2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خدا حفظش کنه، انشالله براش یه برادر کوچولو هم بیاری❤️ برای ما خیلی دعا کن

سوفی جان کیلینیک امید اصلا سقط مکرر بلد نیست  یه چیز دیگم اینه که جنین کم تشکیل میشد برا همه بچه ها اونجا نمیدونم چرا به خاطر همین مجبور بودن مثل شما چندین بار پانکچرکنن

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم خارج از رحمی هستش سه تاش هم گرفته  بهم گفتن کورتاژ میکنن نمیدونی چه جوریاس

فدات شم الهی تو دفعه دیگه مامان دوقولوها میشییییی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حامله شدی سها جون

سوفی جان کیلینیک امید اصلا سقط مکرر بلد نیست  یه چیز دیگم اینه که جنین کم تشکیل میشد برا همه بچ ...

من برای سقط مکرر رفتم پیش زرنانی، دکترم نمیدونست البته دکتر من خارج از کلینیک امید بود ولی انتقال و پانکچر رو تو امید انجام میداد

من فقط یکبار تو کلینیک امید پانکچر داشتم که جنین زیاد تشکیل شد ۱۴ تا که تو دو بار انتقالی که اونجا داشتم ۴ تاش رو انتقال دادم و الان هم ۷ تا سه روزه فریز دارم و فکر کنم یه دونه ۴ روزه

ولی چون ایران نیستم سخته برام بیام انتقال بدم. به نظرم آزمایشگاه جنین شناسی امید خیلی خوب بود. چند تا از دوستهام همونجا مثبت شدن

من ۴ بار پانکچر هم خارج از ایران داشتم که جنینهام ۵ روزه نمیشدن، بعضیاشون میشدن فقط. 

باور کن به مرکز نیست باید یه مجموعه از شرایط درست باشه که آدم جواب بگیره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اینجوری نگو گلم همه بچه های تایپیک این روزای سختو گذروندیم ولی بلاخره روزای خوبم میاد خوده من بعد از ...

دعام کن باز دکتر فرستاده سونو مشخص نمیشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ای وای خدا چرا پس اینطوری شد واقعا متأسفم 

نمیدونم جونم هر چی قسمتم بشه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فدات شم الهی تو دفعه دیگه مامان دوقولوها میشییییی

توکل بخدا

من برای سقط مکرر رفتم پیش زرنانی، دکترم نمیدونست البته دکتر من خارج از کلینیک امید بود ولی انتق ...

اره والا تاخدا نخاد نمیشه  خوب جنین شد پس براتون انشاالله نتیجه بگیرین به زودی 

دعام کن باز دکتر فرستاده سونو مشخص نمیشه

ای خدا جنین ببین تو رحمت دل ماهم شاد بشه برات حدیث کسا نظر میکنم به حق فاطمه زهرا بیا بگی جنین دیدن سالم    

سلام دوستای گلم خوبین.سلامتین.   منو نمیبینین خوش میگذره   بیایین بگیم کیامامان  شد ...

خوبی عزیزم خودت چه خبر چیکار می کنی؟ ما هم میگذرونیم با استرس های این دوران

خدایا شکرت
ای خدا جنین ببین تو رحمت دل ماهم شاد بشه برات حدیث کسا نظر میکنم به حق فاطمه زهرا بیا بگی جنین دیدن ...

ممنون عزیزم خدا قبول کنه الان واژینال کرد گفت مشکوکه بعد گفت برو آب بخور شکمی هم ببینم

سلام خانومای گل

فکرکنم کرونایاامیکرون گرفتم سردرد وگلودرددارم،سه چهارروزپیش هم آمپول پروژسترون زدم منتظرم پریود بشم برم برای انتقال جنین..بنظرتون بااین وضعیتم برم دنبال انتقال؟

سونو دالپر نشون میده اگه امروز یا فردا برم سونو واژینال نشون میده 

شرمندهک دیر ج دادم منم هیچ دردی نداشتم وفقط لکه بینی داشتم ،من ای وی نکردم تازه شروع ازمایشاتوعکس رنگی بودم ک حامله شدم وحتی پریودم شدم ونمیدونستم حامله ام چون دردشو کشیدم دوس ندارم شما هم بکشی زودتر تشخیص بدن بادارو حل میشه بازم برات دعا میکنم تو رحمت باشه