2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست
میدونم چی میگی صبی رفتم سنو ان تی گفت قلب جنین  ۲هفته است وایساده دنیا رو سرم خراب شده

وووای خدا چقد سخت خدا به دلت صبر بده هیچ واژه ایی نمیتونه تسکین بده به دلت خدا خودش به دلت صبر بده فقط نمیدونم چرا این موارد زیاد شده منم موقع سقطم یه خانم کنارم بود اونم وقتی رفته بود برا آنومالی گفته بودن دو هفته س بچت قلبش وایساده بود اون بچش پسر بود شاید مال شمام پسر بوده معمولا جنین پسر ضعیف تره

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چکار کردی 

😔😔😔 خدایا خیلی سخته… 

داروهام رو قطع کردم بعد از دو روز یه شب دلدرد شدیدی گرفتم و جنین اول از همه اومد بیرون. از آزمایشگاه ظرف گرفته بودم از قبل گذاشتم تو ظرف و فرداش خواهرم برد آزمایشگاه کریمی نژاد تو میدان صنعت که جنین رو تست ژنتیک کنن

بعد هم رفتم بیمارستان برای سقط 😔😔😔 چون فقط جنین اومده بود بیرون و همه چیز مونده بود

ایناش به کنار ، مهم نیست جسمی چی شد و درد کشیدم یا نه

اصلا باورم نمیشد، از نظر روحی خیلی سخت بود 

بمیرم برای دلت… امشب که گفتی برگشتم به اون روز خودم 😭

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی عزیزم ممنون که همیشه پاسخگوی من هستی امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره.خطرناک نیست چیز خاصی ن ...

نه عزیزم نصف خانومای اینجا هماتوم داشتن و بچه رو به سلامت بدنیا آوردن

استراحت کن ، آب زیاد بخور

هرچی راه بری بدتره برات

من کاری نکردم، انشالله خودت و نی نی سلامت باشین

توروخدا برام دعا کن خیلی احتیاج دارم الان

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
استرس نگیر عزیزم، همه اینجوری نمیشن هیچ علامتی نداره متاسفانه ، دکترم هیستروسکوپی کرد قبل از انتقال ...

چی بگم عزیزممم اینقد مشکلات این راه زیاده آدم هزارتا فکر و خیال میاد تو ذهنش منم کورتاژ تخلیه ای انجام دادم همش استرس دارم بلایی سرم نیاد برا انتقال بعدی به مشکل بر بخورم عاجزانه از خدا میخوام هیچکس در آرزوی پدرشدن و مادر شدن نباشه ماهم خدامون بزرگه روزی میاد دلمون شاد بشه من این سری سومین پریود بعده سقطم بود که ۵ روز زودتر از موعدم پریود شدم اونم حجمش خیلی کم هستش اونم این سری هربار بعده نزدیکی خون میدیدم دکترم رفتم معاینه کرد گفت مشکلی نداری نمیدونم چی به چی کلا سیستم بدنم عوض شده خیلی سردرگمم ببخش اگه طولانی شد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
چی بگم عزیزممم اینقد مشکلات این راه زیاده آدم هزارتا فکر و خیال میاد تو ذهنش منم کورتاژ تخلیه ای انج ...

ای بابا امیدوارم بهتر بشی. شنیدم که خون کم زمان پریود خوب نیست

آره این راه هزار تا پیچ و خم داره 😔 من اصلا نمیفهمم چرا اینجوری میشه. من، شما، دوستمون rosaby 

آدم میگه مثبت شدم قلبشم دیدم دیگه خیالم راحته ولی انگار اینجوری نیست 😔

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم من این دردو‌ کشیدم متاسفم برات من یه هفته از قطع داروهام گذشت اصلا حتی یه لک کوچولو هم نداشتم ...

