2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
فدای دلای مهربون وعزیز   خداخودش به هممون یه نگاه کنه تا آخرش واسه هممون کافیه   امیدوار ...

دعام کن خواهری 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
الان نگران خودمم من همون اون روز که دیده نشد دل بریدم اما تکلیف درمانم مشخص نیست

نگران نباش گلم توکل بر خدا، ان شاالله فردا خوش خبر برمیگردیم عزیزم 🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی شمام با ای وی اف خارج رحمی شدی؟   دکتر خیال منو راحت کرده بود که امکانش خیلی کمه تو ای وی ...

آره با ای وی اف چرا اتفاقا میگن احتمالش زیاده و جای ناراحت کننده اش اینه که بازم احتمال خارج رحمی شدن دکتر ذنوبی گفتش برای من زیاده  با اینکه فقط لوله راست رو دارم

سه جا رفتم همه تعریف کردن دیده نشد نمی‌دونم که خواهری دارم دیوونه میشم چی و کجا رو می‌خوان کورتاژ کن ...

کی گفت کورتاژ؟ مگه دکترت دید نتیجه رو که گفت کورتاژ؟

اونکه سونو میکنه که چیزی سرش نمیشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دعام کن خواهری 

عشق منی غصه نخور .خدا خیر تو رابیشتر ازبنده هامیدونه هر چی خیرباشه همون بشه برات عزیزدلم.استراحت کن تا آرامش داشته باشی.دعا میکنم موقع نماز صبح.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
نگران نباش گلم توکل بر خدا، ان شاالله فردا خوش خبر برمیگردیم عزیزم 🙏⁦❤️⁩

ممنون جونم دلشکسته برا دلشکسته دعا می‌کنه.😔🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بعد این در مورد بارداری داخل رحم هست؟؟برا خارج رحم هم انجام میدن کورتاژ یا هیستروسکوپی رو؟؟

قرص نمیدن که آمپول میزنن اسمش یادم نیس سرچ کن بیاره احتمالا یا اگه مثل من باشین که تو لوله باشه با لاپاروسکوپی یا لوله رو در میارن يا برش میزنن اون قسمت لوله رو که اونم که دکترم گفت عوارض داره که یادم نیس الان یا اینکه مثل من عمل باز بشی و لولتو در بیارن کورتاژ هم فک کنم برای کسی که جنین داخل رحم هست

کی گفت کورتاژ؟ مگه دکترت دید نتیجه رو که گفت کورتاژ؟ اونکه سونو میکنه که چیزی سرش نمیشه

گیر کردیم بین یه عده دکتر بیسواد

فردا باز میرم شدم موش آزمایشگاهی

عزیزم من خودم تجربه دوتا بارداری خارج رحم دارم توروخدا زود تصمیم نگیر آخه وقتی جنین بیرون رحم ندیدن که نباید آنقدر زود اقدام کنی‌ . بتا هر ۴۸ ساعت چقدر میره بالا؟ بعدشم گورستان واسه داخله رحمه وقتی میگن خارجه رحم بارداری که نباید کورتاژ بشی باید با لاپاروسکوپی جنینارو در بیارن. دکترت مطمئنه؟؟؟ الان چند هفته باید باشی؟؟؟؟ چه علائمی داری؟؟؟؟

عشق منی غصه نخور .خدا خیر تو رابیشتر ازبنده هامیدونه هر چی خیرباشه همون بشه برات عزیزدلم.استراحت کن ...

خدا قبول کنه ازت دعایی که در حقم کردی 

قرص نمیدن که آمپول میزنن اسمش یادم نیس سرچ کن بیاره احتمالا یا اگه مثل من باشین که تو لوله باشه با ل ...

وای کارم در اومد

نه من هر دو تا خارج رحمی رو طبیعی بود بعد که اینطوری شد هر دکتری رفتم گفتن آی وی اف کن حتما. سر این ...

اینجوری هم سخته ولی بازم حداقل تونستین طبیعی باردار شین من عجیب به این دارم فکر میکنم کا لوله راستمو بردارم بعد برم سراغ ای وی اف ولی دکتر تهرانم فکر نمیکنم قیول کنه ولی یه دکتر تو شهر خودمون گفت عمل میکنم 

عزیزم من خودم تجربه دوتا بارداری خارج رحم دارم توروخدا زود تصمیم نگیر آخه وقتی جنین بیرون رحم ندیدن ...

الان شش هفته و چهار روز دکتر خودمم هیچی ندید بتام هم ۳۰۳۴

من تو رحم داشتم ۷هفتا کورتاژ کردم.دوستم دوتا تو لوله داشت کورتاژ کرد  مثل لاپاراسکوپی.الانم دوتا بچه داره طبیعی هم باردارشدن.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام دوستانی که ای وی اف کردن لطفا جواب بدن🙏  برای نمونه اسپرم در ای وی اف چند روز باید فاصله ...

فک کنم۳ روز کافیه  . بیشتر که بمونه کیفیت اسپرم کم میشه . باز زنگ بزن از مرکزت بپرس

خدای من خدای معجزه هاست .