2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684576 پست
منم با بیهوشی انتقال دادم سری آخر.  خیلی هم بهتر بود چون منم درد شدید میگرفتم و خودمم سف ...

آنا جونم میگن مثانه باید پر باشه چی ؟؟ با بیهوشی مثانه پر بود یا خالی؟؟؟ بهتر از بدون بیهوشی بود؟؟؟ برا اطلاعات خودم میپرسم ایشالا بچه بعدی!😉

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
فکر کردم اینبار خدا بهم نگاه کرده فکر کردم دیگه دردا و غصه های زندگی برام تموم شدن اما اشتباه کردم خ ...

عزیز دلم خودت رو سرزنش نکن 

تو مقصر نیستی

ما از حکمت اتفاق های تلخ زندگی مون بی خبریم.

شاید اینکه بگم خدا بزودی برات جبران کنه دعایی باشه  که فقط اشک حسرت رو گونه هات بریزه و داغتو تازه تر کنه

ولی باز هم تلاش کن و باز هم امیدوار باش خدای روزهای سخت بهت صبر بده و کمکت کنه ان شاء الله

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.لطفا بگید کدوم مرکز برم از بین اینها. مام ابن سینا یا رویان?

من رویان رفتم راضیم هم از نظر هزینه هم کارشون خوبه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی عزیزم 💗💗💗 انشالله تو هم بزودی معجزه خدا رو ببینی از عصر که دوستمون rosaby نوشت چی شده خیلی ...

عزیزم سعی کن به ارامش برسی 

ولی واقعا هر چیزی که یاداور اون خاطرات تلخ باشه هیچ وقت از یاد نمیره 

خدا برات جبران کنه ان شاء الله

چه خوب عزیزم الهی که این دفعه مامان بشی  منم بیصبرانه منتظرم دوباره برم انتقال  من بازهم ...

قربونت عزیزم خودتم همینطور

انشالله روزای خوبی در انتظارت باشه 

هزینه ی سرم هات ازاد شد؟ قبلن چطور؟ چند تا سرم میخای بزنی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

دخترا من درد شدیدی دارم و میترسم برم بیمارستان چون پره رزیدنت هستن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دخترا من درد شدیدی دارم و میترسم برم بیمارستان چون پره رزیدنت هستن

سلام عزیزم

طوری که بچه ها این چند روز تعریف و توصیه کردن اگر درد شدید داری حتما برو بیمارستان ریسک نکن اگر لازم باشه زنگ میزنن دکتر اورژانسی میاد بالای سرت 

سلام عزیزم طوری که بچه ها این چند روز تعریف و توصیه کردن اگر درد شدید داری حتما برو بیمارستان ریسک ...

یکم راه رفتم و دسشوویی فقط رفتم نمی‌دونم شاید از سونوگرافی های متعددی هستش که انجام دادن فعلا یکم آروم شدم 

ن بیمارستان رزیدنت هست اونجا زیاد رسیدگیشون خوب نیست باز بگیره خدایی نکرده تو طی روز میرم دکتر خودم تو بیمارستان

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مرسی عزیزم 💗💗💗 انشالله تو هم بزودی معجزه خدا رو ببینی از عصر که دوستمون rosaby نوشت چی شده خیلی ...

آره بخدا منم خیلی حالم بد شد خدا خودش کمکمون کنه 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آنا جونم میگن مثانه باید پر باشه چی ؟؟ با بیهوشی مثانه پر بود یا خالی؟؟؟ بهتر از بدون بیهوشی بود؟؟؟ ...

مثانه من نیمه پر بود نه بابا به این پر بودن نبودنه نیست میگن پر که دکتر راحتر تو دستگاه سونو جاشو ببینه که دیگه دکتر نصر انقد ماشالله وارده چشم بسته میدونه خودش کجا بزاره. واقعا میگم خیلی خیلی بهتر بود با بیهوشی من دو دفعه قبل بدون بیهوشی بودم هم استرس زیاد داشتم هم درد من جیغم تازه میزدم 😅 ولی سری سوم راحت ریلکس خوابیدم بعدشم کلی استراحت کردمو بعد مرخص شدم منم برای بچه دومم ایشالله باز با بیهوشی البته من پوروام برای دومی بیشتر منتظر معجزه ام 😂😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
یکم راه رفتم و دسشوویی فقط رفتم نمی‌دونم شاید از سونوگرافی های متعددی هستش که انجام دادن فعلا یکم آر ...

سلام عزیزم چطوری الان؟ دردت کجا بود؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای بابا امیدوارم بهتر بشی. شنیدم که خون کم زمان پریود خوب نیست آره این راه هزار تا پیچ و خم داره 😔 ...

خوب کم پریود چرا خوب نیست ..نشانه چی هست؟من خون پریودم خیلی کمه مخصوصا این سری آخر 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...