شدنتون شده تو انتقال سوم.

سلام دوستان خوبم شبتون بخیر، امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید، یه راهنمایی می خواستم ازتون، من از اول شروع پروژسترون دچار تهوع شدم، الان ۴ روزه قطع کردم و از روزی که قطع کردم تهوعم بدتر شده، یعنی جوری که شبها از تهوع بیدار میشم، میخواستم بپرسم کسی این تجربه رو داره؟ راهکاری براش هست یا باید مدام ضد تهوع بخورم؟!

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
انشالله جنینهای خوبی تشکیل میشه برات ، یعنی شانگهای باشه توی ۵ روزه بودن تاثیر داره ؟ من ذخیره ام کم ...

سلام دوست خوبم چون ذخیرم پایین و هفت دهم این روش رو در نظز گرفتن و جنین سه روز تا الان که گذاشتم منفی شده نظر دکترم این بود جنین پنج روزه باشه انتقال بدم مثبت میشی انشاالله 

خانوما من هفته ی بعد پانکچرمه . الانم‌کلی دارو زدم . از صبح سردرد و تب و لرز دارم .‌به نظرتون قطع کن ...

سلام نه عزیزم قطع نکن چون پانکچر انجام میدن اگر اومیکرون باشه انتقال به تاخیر میوفته