2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من شما رو تو تایپیکای چند سال پیش خیلی دیدم  همیشه خوشحال میشم الان میبینمتون که بچه دارین خدا ...

سلام عزیزم.ممنونم.خدا ان شاالله به یه چشم بر هم زدنی ،دامنت ر به یه دخترو پسر صالح وسالم سبز کنه و از دست دکترا رعایت کنه.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم از اطلاعاتت عزیزم‌❤️ارده وشیره چی ؟؟؟؟ اونام قندشون بده ؟ باید حذف شن؟ 

ارده نمی دونم ولی شیره شیرینه هر چیز شیرینی قند داره صبحانه پنیر و تخم مرغ . روغن هم کم باشه 

خدایا شکرت
ممنون عزیزم خدا قبول کنه الان واژینال کرد گفت مشکوکه بعد گفت برو آب بخور شکمی هم ببینم

خیلی بفکرتیم،خدا خیر جلو پات بیاره.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
شرمندهک دیر ج دادم منم هیچ دردی نداشتم وفقط لکه بینی داشتم ،من ای وی نکردم تازه شروع ازمایشاتوعکس رن ...

ممنون عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سونو داپلر رفتی ؟

اصلا میگن نرو مضره قبول نمیکنن اینجا هم گفتم گفتن نه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
تبریک میگم عزیزم، میشه بگید چه علائمی داشتید؟! منم روز ۴ انتقالم هست، از دیروز علایم پریودی دارم، زی ...

سلام عزیزم

منم روز سوم و چهارم درد پریودی داشتم روز هشتم لکه بینی داشتم که گویا لکه بینی لانه گزینی بوده

درد سینه ها به خاطر پروژسترونه

علائم خاص دیگه ای نداشتم فقط زیر شکمم طرف چپ تیر میکشید

ان شالله که شما هم مثبت میشید

خیلی بفکرتیم،خدا خیر جلو پات بیاره.

ممنون عزیزم می‌دونم خدا حاجت دلتونو بده

عزیزم زودتر بیا خبر خوش بده بهمون 🙏🌹

توکل بخدا

عزیزم چی شد؟ خوش خبر باشی

هنوز منتظرم توکل بخدا

هنوز منتظرم توکل بخدا

عزیزم انشاءالله که خوش خبر میای دل هممون شاد میشه🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم