2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
به من گفت کیفیتشون به ترتیب خیلی خیلی خوب  وخیلی خوب و عالی هستن این یعنی چی؟

نمیدونم گلم معمولا میگن a یاabیا b و ... برای شما رو نمیدونم اما همین ک میگن عالی و خوبن کافیه اصلا ب این چیزا توجه نکن خیلی جنینشونcبوده و باردار شدن

خواهر خوشگلم فقط از ته قلبم برات بهترینارو میخوام. بازم دارم میگم من ذره ای تعارف نمیکنم خونه خودته ...

عزیزمی شاید بیام مام میام کوچلوهاتو میبینم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روز ۳۲انتقالم هستم روز هجدهم هم انتقال دادم دیگه نمی‌دونم چند هفته هستم 

نمیدونم فکر کنم حدود دوهفته است 

ولی مثلا من چون طبیعی باردار شده بودم و تارخ شروع بارداری را از اخرین پریود حساب میکنن یعنی دو هفته اش مال من الکی بوده دیگه. یعنی مال منم از زمان انعقاد نطفه چهار هفته گذشته بوده. 

چون معمولا تخمک گذاری حدود  روز چهاردهمه

سلام ملکه جان آزمایش های قبلی را بردم دکتر دید، قند ناشتا همین حدود بود اما اون موقع باردار نبو ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم ایشالا که بخیر بگذره با رعایت درست شه باید رعایت کنیم دیگه مجبوریم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم ایشاا... دفعه دیگه مامان میشی

عزیزمی که

تا ببینیم فلک برام چه خوابایی دیده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
الهی دورت بگردم الهی فردا بری و خدا با بهترین ها خوشحالت کنه مرسی گلم خوبن شکر

شکر خدا عزیزم انشاالله بسلامتی بیان بغلت خواهری

اگه ندیدن پس چجوری میگن سه تاش گرفته چ جوری میگن خارج رحمه نکنه توی رحم باشن گناه داره

فردا ببینم چی میشه آخرین سونو هستش

سلام.منم دوم اسفند سال۹۷ پانکچر شدم،دکتربهم گفت فریز میکنیم برات،هروقت خواستی انتقال بدی از روز۱۴ پر ...

عزیزم چقدر پیامتون سرشار از انرژی بود. 

خوشحال شدم براتون. 

پس حالا یعنی یه نینی دارید؟ 

و میخواهید برای دومی اقدام کنید؟ 

خدا حفظ کنه براتون

ممنون از دعاتون در حق من. إن شاالله برام دعا کنید 

نمیدونم فکر کنم حدود دوهفته است  ولی مثلا من چون طبیعی باردار شده بودم و تارخ شروع بارداری را ...

میگن دو هفته  و ۲روز برا قبل انتقال چهار هفته برا بعدش چون روز ۳۲انتقالم هستش میشه ۶هفته و چهار روز که الان رسیدیم به ۶ هفته و پنج روز

فدای دلای مهربون وعزیز   خداخودش به هممون یه نگاه کنه تا آخرش واسه هممون کافیه   امیدوار ...

الهی آمین🤲🤲🤲

الهی امسال خدا جواب صبرتو بده و قبل عید ۱۴۰۱ مامان شده باشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سیب زمینی و ماکارونی رو هم حذف کن نون سنگگ و یا جو بزار داخل رژیمت جودوسر صبحانه با شیر بخور

ممنونم از اطلاعاتت عزیزم‌❤️ارده وشیره چی ؟؟؟؟ اونام قندشون بده ؟ باید حذف شن؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم خارج از رحمی هستش سه تاش هم گرفته  بهم گفتن کورتاژ میکنن نمیدونی چه جوریاس

وای عزیزم رفتی سونو؟ 

ناراحت شدم

من هنوز میخواستم برات تایپ کنم امیدوار باشی 

پس اگه گفتن کورتاز یعنی لوله ها آسیب ندیده بازم خدارو شکر. 

من لوله ام ترکیده بود و خونریزی داخلی دادم. خیلی حالم بود مرگ را پبش چشمم دیدم دور از جونت

غصه نخور. سالم باشی إن شاالله خیلی زود دوباره اقدام میکنی

خدا برات معجزه میکنه طبیعی باردار بشی