2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
اینجوری هم سخته ولی بازم حداقل تونستین طبیعی باردار شین من عجیب به این دارم فکر میکنم کا لوله راستمو ...

اره واقعا.

اتفاقا اینحا هم ی دکتر بمن همین پیشنهادو داد که اون یکی لوله رو هم برداریم که برا همیشه خیالم از خارح رحمی شدن راحت بشه. ولی نتونستم قبول کنم. اینجوری تنها و تنها شانسم میشد ای وی اف. ولی خیلی وقتا دیدیم خدا معجزه می کنه و دوستانبعد کلی دوا درمون خودشون باردار میشن.مگه من تا کی میتونم توان مالی و جسمی داشته باشم برا ای وی اف. ازونطرفم دردای اینجوری ک میگیرم یهو دلم میریزه که نکنه باز خارج رحمی شدم. نمیدونم کارم درست بود یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فردا ببینم چی میشه آخرین سونو هستش

عزیزم خیلی ناراحت شدم خیلی ایشالا خدا ازین دلشوره و انتظار درت بیاره و دلتو شاد کنه واقعا خیلی سخته خیلی خدا خودش کمک کنه الهی ❤️❤️❤️🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم من بودم وایمیستادم با نصر انتقال میدادم فکر کنم اردیبهشت میاد دکتر نصر 

انتقال اونقدر كار خاص و مهمي نيست كه بخاطر يه دكتر صبر كرد ، مهم تر از اون اماده سازي بدن و بستر رحم قبل از انتقال هستش 

عزیزم چقدر پیامتون سرشار از انرژی بود.  خوشحال شدم براتون.  پس حالا یعنی یه نینی دارید؟& ...

فدای توشم.بله یه دختر دارم تمام زندگیمون شده،خداان شاالله یه داداش هم بهش بده.

خدا ان شاالله همه خونه ها ر به وجود فرزندانی صالح وسالم شاد کنه.

باور میکنی،از صبح تا شب کار منی  که بعد سالها نازایی و دوندگی،صاحب اولاد شده،فقط شکر به درگاه خداست،باهر نگاه به دخترم فقط شکر خدا ر میکنم و دعا برای سبز شدن دامن تمام دوستان و عزیزان.

از خدا می‌خوام غصه همه دوستانم با معجزه خدا تبدیل به شادکامی شه.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
فدای توشم.بله یه دختر دارم تمام زندگیمون شده،خداان شاالله یه داداش هم بهش بده. خدا ان شاالله همه ...

خدا حفظش کنه، انشالله براش یه برادر کوچولو هم بیاری❤️

برای ما خیلی دعا کن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سونو رشد رو بین هفته ۲۸ تا ۳۲ میفرستن قند هم بین ۲۴ تا ۲۸ من ۲۶ رفتم

اهان مرسی عزیزم 🥰 الان حساب کردم قند و ۲۳ هفته و ۱ روز میشم اون تاریخ😶البته اهان اون با حساب پریودم چهارروز جلوتره توووی مطب اما انومالیم چهارروز فرق داشت که گففت من کاری با اون ندارم طبق حساب کتاب خودم میرم جلو فککنم برا همین اینقد لب مرز شده الان برام

خب پس همون زودتر برو منم برا قندم خیلی استرس دارم خودمم ببین من میخوام رعایت کنم تا ۱۴ اسفند چیارو ر ...

اره یادم اومد تووو مطب روزم چندروز جلوتره اما خودم حساب کتابم طبق انومالیه! برا همین اون تاریخ و نوشته. ببین کربوهیدرات و خیلی رعایت کن ( هرچیزی از زمین رشد میکنه کرب داره فقط مقداراش فرق دارره ) میوه مخصوصا خیلی قند و کربوهیدرات دارن ، نون مثلا فقط سنگک یا جو بخور اگه یه وغده برنج خوردی دیگه وعده بعدی برنجی نباشه، یا هرسه وعده با نون یا برنج نباشه 

نگران نباش عزیزم هنوز که ازمایش ندادی ایشالاا پاییینه

اره واقعا. اتفاقا اینحا هم ی دکتر بمن همین پیشنهادو داد که اون یکی لوله رو هم برداریم که برا همیشه ...

چه جالب من فقط همینطوری گفتم حالا جدی میتونم در موردش فکر کنم که بردارم یا نه چون من از بهزیستی هم اقدام کردم برای فرزندخواندگی یه دونه بچه بهم از هر طریقی بده من راضیم واقعا نه لحاظ مالی نه جسمی توانایی نگه داشتن بچه غیر یکی رو ندارم من شوهرم تحرک و مورفولوژی صفر تعدادشم ۸ میلیون احتمال طبیعی برام خیلی کمه واسه همین لوله برام مهم نیس

فکر  نکنم گلم اون معجزه ها برا من شامل نمیشه  اون برا آدم های خوب هست

اینجوری نگو گلم همه بچه های تایپیک این روزای سختو گذروندیم ولی بلاخره روزای خوبم میاد خوده من بعد از دوتا بارداری خارج رحم و ۳ تا بارداری پوچ و دوتا انتقال منفی بلاخره باردار شدم از رحمت خدا هیچوقت نا امید نشو حتی اگه این بارم نشد تو بازم تسلیم نشو و ادامه بده من خودم گاهی کم می‌آوردم ولی به خاطر این که دله مامانم نشکنه هی درمانی ادامه دادم

اره واقعا. اتفاقا اینحا هم ی دکتر بمن همین پیشنهادو داد که اون یکی لوله رو هم برداریم که برا همیشه ...

واسه منم این اتفاق افتاد و لوله اولم تو بارداری خارج رحم از دست دادم. بار دوم که خارج رحم بار دار شدم لوله سالم بود ولی دکتر پیشنهاد داد لوله رو بردارن میگفت هم خیالت راحت میشه از بارداری خارج رحم هم ممکنه این لوله مواد سمی ترشح کنه و باعث منفی شدن انتقالات بشه منم قبول کردم ولی بعدش ی دوره ای خیلی پشیمون بودم که تو سن ۲۶ سالگی هیچ شانسی واسه طبیعی باردار شدن نداشتم مخصوصاوقتی باز انتقال دادم و منفی شد دنیا رو سرم خراب شد ولی خداروشکر انتقال بعدی مثبت شد انشالله شما هم خیلی زود نتیجه بگیری

خانومای گل میگم من بتام 1300شده زیاد بالا نیس برا روز پونزدهم خارج رحمی اینا نباشه یه وقت. خارج رحمی ...

عزیزم من که خارج رحم باردار بودم بتا کند بالا می‌رفت پس نگران نباش. من روز ۱۵ انتقال بتام ۲۳۰۰بود و ی دونه جنین بیشتر نبود

دورت بگردم فقط حالا ک یه مامان خوشگل و مهربون شدی لطفا برای منم دعا کن منم طمع مادر شدنو بچشم😭

حتما سوسن جان چشم باور کن خیلی برات ناراحت شدم ولی آفرین که اینقدر با اراده ای انشالله خدا جواب این همه صبوریتو بده و تو و همه خانومایی که اینجان و منتظرن خدا دلشونو روشن کنه شادی و آرامش بده بهتون و دامنتون سبز بشه شما هم برای من دعا کنید که واقعا بهش نیاز دارم