2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
دقیقا همینطوره.من روز سوم و چهارم انتقالم لک بینی داشتم و از اول تا دهم انتقالم هم دردهای زیر شکم و ...

دقیقااااا، درد و استرس خودمون از یه طرف چشمای منتظر همسرامون از یه طرف دیگه، بخدا توی اون مدت هر بار که نگام میکرد انتظار و التماس رو توی چشماش میدیدم، اما خب بیشتر از این هم کاری از دستم بر نمیاد دیگه، توکل به خدا، من که جز خودم و شوهرم هیچ کس نمیدونه مشکل داریم حتی مامان خودم واسه همین واقعا تنهاییم توی این راه، خدا خودش یار و یاورمون باشه و بهترینها رو نصیبمون کنه 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من زنگ زدم مرکز میگن دوباره ازمایش بده باید دوبار منفی بشه اخه وقتی یبار یک شده بعد پونزده روز ک دوب ...

ضرر نداره که عزیزم، برو آزمایش بده خدا رو چه دیدی، حداقلش اینه خیالت راحت میشه و خدا نکرده جلوی پشیمونی آینده رو میگیری

میشه دخترا راهنماییم کنین دارویی هست که جلو رشدشونو بگیره

خیلی بزرگ هستن

نگران نباش استرس خودش مادر تمام دردها و مشکلات جسمی و روحیه، اول از همه سجده ی شکر بذار که داخل رحمیه، بعدشم دیگه توکل بر خدا حتما از اینجا به بعدشم خیره گلم

نگران نباش استرس خودش مادر تمام دردها و مشکلات جسمی و روحیه، اول از همه سجده ی شکر بذار که داخل رحمی ...

توکل بخدا کاش دکتر نظر قطعی بده ببینم چیکار کنم

گلم برای شما که افت بتا داشتی درواقع دفع خاصی نداره معمولا نهایت یک هفته بعد قطع داروها پریود میشی م ...

خب خدا رو شکر، یکمم استرس اینو داشتم چجوری دفع میشه، درد داره یا نداره و اینا، پس ظاهراً مثل پریود طبیعی میشه، خدا رو شکر، ممنون گلم، ان شاالله دامن تمام منتظران سبز بشه، دکترمم سه نوع آنتی بیوتیک داده که از روز اول پریودم بخورم اونا رو گفت واسه اینکه جنین تشکیل شده بعد سقط شده میدم که دچار عفونت نشی !!

سلام دخترا گفت ساک دیده میشه داخل رحم ولی خیلی کوچیکه سن حاملگی نسبت به بتات خیلی کم نشون میده بعد ...

خداروشکر عزیزم چقدر دیشب با خوندن پیامت اشک ریختم و از خدا خواستم خوشحالت کنه منم برات یاسین نذر کرده بودم الهی خانم فاطمه زهرا نگه دار بچه ات باشه و هشت ماه دیگ بگیری بغلت🙏🙏🙏خدایا شکرت چقدر دعای دخترای اینجا میگیره🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ای جانم ان شاالله به سلامتی . چقد خوبه بچه گرفتن از بهزیستی. من ی مشکل کوچولوی شخصی دارم وگرنه تا حا ...

اوهوم خوبه ولی من خیلی اذیت  شدم به خاطر اشتباه خود کارشناسان بهزیستی 

خداروشکر عزیزم چقدر دیشب با خوندن پیامت اشک ریختم و از خدا خواستم خوشحالت کنه منم برات یاسین نذر کرد ...

یه دنیا ممنون شرمنده همه تون هستم اما این نگرانی پایان نداره الان نگران میوم هوایی هستم که تو سونو دیده شده میشه سونویی که فرستادم و نگاه کنین اگه سر در میارین یه چیزی بگین

میشه دخترا راهنماییم کنین دارویی هست که جلو رشدشونو بگیره

گلم در این زمینه فقط با دکترت مشورت کن چون مورد خاصی هست و واقعا نیاز به نظر دقیق پزشک متخصص داره، تنها توصیه ای که ما میتونیم برات داشته باشیم اینه که آروم باشی و نفس های عمیق بکشی، به خودت برسی و روحیه تو حفظ کنی تا بتونی زودتر به سلامتی این مراحل رو بگذرونی، حداقل به مشکلاتت اضافه نکن با استرس و نگرانی عزیز دلم، بخدا من جای تو بودم حتما نماز شکر میخوندم که خارج رحمی نیست، مابقیشم خدا بزرگه، خیلییییی بزرگتر از میوم های داخل رحمت عزیز دلم 

گلم در این زمینه فقط با دکترت مشورت کن چون مورد خاصی هست و واقعا نیاز به نظر دقیق پزشک متخصص داره، ت ...

توکل بخدا دکترم پیام دادم ببینم نظرش چیه