الهی عزیزم چقدر سختی کشیدی گلم، آخه واسه من بتام فقط تا ۷۹ بالا رفت بعدش دیگه اومد پایین فکر کنم ساک حاملگی اصلا تشکیل نشده بوده، حالا توکل به خدا اگه تا آخر هفته پریود نشدم با دکترم تماس میگیرم ببینم چی میگه

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
منم خیلی گشتم خواهری توکل بخدا دکترم جواب داد گفت نمیشه دارو داد تو بارداری الان مهم اینه ببینیم جنی ...

خب خدا رو شکررررر، دکترها معمولا یکم آدمو میترسونن الان دکترت که اینجوری گفته یعنی برو خیالت راحت فقط خوب استراحت کن و آرامش داشته باش تا نی نیت حسابی رشد کنه تو کل بر خدا 🙏🌹

عزیزم فشار ۱۱۰ به ۷۰ خوبه؟

این عدد فشار کاملا نرمال و در رنج عالی هست، من اکثرا فشارم روی ۱۲ هست، تا یکی بالا و پایینش مشکل خاصی نیست، باید ببینی همیشه روی چند بوده، البته بالاتر از ۱۳ و پایینتر از ۹ هم کلا خطرناکه برای همه ، ان شاالله سلامت باشی عزیزم

اره استرس دارم همین جور سوال میکنم شرمنده گلم 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💕💕

اونو اصلااا دکتر من استفاده نکرد حالا استفاده هم کنن بزن به بخیالی با خودت تکرار کن کی تاحالا با اسکو بلایی سرش اومده  هی تکرار کن ،  چون منم سالای اول میترسیدم حتی اون دکتر که استفاده میکردش نرفتم پیشش ، الان اصلا برام مهم نیست

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
میدونم چی میگی صبی رفتم سنو ان تی گفت قلب جنین  ۲هفته است وایساده دنیا رو سرم خراب شده

واااای عزیز دلممممم، یهو اشکام ریخت، خیلییی سخته، واقعا نمی‌دونم چی بگم تسکین دردت باشه نازنینم، خدا بزرگه خودش مرحم دردت باشه 🙏🌹

😔😔😔 خدایا خیلی سخته…  داروهام رو قطع کردم بعد از دو روز یه شب دلدرد شدیدی گرفتم و جنین اول ...

وای خدایا، اصلا خوندم فشارم افتاد کل بدنم یخ کرد، من اصلا دیگه تحمل ندارم واقعا، یعنی تمام صبر و تحمل و طاقتم سر از دست دادن پسرم تموم شد، خدا خودش به هممون رحم کنه و کمکمون کنه، خدا خودش برات بهترینها رو رقم بزنه و انقدر اتفاقات خوب و خوش برات رقم بزنه که اون خاطره ی تلخ دیگه از یادت بره عزیز دلم 🙏🌹

وای خدایا، اصلا خوندم فشارم افتاد کل بدنم یخ کرد، من اصلا دیگه تحمل ندارم واقعا، یعنی تمام صبر و تحم ...

مرسی عزیزم 💗💗💗 انشالله تو هم بزودی معجزه خدا رو ببینی

از عصر که دوستمون rosaby نوشت چی شده خیلی بهم ریختم حالت تهوع گرفتم. انشالله خدا به هممون رحم کنه، همه کسانی که دوست دارن مامان بشن. اگر مثبت میشیم به سلامت بدنیا بیاد و اینجوری نشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
باور نداره دلم تو رفتی از وجودم .به شوق دیدن تو روزهارو که صحله ثانیه ها رو میشمردم    

الهی😞 کامل درکت میکنم منم دقیقا رفتم ان تی دقیقا یکی از جنین ها توو ۱۰ هفته قلبش متوقف شده بود حالتو کامل میفهمم خیلی سخته منم هیچ علائمی نداشتم ایشالا خدا جاشو برات خیلی سریع پر کنه و دلتو شاد کنه خیلی ناراحت شدم ❤️🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزمی که لایق باشم انشاالله برا اینهمه نذر و دعات فاطمه جان 😭😭😭🥺🥺🥺

چ حرفیه عزیزم. لایق تر از شما کی مامان خانومی  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