2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
کسی بوده با وجود میوم متعدد بارداری سالمی داشته باشه

اره بابا اره نگران نباش

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااااااااااااااااااااااااااااای خدایاااااااااااااااا شکرت   . ااخی راحت شدم   ان شاالله ...

فاطمه جان میوم داخل رحم دارم میترسم برا بچه هم ضرر داشته باشه سه روزه که سونو شکمی و واژینال شدم خسته شدم بخدا 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اره بابا اره نگران نباش

توکل بخدا 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
توکل بخدا 

عجب هدیه روز مردی شد برا شوهرت 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام من ۴ ماه اقدامم نمیشه همش گریه میکنم چیکار کنم

الهییی گلم منم باردار شدم اما طعم خوشی نچشیدم دکترم تشخیص غلط میده که میوم باشه عیبی نداره الان همه سونو کارا از دیروز میگن با وجود اینهمه میوم ریسک کردی

عجب هدیه روز مردی شد برا شوهرت 

اون نگران سلامتیم هست دیشب میگفت بچه برام دیگه مهم نیست مهم سلامتی خودته الان اینم اینجوری باردار شدم طعم خوشی نمیده بهم 

چند وقت اقدام بودی ؟

۱۲سال😔طبیعی که هیچی نشد یه بار آی یو آی 

دوبار آی وی اف 

سه بار انتقال

فاطمه جان میوم داخل رحم دارم میترسم برا بچه هم ضرر داشته باشه سه روزه که سونو شکمی و واژینال شدم خست ...

عزیزم میومت چند سانته؟؟؟؟ اگه خیلی بزرگ باشه اصلا نمیذاشتن باردار شی خود دکترا من دوستم داره اصلا نذاشتن باردار شه گفتن فقط اول باید عمل کنی! نگران نباش عزیزم ایشالا که برات بهترین اتفاق بیفته ❤️🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بچه ها یه سوال، چقدر زمان می‌بره تا پریود بشم و جنین دفع بشه؟ الان سه روزه داروهامو قطع کردم دمنوش ز ...

گلم برای شما که افت بتا داشتی درواقع دفع خاصی نداره معمولا نهایت یک هفته بعد قطع داروها پریود میشی من قبلا سابقه بارداری شیمیایی داشتم اصلا نگران نباش چیزی نبوده که بخواد دفع بشه درواقع میخواسته یه اتفاقایی بیفته و نیفتاده ساک یا جنینی تو رحم نبوده که بخواد دفع بشه. ایشالله اینسری بزودی بارداری سالم وراحتی داشته باشی عزیزم 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
چه مشکلی بود عزیزم

الان میوم ها یکم نگران کننده هستن

عزیزم میومت چند سانته؟؟؟؟ اگه خیلی بزرگ باشه اصلا نمیذاشتن باردار شی خود دکترا من دوستم داره اصلا نذ ...

میفرستم سونو رو نگاه کن نگرانم